Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Çok teşekkürler canım beğenmene sevindim...banyodaki seramiklerin markasını hatırlıyorum tabiiki :)))çünkü en çok onlarda kararsız kalmıştım GRANİSER marka mat beyaz...dar banyolar için ideal bir model diye düşünüyorum beyaz ve sade olduğu için...

çok modern bi tarzda döşenmiş bence kusursuz renkler zaten gayet kalıcı ve herzaman huzur veren tonlar ayrıca gardrob içindeki tv ayrıntısı çok hoş olmuş güle güle oturun inşallah

Çok beğendim canım Allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin.heves ettim ben kiracıyım biryere kadar eve bişey yapılabiliyo.evim kirada gidip oturasım evi yaptırasım geldi yani.

bu forumda en beğendiğim ev:)))))çok ciddiyim ilk 5 evde 1.si bayılıyorum bu eve.insan bu kadar mı zevk sahibi olur.yeni bir konu açtım süper bir fikrim var diye orada dolap içi resimlerimizi paylaşalım diye açmıştım.sizin de katılmanızı çok isterim.MUTFAK PERDE VE MASA ÖRTÜSÜ TAKIMINIZI NEREDEN ALDINIZ?????

ayy çok güzel herşey bembeyaz tam benim istetiğim gibi çok zevklisin ALLAH güle güle huzurla oturmayı nasip etsin

eviniz çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık, beyazın huzuru bambaşkaa tabiki :)

aileniz ve sevdiklerinizle güle güle huzurla oturun evinizde :)

hayatımda gördüğüm en zevkli ev mutfak çok sıraadısı alışılmışın dısında.. banyo çok güzel kızlarınızın odası herşey çok güzel maşallah

maaşallah diyelim nazar eğmesin 14 yıla değmiş... güle güle sağlıkla ağız tadıyla oturun

eviniz çok hoş ve ferah :)
Allah huzurlu oturmayı nasip etsin inş.

Güle güle oturun ewimizde çok zewkli olmuş benim de salonumda gözümüze boş gelen duwarlar war niş yaptırmayı düşünüyorum warmı bu konuda tecrübesi olan.

14 yıl boşa beklememişsin valla sonunda da turnayı gözünden vurmuşsun:)Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin,harika valla

Salonunu çok beğendim çok ferah
Salonunun tavanı çok güzel, ayrıca avize yok dimi tavanda

bu aralar böyle spotlu tavanlar moda galiba
bunları kartonpiyer yapan yerler mi yapıyo acaba

Allah mutluluğunuzu daim etsin bu güzel yuvanızda herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş inan ben ev yaptıracak olsa bunun tıpkısını isterim şahane birşey her köşesi ayrı şık ve kullanışlı gardrobun içinde ki tv bile müthiş düşünce canım güle güle otur ....bu arada bu mobilyalar özel yapım sanırım Herşey gönlünce olsun koca bir MA ŞAL LAAHHH Allah olmayan herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…