- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ay hadi inşallah.Artık ne tek bir konu açarım ne böyle öyle derim ortada işte amaç fitne fesat Allah herkesin kalbine göre versin...
Ne geyiği Allah aşkınaGeyik yapmıs gibi geldi
Hıhı kesin kendi eşi damadı elin oğlu eşim onun oğlu ne kadar zeki yaaaBence kadın senin bunlara kafayı taktığını anladı sırf sen gıcık ol diye söylüyo artık
Eşimin üzülmeyeceğini bilsem çok şey derim de olmuyor işte o daha çok kafaya takıyorSizde gülüp geçin .Artik harcligimizi da sen verirsin bencede calışmasın deyip sinir edin .
Yada "sen bi araba al ogluna bencede cok yazik oluyo "deyin .
Şair burda ne demek istedi?Hıhı kesin kendi eşi damadı elin oğlu eşim onun oğlu ne kadar zeki yaaa
Elin oğluna acımıyor kendi oğluna acıyor demek istedim.Şair burda ne demek istedi?
Oğlunun işe gitmesine kıyamıyorsa araba alsın veya maaş bağlasın sigortasını ödesin kışın çalışma demesin bu devleti soymaktır hakka girmektir ayıp yaaaCanin mi sikiliyor senin kendine dert mi ariyorsun?Kendi kendini surekli bilediginin farkinda misin?Actigin konulara don bir bak...Ben de gelinim cokda esimjn ailesiyle cokda iyi anlastigim soylenemez ama senin gibi de agizlarindan cikan her lafa da kafayi takmam.Kadin kendince ogluna ise gitmesine kiyamamis laf olsun diye birsey soylemis,dert edicegin bir cumle cikmamis agzindan...
Asıl size pes iyi niyetli insanlar gören der meleksiniz eee sizin gibilerede iyisi rastlar diğer türlü olmaz denge...Kaynanam böyle birşey dese heralde aklıma son gelecek şey tekrar tekrar nefret etmek gelir.
Senin aklın, zihin yapın o kadar enteresan ki burdan bile nefretlik birşey çıkarmışsın. Pessssss!!
Ay Tereliye, kv ile ilgili diğer konular bitti, sıra kadının etik anlayışına mı geldi?Oğlunun işe gitmesine kıyamıyorsa araba alsın veya maaş bağlasın sigortasını ödesin kışın çalışma demesin bu devleti soymaktır hakka girmektir ayıp yaaa
Mantıklı olan bu değil mi?Elin oğluna acımıyor kendi oğluna acıyor demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?