Süper olmuş ellerinize sağlık Allah ağzınızın tadını bozmdan mutlulukla oturmak nasip etsin bayıldım
iç açıcı çok güzel bayıldımmmm ....Allah hepberaber oturmak nasip etsin darısı bana olsun
Ev ne halden ne hale gelmis
Valla tek söyleyecegim HELAL OLSUN...
Emeginize, fikrinize saglik. Ev cok cok hos olmus.
Mutfagina bayildim, hersey iyi hos ama o hali kesinlikle olmamis
Onun disindaki hersey cok zevkli ve uyumlu.
Güle güle oturun insallah
bayıldım harika en ince ayrıntısına kadar düşünmüşünüz
Ağız tadıyla oturun inş, çok şık, renkler çok hoş, bayıldım ben de.
Hayırlı olsun, darısı başımıza :)
baktıkça içim açıldı çok zevklisiniz.son zamanlarda gördüğüm en hoş sade insanı dinlendiren ev diyebilirim güle güle oturun
şimdi bgn parke seçiminde karbeyaz diye bi renk vardı içinde biraz ahşap rengi var diye onu değil sizin lareks rengini istedim yarın ona bakmaya gidicez ama bu temizliği zor dalga bırakıyo dedikçe gözüm korkmadı değil ben beyaz gibi birşey istiyorum en açık bu geldi netteki resimlerden ama karar aşaması çıldırtıyorrrr
çok güzel bayıldım güle güle oturun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
evinize bayıldım güle güle oturun tam hayalimdeki ev ferah bembeyaz sade çok şık
ayy hepsi cok guzell ya o dolap icindeki televizyonn hersey mutfak zaten favori rengim ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
Beğenmene sevindim, iyi dileklerin için de teşekkürler...Allah sizlerin de ağzınızın tadını hiç bozmasın...
Selam
Gercektende insana huzur veriyor.Eviniz coook gzuel Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin AMINNNNN
Sanki mutfaktaki hali gözume batti gibi mutfaginiz coook hos birde yatak ortunuzu nereden aldiniz?Ben yurt disindayim Rabbim nasip ederse haftaya vatanimdayim boyle bir ortu ariyorum.
Bizimde 20 sene sonra evimiz oldu biraz fikir alis verisi yapiyorum yeni yeni yerlesmeye calisiyorum.Evinizde esinizle cocuklarinizla huzurlu ve mutlu yasayin sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?