Allah'ım ne kadar güzel bir ev..Tam hayalimdeki gibi.41 kere maşallah!Güzel Allah'ım bizlere nasip etsin inşallah..Bu evi gerçekten 15 senelik virane bir evden mi ortaya çıkardınız???Son model evler gibi duruyor.İç mimarla falan anlaştınız mı dekorasyon için?
Güle güle oturun çok modern bir ev gerçekten 15 yıllık bina demez insan demekki içini dekore etmek yetiyor eve ama sanırım bir ev parasıda içine harcadınız zordur inşaat heleki içini dekor etmek..Mobilyalarda güzel çok beğendim çok..
Beklediğinize değmiş..
Herşey süper , tavsiyeye hiç gerek yok ki..
Beyaz rengi çok severim..
Allah bir ömür ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin
güle güle oturun çokkkk güzel olmuş dantellerden mobilya kalabalığından uzak çok hoş bir ev olmuş.
Ben de evimi badana yaptıracağım bu sene de açık renk istiyorum duvarların rengini öğrenmek isterim silinebilir boya mı acaba hangi marka kodu?
Valla evin harika olmuş çok zevklisiniz birkaç fotoğrafını arşivime ekledim banada fikir olsun diye haberin olsun helal et:)
iyi günlerde güle güle otur....
arkadaşım iyi günlerde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah'ım.Evin çok güzel olmuş.mobilyaların halıların eşyalrın çok güzel.ama koridorun sade kalmış bence duvarına renk katacak bir şeyler yapmalısın tablo,resim falan.zamanla olur zaten.iyi günlerde otur:)
Sevgili arkadaşlar, ben senelerdir hep misafir üye olarak takılıyordum ne zaman ki şu ev işlerine girdik sıkı takipçisi oldum forumun...biraz da teknoloji özürlüyüm kızımın da katkılarıyla yeni yeni çözmeye çalışıyorum fotoğraf ve mesaj meselelerini:)bütün yorumlarınız için öncelikle herkese çok çok teşekkür ediyorum ...sorduğunuz sorulara cevap vermeye çalışacağım...istediğiniz soruya açığım çünkü biliyorum ki bu işlerle uğraşırken fikir danışmak sormak soruşturmak şart...iç mimarla anlaşıp anlaşmadığımızı merak eden arkadaşlar var iç mimarlık hizmeti çok tuzluydu bütçemiz buna yetmeyeceği için eşimle sora soruştura ,netten baka baka,bu forumdaki evleri inceleyerek ve tabi ki kendi zevkimizi de katarak halletmeye çalıştık ...anahtar teslim inşaat işleri yapan bi firmayla anlaştık...öncesinde her işi ayrı ayrı firmalarla mı halletsek dedik ama evin içini yaptırmak için arabamızı sattığımız için tek tek hepsinin peşinden koşmakta zorlanırız die düşündük en azından tek bi muhattabımız olur dedik ve iyi de yapmışız....evin elektrik su tesisatından tutun da penlere kadar duvarlar da alçısızdı yani ne bileyim evi kara beton olarak düşünün hepsi baştan aşşa yapıldı ...bu işlerde öyle bişey ki ben de öğrenmiş oldum maddiyatın sonu yokmuş bi elektrik düğmesinin bile 10 liradan 500 liraya kadar olanı var...biz eşimle kendi bütçemize en çok uyan ve zevkimize de az çok hitap eden şeyleri tercih etmeye çalıştık... değişecek çok fazla kalem olunca bazı şeylerde istediğimiz oldu bazı şeylerde bütçemiz yetmedi derken bişeyler çıktı ortaya...Allah herkesin yardımcısı olsun....bizim anlaştığımız firma da bize fikirler verdi yardımcı oldular sağolsunlar...yerlerin markasını soran arkadaşlar,vario lareks laminant parke mutfak ve koridor da dahil heryer bundan yalnız fazla açık bi renk olduğu için tozu belli etmese de kıl tüy herşeyi çok belli ediyor benden söylemesi ...duvar rengi FAVORİ istiridye silinebilir yarı mat...bu arada mutfağın halısı için yapılan yorumlara katılıyorum:))yeni evlendiğimdeki salon halımdı şimdilik yaydım sırası gelince inşallah düşünüyorum oraya da bişeyler
çocuk odasının ve oturma odasının fotoğraflarını istemişti bi arkadaş onuda şimdi yüklüyorum...bir de eski halini merak edenler olmuş eşim de varmış Allah tan onları da ekliycem ...kendimi çok zevkli biri gibi görmezdim ama yorumlarınız sayesinde bi havalara girdim kendime güvenim geldi hepinize çok teşekkür ederim... A llah tüm isteyenlere ve hakedenlere kat kat güzellerini nasip eder inşallah...[/QU Bu arada tv ünitesinin arkası duvar kağıdı evet üç boyutlu taş görünümlü ...salondaki masanın yanındaki tablo morhipo dan aldım hem de baya bi uygun fiyata:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?