telefonunda şifre var açmasını söyledim açmadı bunun özel hayatı olduğunu bişeyleri saklamak istese bana kimin aradığını söylemeyeceğini ona güvenmem gerektiğini vs söyledi. kız 4 kez aramış üstüste içmiş arıyordur dedi.
maalesef çok saygılı hiç eline bile almaz. o da onu öne sürüyor birbirimize güvenelim diye. aslında ilişkinin başında benim eski erkek arkadaşım bana mesaj atmıştı arkadaşça ona direk söylemiştim o da rahatsız olacağını konuşmamamı söyledi ve ben direk sildim numarasını. ben bu kadar dürüstken ona karşı bu yaptığı için üzgünüm aslında bu kadar.O senin telefonuna karşı Nasıl. Ben olsam söyle yaparım. Telefona şifre koyarım arkadaşımdan aramasını isterim ona da eski erkek arkadaşım der konuyu kapatırım bakalım o ne kadar sakin olacak. Ama tabi hemen yapma anlar :) ayrıca özel hayat lafını burnundan getirine kadar kullanırım. Aman ne fenayım ya
Ama yalan mı söylüyor bilmiyorsun ki belki oda dürüstmaalesef çok saygılı hiç eline bile almaz. o da onu öne sürüyor birbirimize güvenelim diye. aslında ilişkinin başında benim eski erkek arkadaşım bana mesaj atmıştı arkadaşça ona direk söylemiştim o da rahatsız olacağını konuşmamamı söyledi ve ben direk sildim numarasını. ben bu kadar dürüstken ona karşı bu yaptığı için üzgünüm aslında bu kadar.
ben gidiyorum dedim kabul etmiyorum bi sakinleş tekrar konuşalım dedi. öyle telefon ve cüzdanı kırmızı noktasıymış onun. ben halktan biriyim galiba onun için=)Vardı. Bitirdiniz mi?
Özel hayat konusu da ayrı bi durum
aslında evet bi yalan yok ortada ama o telefonun parolasını açmaması beni üzdü. çok kararsızım kısacasıAma yalan mı söylüyor bilmiyorsun ki belki oda dürüst
ne geldiyse başıma bu temiz kalplilikten! geldi=) aslında özel hayat benim yorumum o telefon ve cüzdanının kırmızı noktası olduğunu söyledi ama ikisi de aynı yere çıkıyor zaten. peki sizce nasıl bi yol izlemeliyim?Özel hayatmış pehh bide şifreli falan telefon çok temiz kalplisin bacım
Yoldan gecen bi teyzeben gidiyorum dedim kabul etmiyorum bi sakinleş tekrar konuşalım dedi. öyle telefon ve cüzdanı kırmızı noktasıymış onun. ben halktan biriyim galiba onun için=)
tabi biz sonuçta yoldan geçen herkese gösteriyoruz telefonumuzu onun ki umuma kapalı=)Yoldan gecen bi teyze
Namehrem bölgesi sanırımtabi biz sonuçta yoldan geçen herkese gösteriyoruz telefonumuzu onun ki umuma kapalı=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?