bayıldım sade ve şık özellikle BEYAZ:))
herşey,her yer çok güzel..
allah güle güle oturmayı nasip etsin inş
maşallah barekallah
harikalar yaratmışsınız sizi tebrik ediyorum
ben de ev sahibi olmak istiyorum inşallah sizinki kadar güzel dekore etmeyi başarırım
14 yıl beklediğinize değmiş
mutlu ve sağlıklı bir hayat sürün inşallah
çok güzel bir ev olmuş özellikle bu renk mutfağı beğeneceğim aklıma gelmezdi..yani herkezin renk zevki ama ben yeşili pek sevmem..ama bu mutfağa bayıldım... harika
canım buradaki resimlerden şimdiye kadar baktıklarım arasında en güzeli senin ki olmuş.ben yeşili sevmem ama mutfak çok şıkhele oturma odana bayıldım çok güzeelll..benim bekarlık hayalimdi öyle bembeyaz bir oda ama evlenince çocukla gördümki hiç okadar kolar değil kullanması gerçi sen resim koyalı 1yılı geçmiş ama hayırlı olsun
Maşallah evinize bayıldıım..
Benim de evim yapılacak inşallah seneye teslim..
Çok beğendim yaa..
Yapmayacağım çok şey var ama olsun muhteşem..
(küçük bir kızım ve ona bir kaç kardeş niyetim var da, beyaz koltuk cesaretim yok mesela)
Rabbim ağız tadıyla, huzurla oturmayı nasip eder inşallah :)
bütün ev yenılenmıs harıka olmus
nasıl baş ettiniz o kadar inşaatla anlamadım valla süpersınız antredekı o mınık yerden ışıklar ,gerek yeşili sevmeme ragmen mutfak dolapları hersey harıka olmus
ama cok masrafa gırmıs olmalıısnız butun ev mobılya hersey değişmişş söyleyın sayısal mı cıktı
kac gunde bıttı butun ev maşallah ya süpersınız iyi gunlerde oturun bayıldım valla
canım banyodaki bu duşluğu nereden aldığınızı hatırlıyor musun ???
Wauwww masallah dortdortluk herseyiniz
İyi günlerde oturun
canım bekledıgıne degmış gercekten ama anlaşılan baya bi para dokmussunuz hiç eskı bi ev gıbı durmuyo evın çok güzel ferah olmuş güle güle otur
herseyın okadar guzelkı ıcım acıldı bakarken allah bızede nasıp eder ıns:)
eviniz çok güzel canım güle güle oturmak nasip etsin benimde 13 yıl sonra evim oldu çok şükür ama benim bi sorunum var vestiyer yaptırdım ama istedigim gibi yapmamışlar rengini ne yapabilirim size sormak istedim
Beklediğinize değmiş hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.... bizde evimizi yeni aldık hala tadilat vs sürüyor tam yerleşemedik salonunuzdaki taş duvar görüntüsü dikkatimi çekti bizde kullanacagız ama sizinki duvar kağıdı mı yoksa doğal taş mı tam anlayamadım.??
bayıldım evinize, güzel günlerde oturun inşallah... yatak odanızı nereden aldığınızı öğrenebilir miyim, aynalı dolap gibi duvara monte olduğunu düşündüğüm bir kısım vardı, harika bir ayrıntı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?