öncelikle hayırlı olsun, gerçekten beklediğine değmiş ve herşey çok güzel olmuş. koridor aydınlatmaların çok şık duruyor, salon zaten muhteşem, mutfak da süper, dolaplarınla tezgah arası uyum çok güzel olmuş, perdeler ve masa örtüsü de, yalnız gözüme takılan tek bir şey var o da mutfak halısı, sanki o düz ve modern bir halı olsa daha güzel olur ama olsun o haliyle de süper, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
evinizi çok beğendimm, özellikle mutfağınız bana huzur verdi.. ama bi yorum yapıcam umarım kızmazsınız bana:44:.. mutfaktaki halı uymamış bence ama dediğim gibi eviniz harikaa
rabbim nazarlardan saklasın mutlulukla güle güle yaşayın inşallah. herşey çok güzel olmuş ille de şu gizli aydınlatmalara bayıldım. benim gibi migreni olanlar için harika bir fikir. inşallah bize de nasip olur böyle bi ev. bişey soracaktım : mimar yardımı aldınız mı? almadan bu kadar güzel olması imkansız gibi geldi de bana.
arkadaşım sağlıkla oturun inşallah mutfağa bayıldım harika yanız açık renk parke hatta aynısından benim evimde var çok kir gösteriyor hergün süpürge şart kullanışsız oluyor birde benim sürgü kapaklı dolaplarım da iyi çıkmadı inşallah seninkilerde sorun olmaz tangır tangır sallanıyor kapaklar açılıp kapanırken
maaşallah subhanallah çok güzel olmuş eviniz .çalışma köşeniz mutfağınızın renkleri ve biçimi kuvvetle muhtemel kızların odası soooonnnraaa gizli ışıklar yatak odasındaki dolabın içine tv nin gizlenmesi herşey harika olmuş.güle güle sağlıkla oturun.ben sabredemezdim herhalde ustalarla uğraşmak çok zor zira..ama iyi iş çıkarmışlar bravo..
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çoookkk teşekkür ediyorum.....aklım forumda bu arada..:)))dün sahurda koymuştum fotoğrafları binbir uğraşla...bugün de cevap veremedim hiçbirinize maalesef....iftara misafirlerim gelecek bugün....felaket bi koşuşturmacanın içindeyim bi görseniz iki afacanla birlikte....daha ana yemek yok ortada valla....bütün soruları olan arkadaşların sorularına cevap vericem inşallah ama ancak gece misafirler gittikten sonra...aklım yorumlarda ama okuyamadım bile inanın gece inşallah...herkese hayırlı iftarlar...
öncelikle hayırlı uğurlu huzurlu olsun evinizher detayı düşünülmüş ferah renk uyumu sağlanmış çok zevkli bir ev olmuş.çalışma köşenizi ve çocuk odasını çok beğendim .yeşil mutfağınıza bayıldım .gizli ışıklandırma çok güzel fikir..kısacası kusursuz bir ev olmuş.maaşallah subhanallah