Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Çok teşekkürler..inşallah sende istediğin mutfağa kavuşursun canım...mutfak boyu 6 metre,eni 3 metre. aspiratörün borusu yok canım karbon filtreli ...dolapların üzerinde kartonpiyerden duvar görünümü verdirdik doğalgaz borularını ve boşluğu kapatmak için...gömme dolap görünümü oldu yani bu da size fikir olabilir umarım yardımcı olabilmişimdir...size de Allah kolaylıklar versin...

ay hiç bir arkadaş kusura bakmasın; ama burada gördüğüm en güzel ev sizin eviniz. diyordum ki acaba birine de en güzel ev sizin der miyim; ama dedim en sonunda :) alkışş!

canım canım canımm...beni çok mutlu ettinnnn.....binlerce teşekkür ederim sanaaaa....zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz ama demek ki sizinle zevklerimiz de tutuyormuş....Rabbim sana da daha güzellerini versin varsa da bidaha versin...:))))sağolasınnn...

Eviniz çok güzel bunca zaman beklediğinize değmiş.

Rabbim mutlulukla oturmanızı nasip etsin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun.

Mutfağınıza bayıldım,yeşil en sevdiğim renk, kullanım alanlarında ki ton ayarları

çok önemlidir ve sizde bunu çok güzel yakalamışsınız.

Nacizane önerim olucak belki söyleyen olmuştur okumadım.

Mutfak halınızı değiştirirseniz daha hoş görünüm elde edersiniz diye düşünüyorum.

Klasık bir halı yerine daha modern çizgilere sahip halı olabilir

Salon halınız benimkiyle aynı: )

eviniz pırıl pırıl tertemiz maşallah iyi günlerde oturun

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...yüklediğim fotoğraflar daha yeni taşınıp yerleşmiş halleriydi...hani sonradan sonraya bazı şeyler yerini bulur ya benim de öyle oldu aslında..:))))burdaki bayanların tek eleştirisi o mutfaktaki halı oldu..:))))ben de onu kaldırdım daha yenisini alamadım fakat boş daha şık durdu....eski evimdeki salon halımdı o mutfağa yaydığım şimdilik boş kalmasın die yaymıştım ama hiç olmaması daha hoş olur dediler ben de kaldırdım valla...çok teşekkürler önerin için....bu arada senin de salon halın yassılıyor mu?diğer halılarda sorun yok ama salondaki onlar kadar kabarık durmuyor....tekrar teşekkürler...sağlıkla mutlulukla kalın..:)))

Allah ağız tadı ile huzurla oturmanızı nasip etsin çok şık bayıldım .
ben sizden mutfak perdenizi sorsam :) zebra değilde yan fonlar nerden aldınız ?

KK'da gördügüm en güzel evlerden biri kesinlikle (ilk 2de oynar :-D ) sade, $ik piril piril, insanin içi açiliyo baktikça. Zevkinize ve düzeninize bayildim. Güle güle oturun...

Bu arada bisey sormak istiyorum, benim koltuklarim da beyaz ve benim erken yaslanmama sebep olacak sanirim. Deli oluyorum leke olacak diye. Eve misafir gelince diken üstünde kaliyorum, hele bir de çocuk varsa hepten oturup aglayasim geliyor.
Koltuklarima normalde örtü örtüyorum ama misafir gelince mecbur çikariyoruz, var mi böyle tertemiz kalabilmesi için bi püf noktaniz ? Nasil basa çikabiliyorsunuz, yikamak/silmek için kullandiginiz özel bir deterjan var mi ?

Haa bisey daha sormak istiyorum, önümüzdeki aylarda insallah tasinma durumumuz olacak, evinizden biraz kopya çekebilir miyim müsade ederseniz (tv ünitesinin arkasindaki duvar kagidindan almak istiyorum çok güzel yaa). Evinizi model olarak görüyorum yaa muhtesem..

Allah ağız tadı ile huzurla oturmanızı nasip etsin çok şık bayıldım .
ben sizden mutfak perdenizi sorsam :) zebra değilde yan fonlar nerden aldınız ?

Amin canım çok teşekkürler...mutfaktaki zebra perdenin yanındaki fonu perdecilerdeki fonlarda bulamadım ben de bursa kumaş pazarı die bi yer var burda oradan aldım(eskişehir de)ama biçok ilde yerleri var die biliyorum daha sonradan başka kumaş satan yerlerde de gördüm aynısından hatta çok da uygundu fiyatı metresi 6 liraydı ben de biraz daha alıp masa örtüsü de diktirdim mutfağa...umarım yardımcı olabilmişimdir...:),

Güzel yorunların için çok çok teşekkürler...bu eve öyle çok emek harcadım ve de yoruldum ki(eski halini görünce hak verirsiniz)sizler böyle güzel yorumlar yapınca elim kolum dinleniyor çok sağol...bekarlığımdan beri beyaz deri koltuk hayalim vardı evlenirken alamamıştık içimde kalmasın dedim ve tercihimi beyaz deriden yana kullandım amaaaa beni yaşlandırdı bileee((seninkinin kumaşı nasıl bilmiyorum ama benimkiler her misafirden sonra silmek istiyor...hadi sildin silmesine de çıkmıyor ki lekelerrr(((hele bir de kot pantolonla filan oturan olunca rengi çıkıyor direk((silsem de flu bi şekilde kalıyor...karşıdan bakınca bembeyaz güzel bi görüntü ama inceledikçe farkediyosun...napıcaz biz bu koltuklarla
eğer siz bulursanız bi çözüm yolu nooolurr bana da söyleyin...kaplatmak da istemiyorum daha çok yeni çünkü gerçekten tabiriniz tam yerinde olmuş bu koltuklar bizi yaşlandırmasın yaaa((
umarım hayırlısıyla siz de taşınırsınız evinize ve herşey istediğiniz gibi olur...benden kopya çekmeniz beni onure eder asla rahatsız etmez...:))))müsade sizindir...ev hakkında sorularınız olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım çünkü aynı aşamalardan ben de geçtim..:)))sağlıcakla kalın siz de sağlıkla mutlulukla oturun yeni evinizde...

çok güzel çok ferah bir ev olmuş.güle güle, sağlıkla oturun.
darısı benim ve tüm evi olmayanların başına. :85:

buraya ev demek az gelir bence saray gibi olmuş harika tercihler ve zevkler çok güzel dizayn edilmiş mobilya seçimi harika güle güle oturun

arkadaşım evin çok güzel olmuş gülle güle otur. salondaki zebralardan memnun musun. yerli mi yoksa ithal mi aldın. birde benim salonumda da iki cam var senin ki kibi ama yere kadar benim camlar. of bendenasıl durur kötü olur mu acaba.

çok güzel gerçekten bayıldım güle güle oturun

çok güzel çok ferah bir ev olmuş.güle güle, sağlıkla oturun.
darısı benim ve tüm evi olmayanların başına. :85:

buraya ev demek az gelir bence saray gibi olmuş harika tercihler ve zevkler çok güzel dizayn edilmiş mobilya seçimi harika güle güle oturun

çok güzel olmuş harika güle güle oturun.

çoook güzel olmuş..
Ellerinize, emeğinize sağlık...
Sanırım beklediğinize değmiş :)

Cok Hoş olmuş hersey Rabbim ağız adıyla oturmayı nasip etsin

çok güzel
güle güle oturun

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim...darısı hayırlısıyla tüm kiracıların ve isteyenlerin başına olsun...

Beğenmene sevindim çok teşekkürler...salondaki zebralardan memnunum şimdilik... brillant tan almıştım ama markası başka bi markaydı yabancı bir markaydı yerli mi yoksa ithal mi inanın bilmiyorum(genelde yerli markalara da yabancı isim koyabiliyorlar ya)ondan tam emin olamadım şimdi...benim salonda 3 cam var o yüzden kanatlı ya da başka tüller çok kalabalık olacaktı ben de çok karasız kalmıştım almadan önce...bunun görüntüsü göz yormuyor üç cam olmasına rağmen sade duruyor...eğer siz de kalabalık görüntü olmasın diyorsanız tavsiye ederim... benim fikrimi sorarsanız, camlarınızın yere kadar olması sorun olmaz çünkü bi arkadaşımda yere kadar olan camda da gördüm ve o arkadaştan beğenip karar vermiştim bence çok daha güzel durmuştu yine de karar sizindir...umarım kararsızlığınıza çare olabilmişimdir...kolaylıklar diliyorum...sevgiler...:),

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…