Benim de bir derdim var ..

Yazkis

Evlat kokusu cennet kokusudur..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
1.244
437
158
32
Sizlere biraz kendimin kotu huylarimdan bahsetmek istiyorum duzelebilmek icin herseyi her denileni yapmaya hazirim ..​

1. Biri bana sır verdigi zaman sirrini tutamiyorum icimde tutamiyorum hic bir sekilde ve cok rahatsizm bu konudan bazen kendime cok kiziyorum

2. Fazla konusuyorum yani bir ortamda surekli ben konusup ben insanlari gulduruyorum ve insanlarin bana geveze muamelesi yapmasini kaldiramiyorum

3. Beni ilgilendirmeyen her konuya mudahele ediyorum

4. Dedikoduyu fazlasiyla yapiyorum ama tek kaldigim zaman cok pisman oluyorum demeseydm keske diyorum

5. İnsanlara saka yoluyla laf sokuyorum onlarin kalbini kiriyorum sonradan yine pisman oluyorum .

6. Dusunmeden herseyi konusuyorum

7. Cok cabuk sinirleniyorum ve karsi tarafi kiriyorum 5 dakika sonrada sinirim geciyor ve ben yine pisman oluyoun

Suan aklima gelmeyen belki bir suru kotu yanim vardir ama ben her yaptigim hatalarimdan sonra pismanlik duymaktan veya keske demekten cok yoruldum . insanlar beni sevsin diye aman benimle kusmesinler
diye peslernden kosmaktan cok yoruldum . ben butun kotu huylarimi kabul ediyorum . simdi siz soyleyin ben duzelebilirmiyim.. Veya bunu nasil yapabilirim

Simdiden cevap yazan olursa tesekkur ediyorum

Aşırı bi rahatlik gördüm sizde :)
Şaka bi yana hepsi tek bi sorun sanki düşünmeden konuşmak..
Pişman olacağınız birseyi yapmamaya soylememeye odaklanin..

Ayyy..
Birsey yazacaktim ama vazgectim :) kirmaknistemem ama...

Birisi gelip sana, sana bir sır vereceğim dedigi an mudahale et ve bana sır verme ben Tutamıyorum diye dürüst olarak soyle.

Zaten cevren seni biliyordur, gelip nasil sır veriyorlar hayret

Aşırı bi rahatlik gördüm sizde :)
Şaka bi yana hepsi tek bi sorun sanki düşünmeden konuşmak..
Pişman olacağınız birseyi yapmamaya soylememeye odaklanin..
İnsallah bakalim denemeye calisirim tskler :)

Ayyy..
Birsey yazacaktim ama vazgectim :) kirmaknistemem ama...

Birisi gelip sana, sana bir sır vereceğim dedigi an mudahale et ve bana sır verme ben Tutamıyorum diye dürüst olarak soyle.

Zaten cevren seni biliyordur, gelip nasil sır veriyorlar hayret
Durust olmak en iyisi evet

bi hobiniz ilgilendiğiniz insanlarla konuşabilceğiniz hakim olduğunuz bir konu var mı? Bendede aşırı olmamak kaydıyla bir iki tanesi var ama kalp kiracak yada pesinden kosturcak kadar degil . Bunun sebebini insanlarla konuşma isteği ve konuşacak paylaşılacak birşey olmaması olarak düşünüyorum .Bunu kendim icin dusundugumde bu sonuca vardim

Durust olmak en iyisi evet
Bem cok sır tutan birisiyim. Cok onem veririm.
Ama kendime guvenmedigim bir konu oldumu ve biridi benden o seyi yapmami istedimi derim acik ve net. Ben o konuda kendime guvenmiyorum sende bana guvenme (iste o her ne ise, suan aklima ornek gelmiyor)

Belki kendini tutamiyor cok konusuyor olabilirsin. Olduk olmadik konusabilirsin ama bu durust olmana engel degil.
Acik acik de. Bana sır vermeyin ben icimde tutamiyorum...

"Seninle kusmesinler seni sevsinler" diye insanlarin pesinde kosmayi birakarak ise baslayabilirsin. Davranislarinin farkindasin. Kendini kontrol edebilirsin. Yasin kac?

Bi arkadaşım özel bişey paylaşacağım zaman aman seda gözünü seveyim sır tutamam ona göre anlat derdi :)

Bazen dürüst olmak en iyi çözüm..

Çok konustuysam söyle.. gibi..

Bir de kirdiginiz kişi 1 üzülüyorsa siz 1000 üzülmeyin.. elbet pişman olup duzeltirsiniz..

Hatalı yanlarımızı görmek düzeltmeye çalışmak güzel bişey ama kendimizi çok hirpalarsak yorgun düşeriz.. kötü alışkanlık moralsizken bırakılmiyor

Afedersin ama en sevmediğim pis insan huyların var. Bunların 3 ü nedeniyle görüşmeyi kestiğim insanlar var.
Kendim sır tutma konusunda iyi olduğum için empati kuramıyorum.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama komple değişebileceğini sanmıyorum. En azından kendini biraz frenle. Ne bileyim her yaptığın densizlikte kendine ceza ver. Ciddi bir şey olsun. Belki birinden yardım iste o seni zorlasın. Ve cezayı mutlaka uygula.

Sen gel 1245 mesaj yaz su forumda ama hala konu silmenin yasak oldugunu ogreneme. Itinayla kibliyorum. Mune Mune

Back
X