Hepinize merhaba.İnsanın etrafında onu dinleyecek kimsesi yokken burda yüzlerce kişinin var olup dinlemesi o kadar güzel ki. O yüzden bana yardım edebileceğinizi biliyorum
bu yıl üniversiteden mezun oldum alanım bankacılık. 2 yıl önce babam vefat ettiği için maddi olarak çok sıkıntıya düştük. annemin büyük baskısıyla özel bi sektörde müdürlük yapmaya başladım ama gelin görün ki çok mutsuzum istemiyorum bu mesleği ve bunu anneme söylediğimde üzerime geliyor."Herkese işe girdiğini söyledim şimdi nasıl ayrılırsın" diye tepki veriyor. (sadece adı müdürlük maaşı 650 lira). erkek arkadaşıma anlattığımda aynı şekilde o da tersliyor abim kapıyı vurup çıkıyor. bu kdr suçlanacak bi şey mi yaptım diye sorgulayıp duruyorum kendimi.bunun dışında bi bankadan mülakata çağırıldım ve elimden geleni de yapıcam orası için ama bu iş varken kafamı veremiyorum ne işverene ne de anneme anlatamıyorum. susuyorum sadece susuyorum.düşünceler kafamı öyle kemiriyor ki artık bi kaç kutu ilaç içip uyuyayım diyorum lanet olsun. sizce devam etmeli miyim? banka olana kdr beklemeli miyim aynı işte? banka olmazsa da kpssye hazırlanmak istiyorum bi yılımı özel sektörde köle gibi çalışıp heba etmek istemiyorum. kşke hiç başlamasaydım en büyük suçlu benim aslında..şimdiden teşekkürler