ALLAH seni inş bebeğine kavuşturu
bide oğlunu arıştırsın kayınvalide
beterin betride var yükarda ALLAH var isterse verir istemesede vermez
ama umudun yetirme yaşın küçük onunde koçaman yıllar var inş birgün olur bebeişinnn:ecrin_bebek:
Gördün mü ne güzel içlerini dışarı döküyorlar. Bunları tutup kafa kafaya çarpacakasın bakalım sonuç ne cıkacak. Zavallı, beyinsiz yaratıklar. Tıp ilerledi ama tıp bile bu tip insanlar karşısında çaresiz. Benim tahminim bunlar üretim hatası. Kızlarını da al git demek lazım onlara da lanet olsun içimizdeki insan sevgisine. Oğullarını sevmesek canlı canlı mezara bile sokardık. En azından ben. Şimdi alsın oğlunu ben kısırım ya, kendi doğursun oğluna çocuk, kendi üç tane doğurmuş d ne halt etmiş o da ayrı bir konu. Allah bizi o kadar çok sınadı ki kesin ölünce direk cennete gideceğiz.
saol canim. hic ogluna toz kondurur mu. o zaten doktorlardan once tesis koydu. benim icim pislik doluymus ondan olmuyomus. sen once kendine bak milattan once kalma canavarkötükedihüso
kaydirigubbakcemile3
İlahi siz...
Nasıl laflar bunlar edanazla resmen yarış halinde kaynana yarışındasınız...
aklinialirimsmile
Boşverin siz onları.
Kötü düşünen kötülük bulur...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sizler iyilik bulacaksınız....
sositososito sositososito
Ayrıca annene bunu söylemende kötü bir şey göremedim bu bir kusur değil, hastalık...
Annen ancak buna üzülür yardım etmeye çalışır...
yerimseniben
merhaba ben 21 yasindayim ve 3 yillik evliyim. ama maalesef cocugum olmuyo. benim yumurtaliklarda kiste varmis. artik ne kimseyi gormek ne de sokaga cikmak istemiyorum cunku biktim. tanidigim tanimadigim herkes! soruyo BEBEK VARMI cevap vermekten yoruldum. sadece sorsallar amenna diyecem ama yok. kimi karnima elliyo bisey varmi dyo, kimi selam vermeden daha bisey yokmu dyo, kimi beceriksiz dyo:gitme:bir cocuk yapmayi becerememisim. inanin su an bile agliyorummafoldumbenya benim alimde mi allahin isi. esim sag olsun bana cok destek oluyo olmazsa da olur dyo ama ben yapamiyorum iste. butun arkadasalarimin bir bebegi var benden sonra evlenenlerin bile var. cok zoruma gidiyo:sinifsinif:esimin ailesi surekli laf sokuyo artik kaldiramiyorum. gecen hafta sonu istanbula gittik gezmeye. bir geldim laflar almis yurumus arkamdan yok ben tup bebek yapmaya gitmisim yok bilmem ne..............
desteginize cok ihtiyacim var kizlar kimseye derdimi diyemiyorum o yuzden buraya yazdim............
Allahım ne beceriksiz kadınlarız, bir çocuk yapmayı ble beceremiyoruz. Kuşum benim artık umrumda değl. Beni kısır olmakla suçlayan ex kaynanam üç tane doğurmuş ama sadece bir tanesi bir baltaya sap oldu. O da benim sayemde ex kocam adam oldu. Artık hiçbişey demyorum, benim çocuğum olmadı ama onun da 30 yaşında bekar kızı var. Allahdan iyilik gelir ben onları kör şeytana havale ettim. Zaten yaptıklarını anladığı gün, benim adımı sayıklayarak son nefesini veremeyecek. Ben asla ağız dalaşına girmedim. Ama ex eşime yatptıklrı herşeyi anlattım ve artık boşadım. Bundan sonra herkes derine yansın. Bana eş olp destek olamayan, anasının bacısının ağzını kapatamayan, beni hizmetçi yerine koymalarına ses çıkarmayan, beni paramatik olarak gören bir adama ihtiyacım yok. Benim üzülecek, dertlenecek, özleyecek birşeyim kalmadı. Ben sonuna kadar insanlığımı yaptım. Bundan sonra kimseye birşey yapmayacağım. Çünkü yaparsam artık onların hak ettiğini yapmam lazım, maalesef insanlıkdan uzak şeyleri nasıl yapaağımı hala ğrenemedim. Halbuki ex kaynananam 9 yıldır benim üstümde uygulamalı olarak gösteriyor ama, kapasitem müsait değil anlamadım işte. Sadece gelin kısır diye etrafa anlattığını duyduğum gün gerçekten çok üzüldüm. Belki okuyan arkadaşlar beni ayıplayacak ama onu duyunca elimde olmadan beddua ettim. Ben kısırım belki ama onun da bekr kızı var, allahım bana vermediğin çocuğu ona ver ama gayrımeşru olarak ver dedim. Gerçekten çok canım yandı çünkü. Şu anda yazarken bile ağlıyorum. Ben hiçbir zaman bunu hak edecek kadar kötü bir insan olmadım. Çok kırıldım, Çok güvenim sarsıldı. Hayatım sandıım şeyin koca bir yalan olduğunu gördüm. Gene de allah hiç kimseye bunları yaşatmasın, bu sözleri duyurmasın diye dua ediyorum. Beni üzen insanlar dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?