- 27 Ekim 2022
- 5.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.364
- 178
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Kadin belki demis kesin boyledir dememis cunku boyle davranmasinin mantikli bir aciklamasi yok annenizin.Saçmalamayın ne kadar kırıcısınız , bi tarafınızdan uydurup buraya insanların üzüleceği şeyler yazıyorsunuz
Belki evine dönse daha İİ olur.Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
Bir insan üzülmüş , siz bunu mu anlıyorsunuz, ne kadar kötü kalplisiniz , bundan bile alay edecek bişey çıkardınız yazık size, aynısını sizin de başınıza gelebilirdiOda bir seçenek aslında..
Kesin böyledir diyebilir mi zaten ? Ben çok merak ediyorum siz nasıl insanlarsınız ya. Derdimi anlatmaya geldim daha da insanı dertlendiriyorsunuz , sizin öylesine yazdığınız bişey karşınızdakini yaralayabilir bunu düşünemiyor musunuz?Kadin belki demis kesin boyledir dememis cunku boyle davranmasinin mantikli bir aciklamasi yok annenizin.
Ben yazmadim zaten o yorumu. Ama belki boyledir ondan anneniz ayrilmanizi kaldiramadi demek istemis yazan kisi neden buna bu kadar icerlediniz ki oyle degilse degil deyin gecin. Bu kadar takilmayin.Kesin böyledir diyebilir mi zaten ? Ben çok merak ediyorum siz nasıl insanlarsınız ya. Derdimi anlatmaya geldim daha da insanı dertlendiriyorsunuz , sizin öylesine yazdığınız bişey karşınızdakini yaralayabilir bunu düşünemiyor musunuz?
Al işte, tRiplere gelSaçmalamayın ne kadar kırıcısınız , bi tarafınızdan uydurup buraya insanların üzüleceği şeyler yazıyorsunuz
Vay arkadas neden bosandıgınızı cok merak ettim Sımdı bakınKesin böyledir diyebilir mi zaten ? Ben çok merak ediyorum siz nasıl insanlarsınız ya. Derdimi anlatmaya geldim daha da insanı dertlendiriyorsunuz , sizin öylesine yazdığınız bişey karşınızdakini yaralayabilir bunu düşünemiyor musunuz?
Alay edildiğini nereden çıkardınız hanımefendi,arkadaş belki dedi,kesin öyledir diyede yazmadı zaten.Bir insan üzülmüş , siz bunu mu anlıyorsunuz, ne kadar kötü kalplisiniz , bundan bile alay edecek bişey çıkardınız yazık size, aynısını sizin de başınıza gelebilirdi
Alay edecek başka birini bulVay arkadas neden bosandıgınızı cok merak ettim Sımdı bakın
Bir sürü seçenek olabilir , herşey olabilir yani gidip de bunu söylemeniz dalga geçmekte ben üzüntümü dile getiriyorum siz beni eğlence olarak görüyorsunuz , birşey demeyin daha fazla lütfenAlay edildiğini nereden çıkardınız hanımefendi,arkadaş belki dedi,kesin öyledir diyede yazmadı zaten.
Ben ne yazdım oda bir seçenek kesin o yüzden demedim demi.
Siz lafı nasıl algılıyorsunuz öyle,size 2 seçenekli yazdım ona bile cevap vermediniz oysaki sadece tahmindi.
Gercekten abartma konusunda annenize benziyorsunuz. Burada bir suru oneri veren oldu onlara degil buna takilmaniz...Bir sürü seçenek olabilir , herşey olabilir yani gidip de bunu söylemeniz dalga geçmekte ben üzüntümü dile getiriyorum siz beni eğlence olarak görüyorsunuz , birşey demeyin daha fazla lütfen
Belki deyince bu çirkin üslup kapanmamisDamat yaglı kapıysa belki
Ben sizin konularınızın ne olduğunu bilmiyorum,sadece tahminde bulundum bunun gibi bir çok örnekleri var toplumda.Bir sürü seçenek olabilir , herşey olabilir yani gidip de bunu söylemeniz dalga geçmekte ben üzüntümü dile getiriyorum siz beni eğlence olarak görüyorsunuz , birşey demeyin daha fazla lütfen
Üzgün birine damat yağlı kapıysa demek ki , lafı sizce ne anlama geliyor ?Ben sizin konularınızın ne olduğunu bilmiyorum,sadece tahminde bulundum bunun gibi bir çok örnekleri var toplumda.
Dalga geçmem ben asla,hele eğlence amaçlı hiç yapmam sonuçta kadınsınız.
Bakın ne dedim size,var böyle düşünen aileler dedim,sadece belki dedi bu yüzden diye demedi.Üzgün birine damat yağlı kapıysa demek ki , lafı sizce ne anlama geliyor ?
Niye anneniz bu halde ne bileyim sen bosaniyorsun kızımın depresyona girecek zamanı yok onun yerine ben gireyim mi demiş ? Başka bir derdi vardır belki ya da evlilik onun istegimiydi kızımın başını yaktım mi diyor ? Bu kadar ağır yaşaması anormalKızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
Başka sıkıntıları da olabilirKızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?