Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bende busmek in kurslarına katıldım orada ev mefruşatı bölümüne gidiyorum
orada başladığım boncuk işi bohçam daha bitmedi :kedi: işallah en kısa zamanda bitiricem
orada yaptığım ürünleri burada sizinle paylaşmak istiyorum
kendinize iyi bakın
:hulya:
Super olmus ellerine saglik...Bohca boyleyse diger yapacaklarin harika olur bu sekilde... Bu tip boncuklu takimlar cok pahali,,,,Bu yaz sormustum 8 parca salon takimi 95 tl idi valla... Sen devam et :hulya::hulya::hulya:
teşekür ederim arkadaşlar
evet gerçekten boncuk işi çok zor sanırım bohçadan başka boncuk işi yapmayacağımakannehir
çocukta var zaten :)) annemlere geldikçe bişiler yapmaya çalışıyorum bütün arkadaşlarım beni geçtiler:kedi:
şimdi kurdele nakısından havlu yapıyorum menekşçe çiçeği olcak onun resmini de koyucam bittiğinde
çok hoş olmuş canımmmm ,ellerine sağlık cidden beğendim ,marifetlisin belli
ama aklıma takılan bişi var o tohumları hep merak etmişimdir havlu yıkanınca bozulmazmı?
hele ki beyaz havlu işliyorum bende 60 derecede yıkanır en az ,sanki bozulur gibime geliyor ne dersin?
teşekkür ederim arkadaşlarrropuyorumnanaktan
canım o tohumlar için hocamız üzerine renksiz oje sürün öyle daha kullanışlı olur demişti bende öyle yapıcam