Benim de bebeğim olsun istiyorum.

Bebeğim olmadı, çünkü tedaviye devam etmedim. Eşime kızmıştım da, şimdi iyiki kızmışım diyorum. çünkü 9 yıllık evliliğm bitti. Her işte bir hayır vardır derler ya. Öyle oldu. Bu çok uzun ve sabır isteyen bir tedavi. Sosyal güvenceniz ne?

neden hic cocugun olmiyacak?

Saçmalama, bırak duysun. Beraber ağlyacaksınız, bunları yalnız yaşamak çok zor.

evet oyle ama kiziyor sonra oda agliyor o zaman daha kotu oluyo. isten geldiginden beri neyin var diye soruyo. soyliyemedim arkadasin hamile kaldigini. ona surekli arkadaslari soruyormus bebek ne zaman diye. onun aglamasina dayanamiyorum. kendimi suclu hissediyorum ona karsi

Ne suçluluğu saçmalama, gerç, sen benim böyle dediğime bakma. Ben eşimi çok seviyordum, hala daha da seviyorum o ayrı bir konuda. Ama o psikoloji ile adama en beni bırak, başkası ile evlen, baba olmk senin akkın. Ben hamile kalamıyorum bile dedim. Çok kızdı bana, ortada hiçbir sorun yok, neden üstüne alınıyorsun. Ya sorun bende ise sen beni bırakıp başkası ile evlenece misin dedi. Şaşırdım kaldım, olur mu öyle şey diye itiraz ettim hemen. O zaman bana bunu nasıl söylüyorsun dedi. Ben de bir daha böyle bişey söylemedim.

su nurunayn in yazdiklari beni mahf etti. yarin olsun istiyorum. hic dusunemezdim bir gun benim bebegimin olmiyacagini. bebegimin ismi bile hazir. kiz olursa tuana erkek olursa berat koyacam. ins hayirlisiyla bir olsun. onun poposunu isiracam nerde kaldin diyecem ...........

Olmayacağını bilmiyorsun ki.... Kmse sana olmayacak dedi mi? ıstanbul'da süper dr lar var daha olmadı ızmir'e benim dr a gelirsin. Çaresiz değil artık bunlar. Ben ilk aşılamamda hamile kaldım. Hatta aşılama yapılmadan, sadece ilaç kullanarak hamile kalanlar bile var. Umudunu sakın kaybetme, daha o kadar gençsin ki... Bebeğini kucağına aldığında bu üzüntülere gülüp geçeceksin...

insallah canim insallah. ooooooffffffffffff saat 12h oldu hic uykum yok

neyse abla ben yatyorum optum seni. nurunayn seni de canim. hersey gonlunuzce olsun yarin gorusuruz insŞeniz

Müsait olduğunda haber ver bu dr işini konuşalım seninle. Bayan dr ismi vereceğim...

canım nasibinde bebek varsa elbet kucağına alırsın. artık tıp çok ilerledi. bir tek ölümün çaresi yok.

yalnız elalemi takarak kendini üzme. ben 25 ime girdim. ve bana da soruyolar. inan hiç düşünmüyorum. sorana da laf sokana da biz başbaşa mutluyuz gerek yok çok istiyosan sen yap diyorum.:)) şok oluyolar ses yok. kimisi inan ki terbiyezileşiyor sorarken. ne beceriksizsin. bak bilmem kim ikinciye hamile. sen dur. bari birini yapın ikinciyi düşünün. adam başkasından gider yapar görürsün. evliliğin sağlamlaşır.. ayyyy delirtecekler.

stres altında ki insanın hamilelik şansı daha düşük.

Geldim, Biecik'deyim... Şu anda askeri gazinodayım. Akşamüstü biraz gezdim ve sevdim ben burayı. arın da ev tutacağım inşallah

nurunayn slm canim nasilsin bugun

iyi olmaya çalışıyorum napayım izmirde hava çok güzel ben evdeyim iş bile yapasım yok sen nasılsın üzülme be canım daha öncede demiştim sana soğan kürü ile hamile kalanlar var...
bi arkadaşta 5 sene sonra hamile kaldı ondada kist varmış ilaçla geçti o ve hamile kaldı üzülmeee valla erkeklerin tedaviside olmuyor unutmaki kistler geçici...

anladım ve elimde olmadan seni üzdü isem özür dilerim...
bazen bende diyorumki allahım demekki bizim sonumuz yokki sen vermiyorsun ama bebek özlemi bu düşüncemi bastırıyor...
aslında benim yaptığım bencillikmidir bilemeyeceğim???
sosyal güvencemiz derken eşimin ssksı vardı, sonra işi bıraktı kendi işini yapıyor şuan masraflardan sskya başlayamadık klava: offf uzun ve sinir bozucu bir konu benimki..

çok etkılendım kızlar,ne olur uzmeyın kendınızı ya,rabbım buyuktur ol desın yeterkı,duanızı eksık eymeyın,isteyene dileyene veırır,ne olur üzüulmeyın stres dahada etkılıyo cunku ...allahım ellerınızı boş cevırmesın inşallahhhh:Saruboceq: kucaklarınızı boş bırakmasın sızlere sabır versın :Saruboceq: olmaz dıye bırsey yok karamsarlıga sakın gırmeyın rabbım herseyın hayırlısını bılır inş kısa süre sonra hamıleyım baslıgında tekrar denk gelriz sakın umutsuzluga kapılmayın ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…