Benim bir babam var diyemiyecekmiyim!!

ne çok babasından dert yanan varmış meğer:/
kıyamam..çok üzüldüm..ama onlar bizim üzüldüğümüzü görmüyorlar değil mi..
onlar eksiklik çekmiyorlar..

Kesinlikle....
İnanıyorumki umrumda bile değilim bi insan hiçmi merak etmez zaten evli ve çocuğuda var......

Canım, annenle babanın o kadın yüzünden ayrıldığını bilmiyordum..
Bunlar böyledir zaten, önce ellerinden geleni yapar ve darmadağın ederler düzenini.
Sonra da güya melek kesilir ve aranızı dülzetmeye çalışırlar.
Benim üvey annem de önce kendisi bozardı aramızı babamla, sonra da "o senin baban" bilmem ne gibisinden öğüt verirdi hesapta, ekstra puan mı toplardı babamdan, yoksa vicdanını mı rahatlatırdı bilmiyorum.
Onun gayrimenkul hırsı yüzünden babamla gırtlak gırtlağa geldiğimizi hepimiz bilmiyormuşuz gibi sanki, bugün bile bana akıl vermeye çalışır..

Canım madem baban bildiğini yapsın demiş, sen de annenle babaanneni aynı evde buluştursan isteme faslı için?
Hem annenden hem babandan ayrı ayrı istemeleri tuhaf olmaz mı? Babanla annenin ayrılmasının faturasını sen ödemiş olmaz mısın o zaman? Annene belki tanışma-misafirlik gibi giderler de, hani formaliteden de babandan isterler. Söz olayı nasıl ve nerede olacak?

Herkesin gönlünü yapamazsın, ezilen sen ol istemiyorum canım. Sözü belki dışarıda cafede, restoranda vs yaparsın, gelen gelir, karşı tarafa tavır almak isteyen kendisi bilir.

Lütfen sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran, annenin-babanın gönlünü yapma endişesi taşıma. Ebeveyn olan olanlar, sen çocuklarısın. Onlar gönlünü yapmalılar senin. Bir defa başlarsan bu "herkesi memnun etme" çabasına, arkasını bekliyorlar inan. Bir bakıyorsun ebeveynlerinin ebeveyni konumuna getirilmişsin.

Mülakatta başarılar diliyorum canım, dularım seninle.

Son düzenleme:
Canım, annenle babanın o kadın yüzünden ayrıldığını bilmiyordum..
Bunlar böyledir zaten, önce ellerinden geleni yapar ve darmadağın ederler düzenini.
Sonra da güya melek kesilir ve aranızı dülzetmeye çalışırlar.
Benim üvey annem de önce kendisi bozardı aramızı babamla, sonra da "o senin baban" bilmem ne gibisinden öğüt verirdi hesapta, ekstra puan mı toplardı babamdan, yoksa vicdanını mı rahatlatırdı bilmiyorum.
Onun gayrimenkul hırsı yüzünden babamla gırtlak gırtlağa geldiğimizi hepimiz bilmiyormuşuz gibi sanki, bugün bile bana akıl vermeye çalışır..

Canım madem baban bildiğini yapsın demiş, sen de annenle babaanneni aynı evde buluştursan isteme faslı için?
Hem annenden hem babandan ayrı ayrı istemeleri tuhaf olmaz mı? Babanla annenin ayrılmasının faturasını sen ödemiş olmaz mısın o zaman? Annene belki tanışma-misafirlik gibi giderler de, hani formaliteden de babandan isterler. Söz olayı nasıl ve nerede olacak?

Herkesin gönlünü yapamazsın, ezilen sen ol istemiyorum canım. Sözü belki dışarıda cafede, restoranda vs yaparsın, gelen gelir, karşı tarafa tavır almak isteyen kendisi bilir.

Lütfen sen nasıl mutlu olacaksan öyle davran, annenin-babanın gönlünü yapma endişesi taşıma. Ebeveyn olan olanlar, sen çocuklarısın. Onlar gönlünü yapmalılar senin. Bir defa başlarsan bu "herkesi memnun etme" çabasına, arkasını bekliyorlar inan. Bir bakıyorsun ebeveynlerinin ebeveyni konumuna getirilmişsin.

Mülakatta başarılar diliyorum canım, dularım seninle.

kesinlikle ablacım sırf vicdan yapıp iyi davranma numaralarında işte.
bide ben ona bi zamanlar kanmıştım çocuklukmuş ya..bana derdi ki kadın allaha çok şükür ne istediysem verdi..
bende desem ya bişeyler..işte şimdi dedikleri aklıma geliyoda ozaman ne anlamda söylediğini anlamamışım ki bi cevap veriyim..babamın yaptıklarınıda görmelisin..

der ki herkes ben evlenicem sandı ama anneniz evlenince şaşırdı..
yahu be adam kadın namusuyla evlenmiş..sende evlensen daha mutlu oluruz..
yani diyce o ki babamın annem bizi düşünmüyo evlendi ama babam düşünüyo evlenmedi..
düşünemiyormu ki bu şekilde bizim için daha da kötü..

ay ablacım tam ne durumda olduğumu çok güzel anlatmışsın..resmen babamı babam gibi değilde sorumsuz çocuklar olur ya öyle görüyorum..ama yok artık daha fazla ezdiremem..herkez yerini bilmeli..çocuk doğurmak o kadar kolay değil..madem görevini yapmıyosa üzülürse üzülsün..ben kararımı verdim bir kereden bir kereye noldu kızım sınavını kazandın mı diye bile aramadı ya?annemden istiycekler babannemle tanışıcaklar isteme gibi olucak..
babamda kendisi bilir..isteme dışarıda olursa benim için daha zor olucak gibi geliyo çünkü daha hiç tanımıyorum onları....evde olursa daha mutlu olucam..

yorumun ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım..

Babalar kızlar için çok özel ama bazıları anlamıyor işte.Çocuğu yapmaya sebep oluyorlar ama arkasını aramıyorlar.Annemle babam boşandığında küçücüktüm.Mahkeme beni babama verdi.Senelerce yokluk sefalet içinde geçti çocukluğum yine de onu bırakmayı hiç düşünmedim.Sımsıkı sarıldım babama ama o artık seni bakamıyorum diye 13 yaşımda beni anneme gönderdi.İyi ki göndermiş diyorum ama bir de arayıp sorsaydı.Kardeşlerimi yolda görse tanımazdı.Babamı içimden geldiği gibi doya doya öldüğü gün gasilhanede sevdim.Nasılsa itiraz edemezdi öpmeme.....Bazı babalar böyle, üzme kendini.Allah annene uzun ömür versin.Onunla çok mutlu ol inş.

Babalar kızlar için çok özel ama bazıları anlamıyor işte.Çocuğu yapmaya sebep oluyorlar ama arkasını aramıyorlar.Annemle babam boşandığında küçücüktüm.Mahkeme beni babama verdi.Senelerce yokluk sefalet içinde geçti çocukluğum yine de onu bırakmayı hiç düşünmedim.Sımsıkı sarıldım babama ama o artık seni bakamıyorum diye 13 yaşımda beni anneme gönderdi.İyi ki göndermiş diyorum ama bir de arayıp sorsaydı.Kardeşlerimi yolda görse tanımazdı.Babamı içimden geldiği gibi doya doya öldüğü gün gasilhanede sevdim.Nasılsa itiraz edemezdi öpmeme.....Bazı babalar böyle, üzme kendini.Allah annene uzun ömür versin.Onunla çok mutlu ol inş.

uf..çok üzüldüm allah rahmet eylesin canım benim:(
keşke böyle olmasaydı..:14:
onlar bir adım gelse biz 10 adım giderz oysa..ne kadar üzüldüğünü inan tahmin edebiliyorum bende o kadar üzüldüm senin adına:(
ben babamın ömrü uzun sağlıklı mutlu olsun istiyorum..beni mutlu edemedi ama bari sağlıklı mutlu olsunda,mutsuz etmesin..allahım senin benim ve btün fedakar annelerin ömrünü çok uzun etsin inşallah..çok sağol canım..

Back
X