- 29 Aralık 2010
- 1.244
- 437
- 158
- 32
Sizlere biraz kendimin kotu huylarimdan bahsetmek istiyorum duzelebilmek icin herseyi her denileni yapmaya hazirim ..
1. Biri bana sır verdigi zaman sirrini tutamiyorum icimde tutamiyorum hic bir sekilde ve cok rahatsizm bu konudan bazen kendime cok kiziyorum
2. Fazla konusuyorum yani bir ortamda surekli ben konusup ben insanlari gulduruyorum ve insanlarin bana geveze muamelesi yapmasini kaldiramiyorum
3. Beni ilgilendirmeyen her konuya mudahele ediyorum
4. Dedikoduyu fazlasiyla yapiyorum ama tek kaldigim zaman cok pisman oluyorum demeseydm keske diyorum
5. İnsanlara saka yoluyla laf sokuyorum onlarin kalbini kiriyorum sonradan yine pisman oluyorum .
6. Dusunmeden herseyi konusuyorum
7. Cok cabuk sinirleniyorum ve karsi tarafi kiriyorum 5 dakika sonrada sinirim geciyor ve ben yine pisman oluyoun
Suan aklima gelmeyen belki bir suru kotu yanim vardir ama ben her yaptigim hatalarimdan sonra pismanlik duymaktan veya keske demekten cok yoruldum . insanlar beni sevsin diye aman benimle kusmesinler diye peslernden kosmaktan cok yoruldum . ben butun kotu huylarimi kabul ediyorum . simdi siz soyleyin ben duzelebilirmiyim.. Veya bunu nasil yapabilirim
Simdiden cevap yazan olursa tesekkur ediyorum