Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

güle güle oturun çokkkk güzel olmuş dantellerden mobilya kalabalığından uzak çok hoş bir ev olmuş.
Ben de evimi badana yaptıracağım bu sene de açık renk istiyorum duvarların rengini öğrenmek isterim silinebilir boya mı acaba hangi marka kodu?

tamamiyle çok modern,şık ve ferah bir ev..Özellikle banyonu ve mutfağını çok beğendim..Beklediğine değmiş gerçekten.Allah huzurla oturmayı nasip etsin

çok zevkli döşenmiş..evin bütün odalarında uyum var..koridorda ve salondaki led aydınlatma değişik geldi avize filan kullanmamışsınız..sağlıkla oturun

Valla evin harika olmuş çok zevklisiniz birkaç fotoğrafını arşivime ekledim banada fikir olsun diye haberin olsun helal et:)
iyi günlerde güle güle otur....

arkadaşım iyi günlerde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah'ım.Evin çok güzel olmuş.mobilyaların halıların eşyalrın çok güzel.ama koridorun sade kalmış bence duvarına renk katacak bir şeyler yapmalısın tablo,resim falan.zamanla olur zaten.iyi günlerde otur:)

Çok çok güzel.Allah sağlıkla, mutlulukla, huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.

evin çook güzel olmuş beklediğine değmiş canım güle güle mutlulukla otur içinde salonuna bayıldım tek kelime ile masa sandalyeni çok beğendim çok ferah tertemiz

Allah ağız tadıyla oturmak nasip eylesin ..Çok zevkli ve ferah bir ev olmuş.Bende evimi seneye tadilat yapacam.Siz kendiniz mi yaptırdınız yoksa bir iç mimar yardımıyla mı yaptırdınız?

evinin her yeri çok güzel özellikle mutfağın harika

güle güle oturun

Allah ağız tadıyla güzel günlerde oturmayı nasip etsin. Çok güzel olmuş. Rabbim tüm evi olmayanlara nasip eder inş.

oh beeee dantelsiz, sıkışık eşyasız, modern, ferah bi ev görebildik sonunda:)))
ağız tadıyla oturun çok gzl bayılırım beyaza benm evmde beyaz-mürdüm

çok güzel ferah bir ev. allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin. özellikle mutfakla banyoya bittimmmm

çok çok zevkli bir ev olmuş, Allah sağlıkla, sıhhatle, ağız tadıyla, güzel günlerde oturmanızı nasip eder inşallah.
maşallah süphanallah

güle güle oturun rabbim agız tadınızı hiç bozmasın:))) inşallah en kısa zamanda benımde bir evim olur...hayatta en çok istedigim bir evimin olması inşallah

canim cok güzel bi evin var.gülrek otur her detayi cok özenle yapilmis begenmekten öte bayildim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…