ilginiz için çok teşekkür ederim. başta maddiyattı. çok ihtiyacımız vardı ancak sonra abim de iyi bir işe başladı.bu durumu düzeltti. bnm çalışmam elbette daha rahatlatacak ama şuan durumumuz normal. kredi borcunu ödeyip 250 lira maaşla geçindiğimiz de oldu. ama dinletemiyorum. şuan evdeyim işyerinde tadilat var ve evdekiler yüzüme bakmıyor.evde sığıntı gibi hissediyorum. annem kendime güwenemediğimi söyleyip duruyor. kendimi suçluyorum belki de haklı. pasifim korkağım...
ilginiz için çok teşekkür ederim. başta maddiyattı. çok ihtiyacımız vardı ancak sonra abim de iyi bir işe başladı.bu durumu düzeltti. bnm çalışmam elbette daha rahatlatacak ama şuan durumumuz normal. kredi borcunu ödeyip 250 lira maaşla geçindiğimiz de oldu. ama dinletemiyorum. şuan evdeyim işyerinde tadilat var ve evdekiler yüzüme bakmıyor.evde sığıntı gibi hissediyorum. annem kendime güwenemediğimi söyleyip duruyor. kendimi suçluyorum belki de haklı. pasifim korkağım...
24 yaşındayım ve bi geleceğim yok. erkek arkadaşım işim garanti olmadığı sürece bnmle evliliğin lafını bile etmiyor bunu sezebiliyorum. para bu kadar önemli işte. bu yaşta bi insanın kendine inancını kaybetmesi ne kadar kötü değil mi.. Sağolun cevap verdiğiniz için. dediğiniz gibi kararı bu kez ben vermeliyim 4 yılımı dersanelerde ünv kazanmak için 4 yılımı da üniversiteyi okuyarak geçirdim bi yılımı daha kaybedemem. tabi o şansı bana verirlerse..[/QUOTE
bence erkek bozuntusu erkek arkadaşından derhal ayrılmalısın...buda ayrıca açabileceğin bir konu aslında...BİLDİĞİNİ OKU KİMSE SURATINA BAKMASIN...SENDE ONLAR SENİ ENGELLEDİĞİ İÇİN ONLARIN SURATINA BAKMA CANIM...
AİLE ÇOK ÖNEMLİ AMA ONLAR SANA GÜVENMEYİP ÖZGÜVENİNİ YIKIYORSA , BUNA İZİN VERMEYİP ONLARIN YIKTIĞI ÖZGÜVENİ TOPARLAMALISIN...KENDİNİ DE PASİF GÖRME
yeni bi iş bulana kadar orda devam et bnce canım.. ama bunu onlar istio die diil maddi durumlarınız için yap
bankadan olumlu sonuç gelmezse kpssyi dene
muutlu dilsen orda pes etme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?