Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Genetik danışmanlık aldınız mı?
Evet canim . Zaten tup bebege girmemizde bu yuzden oldu. Esime ve bana genetik test yapilmisti sorun cikmamisti ama doktorumuz embriyoda genetige gitmeli dedi. 3tanesini gonderebildik. 2tanesi saglam geldi Elhamdulillah
Simdi bi tanesi karnimda digeride donduruldu canim ve ayridan 7 tane daha normal embriyomuz var dondurulmus

Allah bağışlasın yazınızı şuan okudum ve siz zaten hamileymişsiniz. hem hüzün hem mutluluk bşr anda yaşadım resmen. inşallahh sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza

Allah bağışlasın yazınızı şuan okudum ve siz zaten hamileymişsiniz. hem hüzün hem mutluluk bşr anda yaşadım resmen. inşallahh sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
Aminn canım benim. Valla konuyu actıgımı bile unutmusum:)

Canım tesadüfen gördüm başlığını ve cok sevındım takvimine. Ben de çok kötü seyler yasadım ama çok şükür az kaldi kavuşmama. Hic tanımadigim ama anlayabildiğim sizler icin (bebek isteyenler, düşmesinden korkanlar) dua edeceğim. Siz de benim icin edin.
Sık sık dua oku karnına bebeğini Allah korusun canım

Canım benim Allah razı olsun
Evladını sag saglim kucagınada al insallah. Eminim çok heyecanlıdır cok az kalmıs. Rabbim bu duyguları hepimize yasatsın. Kimseyi mahrum etmesin insallah

Canım benim Allah razı olsun
Evladını sag saglim kucagınada al insallah. Eminim çok heyecanlıdır cok az kalmıs. Rabbim bu duyguları hepimize yasatsın. Kimseyi mahrum etmesin insallah
Amin canım inşaallah hepimiz kavuşuruz. Size tek diyeceğim 'ya mubdi' esmasını sürekli zikretmeniz. İmam olan kayınbabam bana düşükten Sonra bunu önermişti. Bebek düşmemesi için erkeğin (eşinizin) şehadet parmağı(sağ) ile göbek deliğinizin üstünden çevirip 99 kere okuması. Her gece biz yapardık. Yapmayınca sankı moralim bozulurdu. Yapınca tam olurdum sanki vesvese biterdi. Tıpkı dua gibi. Ben ferahlık bulmuştum siz de bulursunuz inş

İnsallah canım benim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizde cok okumustuk o esmayı. Yer gok dua ile

kızlar bugün histereskopi ile rahmımin şekli düzeltildi. Kalp şeklindeydi rahmim,doktorum rahmı bölen perdenin sandığından daha uzun ve neredeyse rahmı ıkıye bolecek şekilde olduğunu söyledi tamamen düzeltmiş iyi oldu işlemi yaptığımız dedi..çok şükür..
Ama 10 gün korunma verdi yani bu ay boş geçecek.. Daha önce histereskopi yaptıranlar siz histereskopi yaptırdığınız ay korundunuz mu? veya işlem yapılan ay hamıle kalan var mı hiç?

Bizde çocuk istiyoruz ama kimseye söylemiyorum hatta dün annem uyardı bir çocuk yapın artık diye, susturduk annemi çocuğa kim bakacak diye, sırf istiyoruz da olmuyor moduna girmemek ve her ay meraklı bakışlarla karşılaşmamak için. Bence siz de öyle yapın. Bide millet için üzülmeyin.

Eski konuymuş çok şükür hamile kalmışsınız :) sağlıcakla gelsin inşallah :)

Bizde korunduk canim . Adet olmayi bekledim ondan sonra yumurta takibiyle hamile kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…