Benim bir derdim var :(

asli37

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
2
0
286
İstanbul
Merhaba, benim hikayem biraz uzun..,
Eşimle iş yerinde tanıştık. Benim patronumdu. Yakın davranıyordu. Bende hayatımda bir boşluktaydım ve aşık oldum. İlişkimiz kimse bilmeden uzun yıllar sürdü. Bu arada başkaları da vardı onun hayatında. Ama ben aşığım ya (salak demek daha doğru) kabulleniyordum. Sonunda bir gün geldi bana ve ben düşündüm seninle evlenmek istiyorum dedi.
Bizim maceramızda böyle başlamış oldu. Biraz uzun kusura bakmayın.
Önce annemle yaşayalım dedi. Annesi köyde yaşıyor aslında ama yılda 3-4 ay buraya geliyor. Tamam dedim başta. Sonra kardeşleri çok laf söylediler çünkü annelerinin evini depo ve otel olarak kullanıyorlardı.
Sonra ev tutmaya karar verdik. Ama eşim hep gevşek davrandı. Benim ailem kızmaya başladı. Ben ortayı bulmaya çalıştım falan derken evsiz evlendik biz. Annesinin evinde yaşamaya başladık. (Çeyizlerim annemde duruyor hala)
Bı arada aynı yerde çalışmaya devam ediyoruz.

2 yıl oldu evleneli. Bu iki yılda annesiyle ilk sene 2 ay ikinci sene 3 ay yaşadım. Ama tam bir kaynana gibi davrandı oğlunun yanında iyi o yokken kötü. Ben sustum bınları sineye çektim.

Ablaları annesi yokken eve karışmaya başladılar. Evi gelip temizlemeler. Evden ben işteyken eşya almalar.

Bunları da sineye çektim.

Ama şimdi eşim beni zorlamaya başladı. Kiloluyum biraz ve devamlı bunu söylryetek beni aşağılıyor. Yaptığım hiç bir şeyi beğenmiyor. Yaptığım yemeğe, çaya, temizliğe karışıyor. Ev kınusu artık açılmıyor bile. Cinsellik deseniz 5 ay üstüne geçen ay oldu. Annemlere gitmiyo bahaneler buluyo. Arkadaşlarımla görüşmüyo sevmiyo n
Çocuğumuz da olmadı bir sorunda yokmuş doktora gittim.
ben cesaretimi toplayıp boşanmak istiyorum ama haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz?

Buradan baya haklı görünüyorsunuz. 5 ay seks yapmamak nedir yahu?

Ev bile yok ortada, sizinki evlilik değil evcilik olmuş.

Ayrıca sizi aşağılamasına nasıl müsaade ediyorsunuz?

Daha bekarken bile harem kuran adam sizi şu anda da aldatıyordur büyük ihtimalle zaten.

Boşanmak için her türlü sebebe sahipsiniz, seçim sizin.

Bu arada başkaları da vardı onun hayatında. Ama ben aşığım ya (salak demek daha doğru) kabulleniyordum. Sonunda bir gün geldi bana ve ben düşündüm seninle evlenmek istiyorum dedi
Ne demek ya ben düşündüm de seninle evlenmek istiyorum ne demek... Onca kadın arasından sizi seçtiği için çok şanslısınız diyeceğim de belli ki diğerlerinden de vazgeçmemiş...

Sen evli degilsin ki canim bolluktan rahattan darliga gecmissin ... ananin babanin evi nasil bilmiorum ama anan baban kardesin kanindan insanlar elin kahrini cekiosun yetmiyor cinsellik yok sevgi ask yok ev yok siginti gibi bir yasam adam bide hakaretler ediyor .... zaten elin ekmek tutuyormus pasif bir insan da degilsin cocuk olmadan tek basina yoluna bak ... yeni sifirdan temiz bir sayfa ac kendine .... yazik gunah dunyaya bir kere geliyoruz ...

Yani burada haklisin edemezler ise evlilik bu değil edemezler ise siz devam mi edeceksiniz

Çocuğumuz da olmadı değil, çocuk olması için ilişki olmalı.Beş ay ne yani, hadi adamın canı istemedi sen de mi istemedin ya?

Canım. Sen mutlu değilsin.. Hiç değilsin.
Evli olmayan biri olarak boşanma şakşakçılığı yapamam tabii ama mutlu değilsin ya. Hak konusunda kesinlikle haklısın.

Adam bakti gordu. Hayatima baskalari bile girse ses etmiyor nerede bulcam boylesini oturur evde ses cikartmaz diye evlenmis seninle bence. Belkide sadece cocuk icin... gerci olmamis oda senin icin iyi olmus zaten

Bes ay cinsellik olmadan nasıl oldu ya. Baskası mı var hayatında. Kaynana ayrı bir sey zaten illa eziyet mi etmek gerekir. Siz isteyken de başkasının eve gelip karışması da ayrı bir tartışma konusu.

En evlenilmeyecek adamla yuva kurmaya kalkmışsın ama dikiş tutmamış tabi ki.
Seninleyken başkasıyla olan adamdan hovarda olur ancak aile babası değil.
Bir de üstüne bebek planlıyorsun. Pişmanlıklarına yenileri eklensin istemiyorsan boşanmasan bile sakın çocuk yapma.
Kadınların her erkekten baba olamayacağını öğrenmeleri gerekiyor artık.

Doğada bile dişi hayvanlar çiftleşmek için en iyi, en güçlü, en çok savaşan erkek hayvanları iç güdüsel olarak tercih ederken, düşünebilen varlık insan önüne ilk çıkan adama kendini adıyor. Sonra da hat üstüne hata...

Yani kusura bakma da yaşadığın herşeyi sen kendin seçmişsin bunun başka bi açıklaması yok Ada'ma kabahat bulamadım ben çünkü karakteri bu en başında sana bunu göstermiş sen bu karaktere sahip bir Ada'mla evlenip farklı davranmasınıbekleyemezsin. Ömür boyu böyle devam edecek bence otur bir mantıklı olan ne olur düşük bence

Bundan çok daha iyi bi hayatı, ilişkiyi hakediyosun. Kendine daha fazla eziyet etme bir an önce bitir bu evliligi lütfen

Sevişmeden çocuk yapılmaz, wireless spermler henüz icat edilmedi. Ama siz zaten böyle bir adamdan çocuk yapmayı düşünmeyin. Gerçi düşünmüşsünüz, sevişseniz muhtemelen çocuğunuz da olacaktı. Onu da kendinizle beraber mutsuz bir hayata, sorumsuz bir babaya mahkum edecektiniz.

Bir yanım size üzülmek istiyor, bir yanım kendi düşen ağlamaz diyor. Adamın ne mal olduğu belliymiş, neden evlendiniz anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…