Benim beyimin malı neden bu kadar kıymetli?

Bu güzel olmuş ama kaynanam yok ayol, kim dolduruyor bu adamı. Ben geceliğimi giyip geliyorum kızlar az bekleyin

Ayyy siz de dikkat edin canım sinirlendirmeyin insanı.
Kitap ödünç vermeye korkuyorum ben ya arkadaşlarıma. Ya geri getirmiyorlar ya da ağzına tükürüyorlar. Ben kitap konusunda da aşırı hassas ve titizimdir. Kitaplarımı götür D&R'a rafa koy, kimse bu kitap 2. el demez. Satırların altını çizen insanlarla ilgili çok kötü planlarım var mesela.

Son düzenleme:
aaaaa o hatunu ben de kovarım yalnız.
benim eski sevgili böyleydi ohhh mis oluyordu valla canım yemek mi yapmak istemiyor dağıtıveriyordum mutfağı hem temizliyor hem yemek yapıyordu

Hah bak yazıldıkça aklıma geliyooor. Adam kitapları yarım açıp okuyor yıpranmasınlar diye

Aynen ben 45 derece açarak okuyacağım başkası gelecek cartt diye kıvıracak,yolarım valla.

Ay evet bir de kivirirlar ya köşeden

ay benim de kitaplarım çok kıymetli ya. benimkiler de aynı. böyle bir de türlerine göre diziyorum onları mis gibi oluyor. üzerine de yazdım kitaplığın "semt kütüphanesi değildir, dışarı kitap verilmez" diye yazıyı görünce utanıp isteyemiyorlar. ben de oğlağım ondan mı acep?

Biraz hastalıklı gibi.
ama tatli dille herşey hallolur sanki.

Oyyy var bizim burçta bir ipnelik. Kesin ondandır.

Babamin aynisindan ne cok varmis
Yazlikta denize girdikten sonra arabasina bindirmez, kapida elinde hortumla bekler bacak ayak ne varsa yikar sonra bahcede duş sirasi bekleriz. Telefonunun sarji tamamen bitmeden takmaz, takinca asla cekmez, bi kere fisten cektim diye aglayacakti hatta yeni seylerin naylonunu cikarmaz annem çıkarır zorla, laptopun tv nin falan ekran koruyucu jelatini durur aylarca oy oy anlatsam roman olur.
Bu arada babam da eşim de aslanlar, esim babam kadar degil ama o da copcu gibi, eskiyenini yirtilanini bozulanini atmaz ben gizlice atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…