- 27 Nisan 2014
- 2.617
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Yok yok titizliğine katlanacaksan aslan burcu bulabilirsin. Babadan alışkınsın ne de olsa
Bu güzel olmuş ama kaynanam yok ayol, kim dolduruyor bu adamı. Ben geceliğimi giyip geliyorum kızlar az bekleyinAaaa bosan kardes bosan kurtul
kesin kaynanan dolduruyordur bu adami musrif bu gelin diye
bu kadar sinirliyse kesin aldatiyordur
aklima gelen cozumler bunlar.
He bir de kirmizi gecelik var ay adam sinirlenince giy sekerim. Olmazsa olmaz. altina tuylu terliklerini giymeyi de unutma
Ayyy siz de dikkat edin canım sinirlendirmeyin insanı.Halı yeniydi,beyazdı, hatun da biraz sarsaktı. Şarap dökülmeden önce on kez falan uyardı o şarap dökülecek dikkat et diye. Hak etmişti yani azıcık.
Aha allahtan hem titiz hem düzelnli. Arkasını toplamıyorum, o benimkini topluyor
aaaaa o hatunu ben de kovarım yalnız.Halı yeniydi,beyazdı, hatun da biraz sarsaktı. Şarap dökülmeden önce on kez falan uyardı o şarap dökülecek dikkat et diye. Hak etmişti yani azıcık.
Aha allahtan hem titiz hem düzelnli. Arkasını toplamıyorum, o benimkini topluyor
Memnun oldum.Ben de yengeç.
Hah bak yazıldıkça aklıma geliyooor. Adam kitapları yarım açıp okuyor yıpranmasınlar diyeAyyy siz de dikkat edin canım sinirlendirmeyin insanı.
Kitap ödünç vermeye korkuyorum ben ya arkadaşlarıma. Ya geri getirmiyorlar ya da ağzına tükürüyorlar. Ben kitap konusunda da aşırı hassas ve titizimdir. Kitaplarımı götür D&R'a rafa koy, kimse bu kitap 2. el demez. Satırların altını çizen insanlarla ilgili çok kötü niyetlerim var mesela.
Aynen ben 45 derece açarak okuyacağım başkası gelecek cartt diye kıvıracak,yolarım valla.Ayyy siz de dikkat edin canım sinirlendirmeyin insanı.
Kitap ödünç vermeye korkuyorum ben ya arkadaşlarıma. Ya geri getirmiyorlar ya da ağzına tükürüyorlar. Ben kitap konusunda da aşırı hassas ve titizimdir. Kitaplarımı götür D&R'a rafa koy, kimse bu kitap 2. el demez. Satırların altını çizen insanlarla ilgili çok kötü niyetlerim var mesela.
Ayyy siz de dikkat edin canım sinirlendirmeyin insanı.
Yok aslan, koçlar da aynı sanırım.aynisindan bende de var, koc burcu olabilir mi esin ?
Allah sana benimki gibi bir koca versinAynen ben 45 derece açarak okuyacağım başkası gelecek cartt diye kıvıracak,yolarım valla.
ay benim de kitaplarım çok kıymetli ya. benimkiler de aynı. böyle bir de türlerine göre diziyorum onları mis gibi oluyor. üzerine de yazdım kitaplığın "semt kütüphanesi değildir, dışarı kitap verilmez" diye yazıyı görünce utanıp isteyemiyorlar. ben de oğlağım ondan mı acep?Ayyy siz de dikkat edin canım sinirlendirmeyin insanı.
Ayyy aynı ben, ruh eşim çıktı kocan.Hah bak yazıldıkça aklıma geliyooor. Adam kitapları yarım açıp okuyor yıpranmasınlar diye
Allah sana benimki gibi bir koca versin
Arabaya çocuk binmiş, koltukların arkasında ayak izi varmış. Pazar arabası çok büyükmüş, bagajın kenarlarını yıpratabilirmiş. Fanilaları sıcak suda yıkamamalıymışız yıpranıyormuş. Gömlekler, pantolonlar, tişörtler, pijamalar, çoraplar ters yıkanacak. Televizyon gece fişten çekilecek, buzdolabının kapısı hemen kapatılacak. Bilgisayar çantaya konulurken koruma süngerleri unutulmayacak, ha tabi her kullanımdan sonra çantaya kaldırılacak. Ipad her gün silinecek, temizlenecek. Bunlara tamam da bazen çok yıpratıyor.
Halıya şarap döken arkadaşını evden kovmuşluğu, dvdnin üstüne oturup kapağını kırdım diye benimle iki saat aralıksız tartışmışlığı var adamın. Geçen yaz yeğenine verdiğim arabada unutulan cd bozuldu diye hem yeğen iyice haşlandı hem ben. Gına geldi artık yaw. Bu akşam da arabaya binen çocuktan koptu olay. Ne zaman bindi, kim bindi hatırlamıyorum bile, ama koltukların arkasında ayak izi varmış. Bu yaştan sonra düzelmez bu adam, çözümü de yok sanırım. Yazayım şuraya içimi dökeyim dedim. Amaaaaannnn
Oyyy var bizim burçta bir ipnelik. Kesin ondandır.ay benim de kitaplarım çok kıymetli ya. benimkiler de aynı. böyle bir de türlerine göre diziyorum onları mis gibi oluyor. üzerine de yazdım kitaplığın "semt kütüphanesi değildir, dışarı kitap verilmez" diye yazıyı görünce utanıp isteyemiyorlar. ben de oğlağım ondan mı acep?
Kıız kocamdan uzak durAyyy aynı ben, ruh eşim çıktı kocan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?