- 4 Mayıs 2022
- 1.409
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Boşanma aşamasındaki kızının durumuna bu kadar tepki verip dış dünyadan kopmasıda çok sağlıklı olmadığını gösteriyor psikolojik olarak.Hep mi böyleydi,boşanma konusundamı böyle davranıyor.Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
Elbette her anne üzülür ama bu kadar da abartmaya gerek yok dünyanın sonu değil.Ayrica bu da bir tür manipülasyon çeşidi...müsaade etmeyin ve destek almasını sağlayın.Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
2 seçenek geliyor aklıma.
1) Anne kızının boşanırsa bana kalacak korkusu olabilir.
2)Anne kızının mutsuzda olsa bu evlilik devam etmeli modunda.
Hiç bir anne kızı mutsuzsa bu derece karalar bağlayıp hayata küsmez,aksine destek olup onun yanında olur.
Oda bir seçenek aslında..Damat yaglı kapıysa belki
Anneniz kendi evine gitsin bence,bende boşanmış biri olarak bu süreç zaten zor ve yeterince depresif annem bile olsa kimsenin depresif hallerini cekemezdim bu durum sizi de dibe çeker acilen tedavi olsun ve mümkünse kendi evindeKızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
Saçmalamayın ne kadar kırıcısınız , bi tarafınızdan uydurup buraya insanların üzüleceği şeyler yazıyorsunuzDamat yaglı kapıysa belki
2 yıldır siz kan kusarken neredeydi?Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?