eviniz süper bayıldımmmmmmmmmmbu arada çokkk zevklisiniz evi ne hale getirmişsiniz iç mimar olasnız yeri valla ne yalan söyleyiyeyim imremdim evim çirkin gözüktü gözüme valla güle güle oturun darısı başımıza
sanırım sen yazarken bende hemen seni kaçırmıyım diye atladımteşekkürederim bizde eve girdik oyüzden araştırmalara başladım ve evine hayran oldum sonuçta eşyalarımı değiştiremem 3 yıllık evliyim ama banyo mutfak seçimi böyle olabilir oyüzden çok soru sorabilirim teşekkürederim cevapların için :) cam seramiktemi GRANİSER marka?
herşey çok güzel ve özenli,huzurun hiç eksik olmadığı mutlu anlar yaşarsınız umarım evinizde :)
güzel bir ev olmus....güle güle sağlıkla ve huzurla oturun...
tek kelimeyle muhtesem gule gule oturun
Maşallah yuvanıza....
Çok beğendim evinizi ama tabii ki en önemlisi sizin beğenmeniz ve huzurla oturmanız... Allahım ağız tadı versin....
Bir de metrekaresini öğrenebilir miyim evin? Soran oldu mu daha önce bilmiyorum kusura bakmayın.....
Ben bayıldım hele evin o halinden şimdiki hali emeklerinize sağlık çok hemde çok güzel olmuş burada baktığım çk harika evlerden biri herşeyiyle harika ,hem çok zevkli hem çok düzenlisiniz tezgahın üstüne koymadığınız gereksiz şeylere bayıldım yatak odasındaki dolap içlerinin düzenini söylemeye gerek bile yok güle güle oturun
Öncelikle söylemeliyim ki çük zevkli seçimler yapmışsın. Huzurlu, mutlu yaşamlar dilerim...
Mutfağa sarı ve beyazın yakışacağını hiç düşünmemiştim. Ben de farklı ne yapabilirim diye düşünüyordum. Benim için altın bir fikir oldu :)
Ayıptır sorması mutfak dolaplarını ve oturma grubunuzu nereden aldınız? Ben de 4-5 ay sonra evimi döşeyeceğim de...
evinize bakmaya doyamıyorum,maaşallah sübhanallah.her gün takip edip yeni yorumları okumaya çalışıyorum.evinizin bir daha resimlerini çekip gönderin lütfen,hiç bıkmadan bakıyorum.Allahım sağlıkla,huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.
hiçççççç beğenmedim !!!
şaka şaka çok güzel güle güle ağız tadıyla oturun inşallah
perdelerinizden memnun musunuz?kullanışlı mı?ben de yakında salon perdemi,diğer odalardaki güneşlikler yerine de stor almayı düşünüyorum.yoksa sizinki gibi zebra perde mi alsam.kararsız kaldım.sizin salon perdeniz mobilyalarla uyumlu çok güzel yakışmış.gerçi evinizin her odası,her bölümü uyumlu,çok hoş,insanı dinlendiriyor.
birde mutfak penceresinin yanında ince dolap gibi bir yer var.o ne acaba.kusura bakmayın çok meraklı gibi oldum.yatak odanızdaki uzun raflı bir dolap var onu da çok iyi düşünmüşünüz.aynalı olması güzel.ben de eşarplarım için bir yer ayarlamaya çalışıyordum,bana da fikir vermiş oldunuz,ince oluşu,fazla yer kaplamaması çok güzel.evinizin her bölümü gerçekten çok güzel.içinize sinerek oturun inşallah.
umarım sizi fazla sıkmadım...
teşekkürler canım...mutfak seçimi yaparken aslında ben de farklı olmasını istemiştim çünkü nereye baksam nereye gitsem siyah beyaz,kırmızı beyaz,mürdüm mutfaklar görüyordum...sarı beyaz demişsiniz fakat mutfaktaki renk limon yeşili ya da elma yeşili die geçiyor sarı değil yani..:)))ama sarı da hoş olabilir aslında tonuna bağlı tabii...mutfak dolaplarını tüm inşaatı yaptırdığımız firma yaptı(BADA DEKOR)Eskişehir de...oturma grubum yok aslında evde ama oturma odasındaki köşe takımı soruyorsanız onu 2 sene evvel inegöl den almıştık...salon koltuklarını soruyorsanız eğer(beyaz deri olan)onları da Eskişehir KUĞU mobilyadan aldık...inşallah yardımcı olabilmişimdir...size şimdiden kolay gelsin umarım herşey gönlünüzce olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?