Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Oturma odanızın rengine bayıldım beyaz ve mavi çok hoş Ayrıca mutfağın çok neşeli, kullanışlı. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.. aminn

bütün ev yenılenmıs harıka olmus
nasıl baş ettiniz o kadar inşaatla anlamadım valla süpersınız antredekı o mınık yerden ışıklar ,gerek yeşili sevmeme ragmen mutfak dolapları hersey harıka olmus
ama cok masrafa gırmıs olmalıısnız butun ev mobılya hersey değişmişş söyleyın sayısal mı cıktı
kac gunde bıttı butun ev maşallah ya süpersınız iyi gunlerde oturun bayıldım valla

Maşallah evinize bayıldıım..
Benim de evim yapılacak inşallah seneye teslim..
Çok beğendim yaa..
Yapmayacağım çok şey var ama olsun muhteşem..
(küçük bir kızım ve ona bir kaç kardeş niyetim var da, beyaz koltuk cesaretim yok mesela )
Rabbim ağız tadıyla, huzurla oturmayı nasip eder inşallah :)

canım buradaki resimlerden şimdiye kadar baktıklarım arasında en güzeli senin ki olmuş.ben yeşili sevmem ama mutfak çok şıkhele oturma odana bayıldım çok güzeelll..benim bekarlık hayalimdi öyle bembeyaz bir oda ama evlenince çocukla gördümki hiç okadar kolar değil kullanması gerçi sen resim koyalı 1yılı geçmiş ama hayırlı olsun

çok güzel bir ev olmuş özellikle bu renk mutfağı beğeneceğim aklıma gelmezdi..yani herkezin renk zevki ama ben yeşili pek sevmem..ama bu mutfağa bayıldım... harika

maşallah barekallah
harikalar yaratmışsınız sizi tebrik ediyorum
ben de ev sahibi olmak istiyorum inşallah sizinki kadar güzel dekore etmeyi başarırım
14 yıl beklediğinize değmiş
mutlu ve sağlıklı bir hayat sürün inşallah

canım banyodaki bu duşluğu nereden aldığınızı hatırlıyor musun ???

herşey,her yer çok güzel..
allah güle güle oturmayı nasip etsin inş

çok güzelmiş. içinde mutlulukla yaşayın.. Allah biz gençlere nasip etsin.. hepsi çok güzeller.. banada fikir oldu salon uyumu..

bayıldım sade ve şık özellikle BEYAZ:))

herşey,her yer çok güzel..
allah güle güle oturmayı nasip etsin inş

çok güzel bir ev olmuş özellikle bu renk mutfağı beğeneceğim aklıma gelmezdi..yani herkezin renk zevki ama ben yeşili pek sevmem..ama bu mutfağa bayıldım... harika

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum arkadaşlar beğenmeniz beni çok mutlu etti...Rabbim ev isteyen herkese çok daha güzellerini nasip etsin inşallah sağlıkla ,huzurla....bu arada mutfak rengi konusunda yeşil aklımın ucunda bile yoktu hep tek renk beyaz diye düşünüyordum (yeşili pek tercih etmem kıyafetlerimde bile) ama renk kataloğunda bu rengi görünce birden çok huzur verici geldi karar verene kadar baya bir zorlandım ama yapılınca ben de pişmen olmadım diğer odalardan mutfağa geçtiğimde çok huzur veriyor bu renk....:)))

çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...biz hep merkeze yakın bi ev almak istedik ulaşım açısından ama sıfır evler çok pahalıydı bu evin çok bakıma ihtiyacı vardı biraz daha ucuza alıp en azından içini kendi istediğimiz gibi yaptırırız die düşündük ...evdeki hesap çarşıya uymadı tabii..:)))biraz masraflı oldu ama Rabbim borcundan kurtarsın cümlemizi...keşke sayısal çıksaaa..:)))))

Wauwww masallah dortdortluk herseyiniz

İyi günlerde oturun

canım bekledıgıne degmış gercekten ama anlaşılan baya bi para dokmussunuz hiç eskı bi ev gıbı durmuyo evın çok güzel ferah olmuş güle güle otur

herseyın okadar guzelkı ıcım acıldı bakarken allah bızede nasıp eder ıns:)

çok teşekkürler kızlar...darısı tez zamanda tüm ev isteyenlere olsun inşallah....

Canım sen de güle güle otur inşallah...vestiyerin rengi konusunda ilk tercihim beyazdan yana olurdu her zaman çünkü girişte seni de misafirlerini de ilk karşılayan vestiyer oluyor istediğin gibi olmaması can sıkıcı olmuştur senin için tahmin edebiliyorum..((beyaz aydınlık duruyor bence benim naçizane fikrim bu...herşey gönlünce olsun...

çok teşekkürler canım...Allah sana da kolaylık versin...salondaki duvar taş görünümlü duvar kağıdı....ama açıkçası ben çok beğenmedim sonradan çok koyu geliyor bana rengi daha açık tonlarda olsaymış keşke diyorum...

çok teşekkürler...yatak odasını hazır almadık ölçüye göre marangoz yaptı....aynalı dolap benim çizimimdi beğenmene sevindim....

eviniz çok güzel..beyazlar içinde çok ferah mis gibi arada kullandığınız yeşiller kırmızılarda çok yakışmış. beyaz mobilya güzel bir tercih içine ne renk katarsanız onu ön plana çıkartıyor...güle güle oturun :)

Maşallah diyeyim öncelikle çok güzel eviniz güle güle huzurla oturun ailenizle inşallah!
Her detay çok güzel gerçekten belki sorulmuştur önceki sayfaları çok okuyamadım kusra bakmayın benimde dikkatimi banyoda seramikler çekti çok şık duruyor! marka model hatırlıyor msn acaba??
Sizinde dediğiniz gibi insan hep bi fikir almak istiyor karar vermek çok güç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…