Benim bir hiç kadar önemsizim...

sonuna kadar katılıyorum. ben iyiyim kesin alırlar beni deme sakın. ben neler gördüm!

evet torpil maalesef bankada almış başını yürüyor hangi kapıya gitsek bi engel çıkıyor mutlaka. o yüzden hakkımla çalışıp kpssyi kazanmak istiyorumsabah 8 akşam 5 te işime gidip gelmek istiyorum. monotonluksa evet istiyorum ben bu düzenli hayatı opuyorumnanaktan bu yıl kazanamazsam sil baştan kpssye hazırlanmam gerekecek. bu arada erkek arkadaşım öğretmen. bnm bildigim bayanlar söler iş bul evlenelim diye ama bizde bu durum tersi işliyor :)

bence ilk iş için müdürlük maası ne olursa olsun çok çok iyi bence anneni biraz dinle eger bankayı istiosan bile işin olana kadar durmalısın cv iş veren için cok önemli deneyimde müdürlük yazacak bu senin ilerde maaşını çokçok etkiler bankada kalıcı olacağının bir garantisi yok özel sektörde köle gibi calısmak için can atan milyonlarca insan var insanlar işsizlikten meslek sahibi insanlar dısarda limon cay satıyolar bence siz biraz şımarıklık yapıorsunuz işiniz var titriniz var banka işi olmazsa kpss ye iş yerinde çalısırkende hazırlanabilirsiniz

aresim haklısınız aslında ben de daha çok cv için iyi bi isim olur müdürlük diye düşündüm ama nedense cesaretim kırıldı birden kendime bu işte güwenemiyorum. işim kız yurdunda müdürlük ve öğrencilerle ilgilenemeyeceğimden korkuyorum. henüz öğrencilerle irtibata geçmedim ama öğrencilerin davranışlarını bilirsiniz biri ordan bi şey dese hemen pes ediyorum.okul hayatım boyunca hep ciddi olmuşumdur. galiba ben biraz yüksekten uçuyorum.ya da korkuyorum ilk işim oldugu için.. ilginiz için tşk ederim

annen abin ve erkek arkadaşın adı sırf müdürlük diyemi bu kadar tavır yapıyorlar bu işte kalman için?? lmaz: hiççç takma güzelim,bu konuda sonuna kadar haklısın, garanti iş diyorlar diyorsun ama hiçde garanti deil hangi özel sektörde iş garanti ki, güzelce hazırlan bankanın mülakatına,kpss sınavlarına, hayat senin ne istiyorsan hangi işi istiyorsan onu yap, çekilmez bişi sevmediğin biyerde hergün ayağın geri geri giderek çalışmak bilirim... hayat senin için rahat olsun mutluluklar dilerim..a.s.

Çok teşekkür ederim prenses. annem de hak vermeye başladı konuştukça. bugün banka için hazırlık yapıcaz. mülakat sonucu olumsuz olursa da kpss için çalışıcam. umarım hayırlısı olur...

siz haklısınız ama madden zor dönemdeyseniz az idare edin çalışın bi yandan diğer işlerle ya da kps ile ilgilenin hem onlar olmazsa tecrübeniz olmuş olur ne azından

Şu 5 yıl önceki konuyu hortlatmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum .2009 da açılmış konu pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…