Benim biricik,tatlı,muazzam...kaynanam!!!

Konularınızı hep okuyorum hiç yorum yazmadım. Söylemeden geçmek istemiyorum. Hayatı kendinize zehir etmek için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz. Kv neden bu kadar sevmiyorsunuz bilmiyorum ama anlattığınız şeyler çok çocukca. Eşinizide böyle bunaltırsanız evliliğiniz sarsılır. Bence bunları eşinize anlatmayın.

Sizin konuları okudukça allahım diyorum biz bunca dertle boğulurken çoğu zaman susarken dert vermediğin kulların dert yaratıyor kendine.

Ona deformasyon mu diyorduk
Ben içinde değilim bu işlerin ama deformasyon şekil bozulması gibi birşeydi sanki
Formasyon filan mı kasdettiğiniz acaba?
Formasyon öğretmenlik yapabilme yetkisi.
Deformasyon şekil bozukluğunda kullanıldığı gibi soyut kavramlar için de kullanılabilir.
Mesleki deformasyon yani yapılan meslek nedeniyle oluşan değişiklik anlamında kullandım.
İçimizde Türkçe öğretmeni arkadaşlar varsa onlar doğrusunu daha iyi bilirler elbette.

Yok ben de bildiğimden söylemedim.Kulak dolgunluğu sanki öyle bir çağrışım yaptı.Eğitimini almışsınız,sizin dediğiniz gibidir büyük ihtimalle.

Acil bir tedavi ama önce vicdan, kalp temizliği. Bu kadar içi pis olanı az gördüm çünkü.

Kayınpederin evinde beleşe otur, çalışma, üretme ye babam ye semir, kocayı saf bul parmağında oynat ama hep mağdur sen ol. Ülkenin onbeş senelik özeti gibisin.

Neden bu bayaa’nın her saçma konusuna yorum yapma zorunluluğu hissediyorsunuz ki!!
Kndsini bile ciddiye almayan birisi
Gerçekten yardıma sizden duyacak ferahlayacak, verdiğiniz öğüdü sözü dinletip hayatını kolaylaştıracak Kişilere değilde.//
Neden bu bayan 200 küsür sayfadır yazıyorsunuz.

Sizi ilgilendirecek hiç bir şey göremedim. Oğluyla şakalaşmış, siz niye bu kadar sinirlendiniz belli değil.. tuhaf.

Aman Allah'ım.

Ay ben de diyorum 'Tereliye yorumlara niye cevap vermiyor?'
Veto yediği aklıma gelmedi.
Saf mıyım neyim?

Valla siz o ailenin başına gelmiş en büyük imtihansınız bence. Biraz dönün de kendinize bakın.
O insanlar o kadar sabırlı ki size karşı. Yatın kalkın şükredin. Başkası olsa sizin hareketlerinize karşı size dünya kaç bucakmış gösterirdi.

Nicedays2 kk daş gözünü seveyim konubasligini ver tam modum dayım şuanda!
Bi bakıp cikcam nooluur!kesinlikle kufr etmiyceeem ağzıma geleni saymiycam yerin dibine sokmiycam bak lütfen yaa!
Seve seve bi ban yiyip gelcem sadece!
ya insan mı? Bu yaratık yoksa seytanin surete bürünmüş halimi?!

2013 yılı konuları bunlar. Üye şu an aktif değil.Devam konuları da var. Özelden yazabilirim merak ettiyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…