Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

eviniz gayet güzel ve ferah olmuş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
mutfak dolaplarınızın markasını sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz bizde mutfağımızı değiştireceğiz de ...

Aminnn canım çok sağol...mutfak dolapların markası BADA DEKOR Eskişehir de bi firma...umarım siz de istediğiniz mutfağa kavuşursunuz kolay gelsin şimdiden...:)

Çok teşekkürler...İnşallah senin de herşey gönlünce olur...gerçekten bu işler zor Allah sana da kolaylıklar versin...salondaki aksesuarlar için ben de baya bi dolaştım baktım...en içime sinen takım bu oldu...eski evimdekiler uymamıştı ben de tek bi model olsun ve bütün parçalar ondan olsun istedim bu modelin her parçası da vardı o yüzden tercih ettim...senden başka hiç kimsenin dikkatini çekmemişti bu arada beğenmene sevindim..:)) nerden aldığıma gelince BİEV den aldım...internette de vardır ama bulunduğunuz şehir deki bu markayı satan züccaciyelere bakabilirsiniz...bu arada fiyatı da uygundu...:))

Canım ben bayadır nete giremedim...malum bayram dolayısıyla memleketteydik biraz da tatil yaptık...larex in tek parça haliyle döşenmiş hali o kadar farklı ki birbirinden! bu her parke için aynı mı oluyor bilemiyorum...ben biraz geç kaldım sanırım mesaj atmakta...umarım içine sinecek kararı vermişsindir canım...cevabını da yazarsan merakta kalmam..:))kolay gelsin...

mrb banyonuzun seramik markasını sormuştum ama sanırım görmediniz :) birde mutfakta dolapla tezgaf arası seramikmi ne tam anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)

selam arkadaşım tüm konuyu okumadım ama tüm resimlere baktım evin harika olmuş allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsi..
bende kısmetse yeni evlenecek biri olarak evinden örnekler alacağım herşey çok güzel.

merak ettiğim şu evini ne kadara aldın ve içine ne kadar masraf yaptın..

yani ev fiyatı+masraflar hani şu hali hazırda döşenmiş lüks evlerden daha uygunamı geldi acana?
birde 15 yıllık bina demişsin deprem kousunda sağlamlığı ne durumda dikkat etmişsinizdir muhtemelen. ama allah sağlık huzur mutluluk bol kazançla evinde yaşamanı nasip etsin. ççokkk beğendim

birde salondaki tv ünitesinin duvarında özel bir inşaat kaplamamı var yoksa duvarkağıdımı ?

Son düzenleme:
mrb banyonuzun seramik markasını sormuştum ama sanırım görmediniz :) birde mutfakta dolapla tezgaf arası seramikmi ne tam anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler :)

Canım bu kadar olur...tesadüf mü desem yoksa kalplerimiz mi birmiş desem...ben sana mesaj yazarken sen tekrar mesaj yazdın sanırım..:)))bayram dan beri yeni girebiliyorum nete...memleketteydik...sorulara mutlaka cevap vermeye çalışıyorum çünkü inşaat safhasında ben de çok fazla soru sordum..:)))seramiğin markasını yazdım ama tekrar yazayım GRANİSER seramik,mutfağın dolapla tezgah arası malzemesi CAM seramik diye geçiyordu..bildiğimiz cam yani görünüşü de yapısı da cam dan...yardımcı olabilmişimdir umarım...herşey gönlünüzce olsun...

sanırım sen yazarken bende hemen seni kaçırmıyım diye atladım teşekkürederim bizde eve girdik oyüzden araştırmalara başladım ve evine hayran oldum sonuçta eşyalarımı değiştiremem 3 yıllık evliyim ama banyo mutfak seçimi böyle olabilir oyüzden çok soru sorabilirim teşekkürederim cevapların için :) cam seramiktemi GRANİSER marka?

Öncelikle teşekkürler iyi dileklerin için...Umarım sen de hayal ettiğin mutlu olacağın eve kavuşursun...Allah tamamına erdirsin...şöyle söyleyeyim,ev alırken 3 ay araştırdık baktık neredeyse...eşim sağolsun titiz ve pipirikli biridir..:))öncelikle sıfır ev baktık deprem ve sağlamlıktan dolayı fakar bizim bu evin bulunduğu mevkiide yeni yapım ev yok denecek kadar az...olanlar da 350-400 bin lira arasındaydı...biz o rakamlara çıkamayacağımız için sağlamlığını iyice araştırdığımız bir binadan ve planı iyi olan yaptırmaya gelecek falan filan ve bu semtteki binalara bakılınca gerçekten 15 yıl çok yeni kalıyor..:)))belki aynı fiyata farklı semtlerden çok daha yeni ve güzel bir ev alabilirdik fakat ben istemedim...şu an herşey elimin altında semt olarak...salondaki tv ünitesine gelince üç boyutlu duvar kağıdı ...umarım yardımcı olabilmişimdir...

hımm anladım ... yani aslında alınan ev yine ucuz değil ama merkeze ve şehre yakın olduğu için tercih ettnizi mantklı bencede..
sanırım siz eskişehirdesiniz..
istanbuldada böyle maalesef şehire yakın yerleşim yeri istiyorsanız fiyatlar el yakıyor ( şuanda almamız zaten imkansız. ama allahım nasip eder inşallah. sizin fotolara bakarken hep dua ettim rabbim banada nasip et diye..

duvar kağıdı konusundada teşekkürler

bayıldım bayıldım bayıldım...çok zevklisiniz gerçekten muhteşem olmuş..allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin...

gerçekten bu kadar beklediğinize değmiş :)
çok güzel bir eviniz var güle güle kullanmanız dileğiyle

ayyyyy ne sevindim ya bilindik bi marka olmasına. Ayrıca da gayet dikkat çekici ve şık, göremeyenlerin dikkatsizliğidir.:) Güle güle iyi günlerde kullanın. Darısı başıma...

eviniz süper bayıldımmmmmmmmmm bu arada çokkk zevklisiniz evi ne hale getirmişsiniz iç mimar olasnız yeri valla ne yalan söyleyiyeyim imremdim evim çirkin gözüktü gözüme valla güle güle oturun darısı başımıza

herşeyi ile mükemmel bir ev olmuş canım darısı olmayana isteyene nasip olsun inşallahevinin heryerine her metrekaresine bayıldım renkler uyumluluk eşyalar harika en öenmlisi ailen için ne kadar iyi doğru güzel varsa onu tercih etmişsin özellikle meleklerinin odası için harcadığın emeklere değmiş bence.güle güle mutlulukla aşkla bir ömür otur içinde canım salon masa sandalyelerin ayrıca hoşuma gitti bu modele bayılıyorum zaten kısmet olursa bende ilerde evlenince bu modelden almak istiyorum masa ve sandalyeni nereden ve ne kadara aldın canım yazarsan sevinirim.şimdiden teş.ederim tekrar tekrar mutluluklar

bayıldım bayıldım bayıldım...çok zevklisiniz gerçekten muhteşem olmuş..allah ağız tadıyla oturtmak nasip etsin...

gerçekten bu kadar beklediğinize değmiş :)
çok güzel bir eviniz var güle güle kullanmanız dileğiyle

Amin bayanlar çok teşekkür ederim daha güzelleri hayırlısıyla tüm isteyenlere...

çok sağol canım iyi dileklerin için...Rabbim vakti zamanı geldiğinde çok daha güzellerini sana da nasip etsin inşallah....salondaki masa sandalyeyi KELEBEK ten aldım...taksitle aldığımız fiyatı 1 masa 6 sandalye 2200 tl (ama nakit alımda fiyat değişebilir tabi)tavsiye ederim düşünenlere özellikle sandalyeleri çok rahat yemekten sonra insanın kalkası gelmiyor..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…