Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

mutfak dolaplarına resmen bittim en sevdiğim renk mutfakta yağ yeşili ve beyaz .... çok istiyorum kendi evimde de böyle olmasını ...
bir keresınde bir mağazada görmüştü normal evde nasıl durur dıye düşünüyordum gerçkten harikaymış..ayrıca salonda süper ama o koltukların temizliği nasıl olur ki diye düşünüyorum yani :)

eviniz harika hatta mükemmel
çünkü tam benim tarzım bayıldım güle güle oturun inş. Allahım yuvanızda mutlu ve sağlıklı günler geçirmenizi nasip etsin...

EVİNİZE bayıldımm Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsinn , çok güzel bir iş çıkarmışsınız, valal çok özendim desem yeridir , İnşallah bana da nasip eder Yaradan 'ın , o zaman tırım tırım sizi arar fikir alırım

kırkbirkere maşallah...çook beğendim..
ALLAHIM İSTİYEN HERKESE NASİP ETSİN HUZURLU YUVALAR İNŞALLAH...

mutfağınızda parke mi var
eğer parke ise markasını ve renk kodunu yazar mısınız lütfen?
değilse de ne olduğunu yazarsanız sevinirim

tek kelime ile harika bayildimmm
iyi gunlerde saglikla oturun insallah

Merhaba eviniz çok güzel olmuş güle güle oturun salonu çok beğendim özellikle de masa arkasındaki duvarda asılı parçalı tabloyu beğendim nereden aldığınızı merak ettim

her şey o kadar güzel ki güle güle kullan
resimlere kaç kere baktım hatırlamıyorum

evınız cok modern ve ferah,bekledıgınıze deymıs, ALLAH agız tadıyla oturmayı nasıp eylesın.ısteyen herkezede versın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…