Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

O dedikleriniz bende de var canım. Ama benim dayımın durumu daha fena mesela ayakkabı alacaksa 400 lira olanın yanında 600lük varsa gider onu alır. Beğendiğinden değil parasından

Yok gerçekten çok titiz, hem kişisel temizliği konusunda hem eşyaları konusunda titiz. İnanırmısın 1.5 sene önce aldığı telefon hala ilk günkü gibi, çizik yok üstünde.

Ayni ben. Aldigim esyalar ilk gunku gibi.

Koltuklarim beyaz acik renk. Gozum milletin ustunde. Yok elini beyaz yere koyma. Ayagini indir.

Gece yatmadan evden cikmadan fişleri her seyi kontrol ederim. Eşime ya da kim varsa tek tek sorarim.

Karsimdakini yordugum gibi kendim de yoruluyorum.

Ben de aslanım ben de mi sorun var yahu, burcumun içinde ne de pasaklıymışım diye düşündüm.
Her gece laptop kucağımda uyuya kalırım, bir de deli yatarım ayıptır söylemesi laptop a tepik atmak suretiyle yataktan düşürmelerim, efendime söyleyeyim üstüne yatmalarım, sarılıp uyumalarım hiç eksik olmaz. Bir gün ortadan ikiye ayrılacak diye korkuyorum

Espri kaldirabilecegini hosgorunu dusunerek yazdim. Saka bir yana da boyle biri cok zor hakikaten. Allah kolaylik versin. Kendisi yapsa bunlari neyse de sizden de beklemesi biraz gicik bir durum

Halı yeniydi,beyazdı, hatun da biraz sarsaktı. Şarap dökülmeden önce on kez falan uyardı o şarap dökülecek dikkat et diye. Hak etmişti yani azıcık.

Aha allahtan hem titiz hem düzelnli. Arkasını toplamıyorum, o benimkini topluyor

Aynısının baba modelı var bende 4 yasındakı cocugu mutfagın kapagını cızmıs dıye dovmus
gerçi yıllarca cektık bu huyundan halada devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…