şimdi bgn parke seçiminde karbeyaz diye bi renk vardı içinde biraz ahşap rengi var diye onu değil sizin lareks rengini istedim yarın ona bakmaya gidicez ama bu temizliği zor dalga bırakıyo dedikçe gözüm korkmadı değil ben beyaz gibi birşey istiyorum en açık bu geldi netteki resimlerden ama karar aşaması çıldırtıyorrrr
ayy bi mutfak koridor beni böyle yordu siz bütün ev ile ne uğraştınız helal olsunnn:)şimdi bizim usta parkeciye gitmiş lareks rengine bakmış siz beğenmezsiniz kahverengi çizgili beyaz değil dedi en beyaz bu diye vario marka yine beyaz meşe mi ne getirmiş hakketten beyazdı bende onu seçtim bakalım döşenince çok beyaz sırıtırmı flu çizgileri var ama çok çok silik krem bazlı değilde beyaz bazlı bi parke..ama ben işimi şansa bırakmam bende bi parkeciye gidip bakıcam netten çok anlaşılmıyo yanıltıyor gerçi o beyaz meşeyi getirmiş örnekli gayet beyazdı bu seferde duvarlar kum beji o sırıtcak her gün evdeki hesap çarşıya uymadı misali yeni bi işlem çıkıyor bakalım sonu nereye varıcak:)
teşekkürler
Ben bayıldım bu eve.Hatta şuan ev döşeyesim bile geldiO nasıl güzel nasıl ferah bir ev olmuş öyle.İnsanın baktıkça bakası hatta eve girince ordan çıkmayası geliyo
Benim için bir evde en önemli olan şey mutfak.Kocaman koskocaman bi mutfağım olsun istiyorum birgün evim olursa.Birde onu lake mürdüm ve beyaz yaptırmak istiyorum.Aşığım çünkü o renk mutfağa.Ama yeşilde ummadığım kadar güzel durmuş söylemeden geçemicem
Allah isteyen herkese böyle güzel bir ev nasip etsin.Sizede bir ömür huzur ve mutlulukla bu evde yaşlanmayı nasip etsin..
Masallah, eviniz cok güzel. Güle güle oturun. En cokta mutfaga bayildim. Yesilin mutfaga bukadar yakisacagini hic sanmazdim ama gercekten cok muhtesem.
umarım istediğiniz gibi olur...lareksin çizgileri kahve gibi değil sanki ama bilmiyorum ki...yalnız duvarlarla beyazın tonunu tutturmak çok zor o yüzden ben bunu seçtim....mobilyalar da beyaz olunca ton farkı olacaktı sanki...gerçekten bu işler zor...karar verene kadar çatlıyo insan...beyaz meşe dediğiniz eğer benim tahmin ettiğim se fazla budaklı gibiydi iyice bakın dikkat edin derim çünkü fazla budaklı parke karışık durabiliyor....Allah kolaylıklar versin ....
Çoook çoook çooook beğendim. Allah bir ömür boyu huzur ve mutluluk içinde oturmayı nasip etsin. Gerçekten çok güzel.
Allah olmayanlara da nasip eder inşallah.
Çok modern çok güzel bi ev olmuş arkadaşımm.. bende hep bu bölümü takip ediorum rabbim inşallah nişanlımla bizede nasib eder. Mutlu huzur dolu günler geçirin bu cici evde..
14 yıl beklediğinize değmiş bence gerçekten mükemmel olmuş...benim merak ettiğim o kadar eski bir ev nasıl bu hale gelmiş?? çok masraf etmiş olmalısınız,gerçekten tebrikler...güle güle oturun...darısı tüm kiracıların başına....
evinize bayıldım oturma odanız harika Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah bende güzel bir eve sahip olurum herkesin gönlüne göre versin Allah
harika bir ev, mutlulukla oturun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?