Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

Bu ne? Bence bu konu sahtedir çünkü burdaki konulara yorumlara atıfta bulunmuş gibi. Gerçek olacağını sanmam.

imalat hatası kim demisse o kadar terbiyesizmiş ki................ ALLAHın yaratması muazzamdır.

su güzel çirkin diye ayırıma uyuz oluyorum

Ah ah cidden nasıl bir ailede eğitildiğini merak ediyorum. O kadar kin ve nefretle büyütülmüşsün ki yazık. Sana sadece acıyorum çünkü bu hayatta asla mutlu olamazsın.
Kaynanan ölse bile mutlu olamazsın, rüyama giriyor dersin daha ne dersin! Çünkü senin gibi insanların beslendiği tek şey nefret! Nefret duyacakları biri olmalı.
O kocacığını doğuran bakan da o kadın hatırlatırım. Kadına o kadar laf edeceğine kadar oğlunu boşa tamamen kurtul! Yazık kaynananın kanını genini taşıyan biriyle nasıl sevişiyorsun?

Benim abimde psikolojik danışma sorunun bende olduğunu görse beni yönlendirir ama görüyor kimin ne olduğunu bu işten çıkma meselesine bile o fitne fesat dedi ben değil.

Benim abimde psikolojik danışma sorunun bende olduğunu görse beni yönlendirir ama görüyor kimin ne olduğunu bu işten çıkma meselesine bile o fitne fesat dedi ben değil.
Psikolojik danışma diye birşey yok.
Kaldı ki psikolojik danışmaNsa bile oda yetkisinin yetmeyeceğinden korkuyordur.

Herkes malini tanir ona gore laf soyler. Kendileri de biliyordur ogullarinin yatma gezme huyunu. Bir de sizi uyuz etmek icin demislerdir,aralarinda bayagi da gulmuslerdir arkanizdan
Eşim çalışmaya gönlü olmayan biri ve annesi bunu bile bile söylüyor evet çalışkandır boş durmaz deyip küçükken sattığı su ve simitleri söylüyor gerçekten çok iyi niyetli

Psikolojik danışma diye birşey yok.
Kaldı ki psikolojik danışmaNsa bile oda yetkisinin yetmeyeceğinden korkuyordur.
Bir harf yüzünden yalan söylediğimi mi düşünüyorsunuz abim pdr mezunu diyeyim o zaman tövbe yarabbi ya sanki zorum ne neden söyleyeyim yalan...Abim benimle arkadaş gibidir benim herşeyimdir onu dinleyeceğimi bilir ama sorunun kimde olduğunun farkında malesef...

Cidden böyle bir konu mu vardı ya ama herhalde fake falandı di mi
Eğer gerçekse gidip görümcemin elini ayağını öpeceğim de

Yok asla yalan demedim cümle saçma geldi.

Öyleyse madem öyledir.
Hatta ayrılmalıyız seninle, sorun sende değil bende (yalanı cuk oturuyor)...

Yok asla yalan demedim cümle saçma geldi.

Öyleyse madem öyledir.
Hatta ayrılmalıyız seninle, sorun sende değil bende (yalanı cuk oturuyor)...
Gidip kendi hayatınızla dalga geçin benimle değil ben yalan söyleyen bir insan değilim be yaşadıysam yazdım insan neyse karşısındaki öyle görürmüş artık cevap vermiyorum zamanında sizi gözardı etmem aslında cuk oturmuş ama hala cevap veriyorum bunu değmez haklısınız doğru bir kararmış iyi günler.

İşi gücü olmayan boş beleş insan mı siz kendinizi ne sanıyorsunuz ya bu lafları ederken pardon?
Saçma sapan herşeyi buraya konu açacak kadar takmayan bir insan diyebiliriz kv den naptı acaba çıplak ayakla ekmeğe mi bastıda sen gelini oldun ha bu arada beni gözardı etmiştin o iş ne oldu ya tuş yalama oldu
Senin gibi bir kaç tane var kk da

Bizim mesleğimizde önemli kurallardan biridir yakınlarımıza psikolojik danışmanlık yapmayız.
Birinci derece yakınlarımızın yaşadığı olumsuzluklarda da objektif olunabileceğini düşünmüyorum ayrıca.
Abiniz sizi haklı buluyor diye haklı olduğunuzu düşünüyorsanız buraya konu açmanıza da gerek yoktu.
Ailenizle,abinizle kafa kafaya verip,kayınvaldenizi 'fitne,fesat,devleti soymaya çalışıyor' diye eleştirin durun o zaman.
Bize göre hava hoş.

Abim sorun bende olsa beni yönlendirir ve onu dinlerim onun tarafsız olmadığını düşünsem zaten bunu belirtmezdim.

Ya ben sana yalan söylüyorsun mu dedim tövbest
Kayınvaliden cennetlik.

Ne demiş ki , bu kadar büyütecek hiçbir söz söylememiş.
Devletin o maaşı kime verdiği ortada lütfen ya keyfi olarak işten çıkıp o maaşa bel bağlamak ne demek hem maaşının yarısı bile etmez yani düşünmek bu mudur lütfen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…