- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 163
- 34
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Yok gerçekten çok titiz, hem kişisel temizliği konusunda hem eşyaları konusunda titiz. İnanırmısın 1.5 sene önce aldığı telefon hala ilk günkü gibi, çizik yok üstünde.
Ediyoruz işte napalım, arada sinirleniyorum işte. İşin ilginç tarafı sinirlenen de ben oluyorum sadece adam gayet sakin.İdare edeceksin mecbur.
Aynı dayım. Gece birden aklına gelir iner aşşağıya elinde bir bezle siler arabasını, içini kontrol eder. Dayım aslan burcu bu arada.
Tipik özellikleri sephoraa şaşırma.
O dedikleriniz bende de var canım. Ama benim dayımın durumu daha fena mesela ayakkabı alacaksa 400 lira olanın yanında 600lük varsa gider onu alır. Beğendiğinden değil parasındanben aslan burcuyumevet eger o esya gozumde degerliyse zarar verenin canini okurum ama markadan ziyade kumas kalitesi ve kesime cok dikkat ederim aldigim kiyafetlerde..yemede icmede ise acimam verilen paraya..valla esim der hersey az olsun oz olsun ben derim bol olsun bereketli olsun
Hepiniz aynısınıııızzzBenim 2 sene önceki telefonumun jelatini hala duruyor.
Yok gerçekten çok titiz, hem kişisel temizliği konusunda hem eşyaları konusunda titiz. İnanırmısın 1.5 sene önce aldığı telefon hala ilk günkü gibi, çizik yok üstünde.
O halinden memnun , sen de takma. İşleri ona yaptırEdiyoruz işte napalım, arada sinirleniyorum işte. İşin ilginç tarafı sinirlenen de ben oluyorum sadece adam gayet sakin.
Yok yok titizliğine katlanacaksan aslan burcu bulabilirsin. Babadan alışkınsın ne de olsa
Halı yeniydi,beyazdı, hatun da biraz sarsaktı. Şarap dökülmeden önce on kez falan uyardı o şarap dökülecek dikkat et diye. Hak etmişti yani azıcık.Aynı ben.Benim de malım kıymetlidir. Hep derim ''Benim param hiç kıymetli değildir; malım kıymetlidir.'' diye. O halıya dökülen şarap sonrasında yaptıkları dışında aynı ben kocan.
Ben de ablamla çok tartışırdım bu yüzden. Ablam sağ olsun benden ödünç aldığı şeyleri ya kaybeder ya kırar, bozar. Ben de ona hep derim ki ''Abla benim kolyemi mi beğendin? Söyle bana sana aynısından alayım, ama benimkini alıp kaybetme sakın, buna çok sinir oluyorum.'' Dinliyor muydu? Dinlemiyordu tabi ki.
Aha allahtan hem titiz hem düzelnli. Arkasını toplamıyorum, o benimkini topluyorvallaha götür götürmesine de işin gerçekten zormuş. titiz insanla yaşamak zordur. tesadüfe bakın ki benim ablam da aslan ve biri ayakkabısına basmaya teşebbüs etse suratı asılıyor püflüyor, söyleniyor, telefonunun ekranında parmak izi bıraktık mı kendimiz cinayet mahallinde parmak izi bırakmış gibi hissediyoruz falan... anlıyorum yani seni ama benimki abla işte, seninki koca iyi tarafından bak çoraplarını buzdolabının üzerinden de toplayabilirdin
Ediyoruz işte napalım, arada sinirleniyorum işte. İşin ilginç tarafı sinirlenen de ben oluyorum sadece adam gayet sakin.
Aaaa bosan kardes bosan kurtul
kesin kaynanan dolduruyordur bu adami musrif bu gelin diye
bu kadar sinirliyse kesin aldatiyordur
aklima gelen cozumler bunlar.
He bir de kirmizi gecelik var ay adam sinirlenince giy sekerim. Olmazsa olmaz. altina tuylu terliklerini giymeyi de unutma
Hepiniz aynısınıııızzz
Ben de yengeç.Yalnız ben oğlağım. Burçların hası.
Bu ara dsmart vermiyor allahtan. Verse her akşam izler.hobbitlere hala bakıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?