Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Ev ne halden ne hale gelmis
Valla tek söyleyecegim HELAL OLSUN...
Emeginize, fikrinize saglik. Ev cok cok hos olmus.
Mutfagina bayildim, hersey iyi hos ama o hali kesinlikle olmamis
Onun disindaki hersey cok zevkli ve uyumlu.
Güle güle oturun insallah

Sizler böyle söyleyince çok seviniyorum...bu evin işleri beni öyle çok yordu ki...çoğu şeyde artık nolursa olsun dediğim için ev tam istediğim gibi olmadı gibi geliyordu...yorumlarınızı okudukça içim rahatlıyor...o halıyı yoğun istek üzerine kaldırdım valla..:)))şimdi boş duruyor en kısa zamanda alıcam inşallah oraya uyan bişey...böyle de güzel oldu aslında boş boş...çok teşekkür ederim...daha iyileri sizlere inşallah...

bayıldım harika en ince ayrıntısına kadar düşünmüşünüz

çok teşekkürler...bazı şeyleri yaptırırken görselliğin dışında kullanışlı olmasına çok özen gösterdim...bu yüzden de ortada dağınık bişey kalmadı...zaten iki çocukla en çok istediğim şey de buydu...fonksiyonel olmasaydı vay halime...tüm eşyalar kalabalık ortada kalırdı...:)))

baktıkça içim açıldı çok zevklisiniz.son zamanlarda gördüğüm en hoş sade insanı dinlendiren ev diyebilirim güle güle oturun

Tam da dediğiniz gibi bi evim olsun istedim...insanlar evime geldiklerinde huzur bulsun,sade olsun,karışık olmasın,iç açıcı ferah olsun...ve bunu karşıdan bir göz söyleyince çok şükür diyorum...çok teşekkürler...umarım hayatınızdaki herşey gönlünüzce olur..:)

Canım ,mesajlara dünden beri ilk kez bakabiliyorum...kalabalık bi iftar yemeği vardı bugün evde o yüzden hiç fırsat bulamadım...bugün bakmaya gittin mi?ben seni korkutmak istemem...evet temizliği zor ama şunu da ekleyeyim,sadece süpürmek de yetiyor aslında her seferinde silmek zorunda değilsin .çünkü tozu hiç belli etmiyor,sildiğinde kurularsan hiç problem yok ama sil kurula zor geliyor işte...ama şunu söylemeliyim ki eve her girişimde aydınlık ferah bi görüntüsü var her seferinde değer diyorum zorluklara...şöyle düşün;eve her girdiğinde baktığında istediğim bu değil demektense bence istediğini yaptır içinde kalmasın...napalım her güzelin bi zorluğu oluyor..:))sonuçta koyu renkler de çok toz belli ediyor bu da kıl tüy belli ediyor...koyu renkleri süpürdükten sonra silmek gerekiyor mutlaka(kira evimde koyu kahveydi ordan biliyorum)ama bunu silmeden de bi süre idare edebiliyosun:)bu parkeyi tek parçada görünce üzerince çok flu çizgileri var ama evde döşenince onlar hiç görünmüyor nerdeyse....karar aşamalarını bilirim sakın çıldırma....Allah kolaylık versin...

ayy hepsi cok guzell ya o dolap icindeki televizyonn hersey mutfak zaten favori rengim ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

Selam
Gercektende insana huzur veriyor.Eviniz coook gzuel Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin AMINNNNN
Sanki mutfaktaki hali gözume batti gibi mutfaginiz coook hos birde yatak ortunuzu nereden aldiniz?Ben yurt disindayim Rabbim nasip ederse haftaya vatanimdayim boyle bir ortu ariyorum.
Bizimde 20 sene sonra evimiz oldu biraz fikir alis verisi yapiyorum yeni yeni yerlesmeye calisiyorum.Evinizde esinizle cocuklarinizla huzurlu ve mutlu yasayin sevgiler.

Çok teşekkürler...mutfaktaki halıyı kaldırdım..:)))valla kaldırdım ben de dahil kimse beğenmedi zaten eski evimde salon halımdı alana kadar boş kalmasın die yaymıştım ama yenisini alana kadar boş durması daha iyi olacak gibi..:)))canı yatak örtümü arkadaşlarım ev hediyesi olarak getirdiler hatta iki taraflı bi yatak örtüsü diğer tarafı da farklı tonlarda ben de seviyorum...ben Eskişehir'de oturuyorum burdaki TAÇ dan almışlar ama markası taç değil ...inşallah yardımcı olabilmişimdir...sizin de evinizde sağlıkla,huzurla oturmanızı diliyorum...mutluluklar,sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…