Benim boşanmam , annemi daha kötü etkiledi

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.409
1.889
83
Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?

Boşanma aşamasındaki kızının durumuna bu kadar tepki verip dış dünyadan kopmasıda çok sağlıklı olmadığını gösteriyor psikolojik olarak.Hep mi böyleydi,boşanma konusundamı böyle davranıyor.

Elbette her anne üzülür ama bu kadar da abartmaya gerek yok dünyanın sonu değil.Ayrica bu da bir tür manipülasyon çeşidi...müsaade etmeyin ve destek almasını sağlayın.

Aynı benim annem de böyle. Başımıza aynı olay gelmedi ama gelse o da böyle yapardı. Yüz vermeyin hiç kalkıp hastaneye gidecek tedavi olacak alışverişe çıkacak ne gerekiyorsa onu yapacak. Çok kendi haline bırakmayın ve bunları ona acıyarak değil ona biraz kızarak yaptırın

Damat yaglı kapıysa belki

Anneniz kendi evine gitsin bence,bende boşanmış biri olarak bu süreç zaten zor ve yeterince depresif annem bile olsa kimsenin depresif hallerini cekemezdim bu durum sizi de dibe çeker acilen tedavi olsun ve mümkünse kendi evinde

2 yıldır siz kan kusarken neredeydi?

Annenizi evine yollayin manipule etmeye calisiyor sizi ya da psikolojisi bozuk. Doktora gitmiyorsan evine git anne benimde psikolojimi bozuyorsun diyin aglayip sizlanirsada aldirmayin. Bosanmadiniz da sanki biri öldü cok sacma tepkiler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…