eviniz gayet güzel ve ferah olmuş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
mutfak dolaplarınızın markasını sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz bizde mutfağımızı değiştireceğiz de ...
Evin bi şahane sağlık ve mutluluk içinde otur inş. Emeğine sağlık. Bu dekorasyon işleri hem zevkli hemde biraz zor. Bende şu an aynı durumdayım. Ama senden biraz daha şanslıyım sen resmen bi enkazı saraya çevirmişsin. Tebrikler. Benimde bi sorum var belki daha önce sorulmuştur (muhtemelen dikkat çekmiştir yani).salondaki aksesuarlar çok güzel resim çerçevesi vazosu olan...nerden aldın çok güzeller ve tam benim salonuma göre yaaa.baktım ben ne internette ne de burda(balıkesirde yaşıyorum) bulamadım. Yardım lütfen...
şimdi parke firmasına gidip kendim görmek istiyorum lareksi çünkü nette döşenmiş hali açık gayet güzel hoş beyaza yakın gibi ama tek parça hali kahverengi belirgin çizgilerle dolu alla alla en iyisi bakmak olcak:)
eşim habire fikir değiştirmeme artık güler oldu hani beyazı seçmiştin diyo:)
beyaz meşe olmayabilir adı budaklı bi model değildi gelen parça tabi o öyle bi parça olabilirde:)
aynen öyle benim mobilyalar beyaz L koltuğum mor yerler beyaz olunca kum beji duvarlar komik olcak şimdi çıkıyoruz hazırlancam çok teşekkürlerrr:)
Hayırlı olsun evinize bayıldım :) banyonuzun seramik markasını öğrenebilirimiyim çok hoşuma gitti
çok teşekkürlerrr...banyonun seramikleri GRENİSER marka...daha iyileri sizlere inşallah...
mrb banyonuzun seramik markasını sormuştum ama sanırım görmediniz :) birde mutfakta dolapla tezgaf arası seramikmi ne tam anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)
Canım bu kadar olur...tesadüf mü desem yoksa kalplerimiz mi birmiş desem...ben sana mesaj yazarken sen tekrar mesaj yazdın sanırım..:)))bayram dan beri yeni girebiliyorum nete...memleketteydik...sorulara mutlaka cevap vermeye çalışıyorum çünkü inşaat safhasında ben de çok fazla soru sordum..:)))seramiğin markasını yazdım ama tekrar yazayım GRANİSER seramik,mutfağın dolapla tezgah arası malzemesi CAM seramik diye geçiyordu..bildiğimiz cam yani görünüşü de yapısı da cam dan...yardımcı olabilmişimdir umarım...herşey gönlünüzce olsun...
selam arkadaşım tüm konuyu okumadım ama tüm resimlere baktım evin harika olmuş allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsi..
bende kısmetse yeni evlenecek biri olarak evinden örnekler alacağım herşey çok güzel.
merak ettiğim şu evini ne kadara aldın ve içine ne kadar masraf yaptın..
yani ev fiyatı+masraflar hani şu hali hazırda döşenmiş lüks evlerden daha uygunamı geldi acana?
birde 15 yıllık bina demişsin deprem kousunda sağlamlığı ne durumda dikkat etmişsinizdir muhtemelen. ama allah sağlık huzur mutluluk bol kazançla evinde yaşamanı nasip etsin. ççokkk beğendim
birde salondaki tv ünitesinin duvarında özel bir inşaat kaplamamı var yoksa duvarkağıdımı ?
Öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için...Umarım sen de hayal ettiğin mutlu olacağın eve kavuşursun...Allah tamamına erdirsin...şöyle söyleyeyim,ev alırken 3 ay araştırdık baktık neredeyse...eşim sağolsun titiz ve pipirikli biridir..:))öncelikle sıfır ev baktık deprem ve sağlamlıktan dolayı fakar bizim bu evin bulunduğu mevkiide yeni yapım ev yok denecek kadar az...olanlar da 350-400 bin lira arasındaydı...biz o rakamlara çıkamayacağımız için sağlamlığını iyice araştırdığımız bir binadan ve planı iyi olan yaptırmaya gelecek falan filan ve bu semtteki binalara bakılınca gerçekten 15 yıl çok yeni kalıyor..:)))belki aynı fiyata farklı semtlerden çok daha yeni ve güzel bir ev alabilirdik fakat ben istemedim...şu an herşey elimin altında semt olarak...salondaki tv ünitesine gelince üç boyutlu duvar kağıdı ...umarım yardımcı olabilmişimdir...
Sevgili arkadaşlar, YENİ FOTOĞRAFLAR 12. SAYFADA!!!
Son birkaç yıldır bu formu takip ediyorum. Hep bir gün benim de bir evim olur da sizlerle paylaşır mıyım diye düşünüyordum. Sonunda bir evimiz oldu. 15 yıllık içinde oturulmayacak derecede dökülmüş bir evdi. İçini dekore etmeye çalıştık. Aylarca buradaki formdan fikir almaya çalıştım. Bir taraftan da evin işleriyle uğraştık. Eksiklerimiz var, ama bu haliyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Yorum ve önerileriniz için şimdiden sabırsızlanıyorum. Forumda fotoğraf ve görüşlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 476762 Eki Görüntüle 476775
Eki Görüntüle 476776 Eki Görüntüle 476777
Eki Görüntüle 476778 Eki Görüntüle 476779
Eki Görüntüle 476780 Eki Görüntüle 476781
Eki Görüntüle 476782 Eki Görüntüle 476783
Eki Görüntüle 476784 Eki Görüntüle 476785
Eki Görüntüle 476774 Eki Görüntüle 476773
Eki Görüntüle 476772 Eki Görüntüle 476760
Eki Görüntüle 476761 Eki Görüntüle 476763
Eki Görüntüle 476764 Eki Görüntüle 476765
Eki Görüntüle 476766 Eki Görüntüle 476767
Eki Görüntüle 476768 Eki Görüntüle 476769
Eki Görüntüle 476770 Eki Görüntüle 476771
Eki Görüntüle 476786
Herkesin gönlünden geçen bir eve sahip olmasını diliyorum.
Çok teşekkürler...İnşallah senin de herşey gönlünce olur...gerçekten bu işler zor Allah sana da kolaylıklar versin...salondaki aksesuarlar için ben de baya bi dolaştım baktım...en içime sinen takım bu oldu...eski evimdekiler uymamıştı ben de tek bi model olsun ve bütün parçalar ondan olsun istedim bu modelin her parçası da vardı o yüzden tercih ettim...senden başka hiç kimsenin dikkatini çekmemişti bu arada beğenmene sevindim..:)) nerden aldığıma gelince BİEV den aldım...internette de vardır ama bulunduğunuz şehir deki bu markayı satan züccaciyelere bakabilirsiniz...bu arada fiyatı da uygundu...:))
bayıldım bayıldım bayıldım...çok zevklisiniz gerçekten muhteşem olmuş..allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin...
gerçekten bu kadar beklediğinize değmiş :)
çok güzel bir eviniz var güle güle kullanmanız dileğiyle
herşeyi ile mükemmel bir ev olmuş canım darısı olmayana isteyene nasip olsun inşallahevinin heryerine her metrekaresine bayıldım renkler uyumluluk eşyalar harika en öenmlisi ailen için ne kadar iyi doğru güzel varsa onu tercih etmişsin özellikle meleklerinin odası için harcadığın emeklere değmiş bence.güle güle mutlulukla aşkla bir ömür otur içinde canım salon masa sandalyelerin ayrıca hoşuma gitti bu modele bayılıyorum zaten kısmet olursa bende ilerde evlenince bu modelden almak istiyorum masa ve sandalyeni nereden ve ne kadara aldın canım yazarsan sevinirim.şimdiden teş.ederim tekrar tekrar mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?