- 31 Aralık 2014
- 327
- 572
- 303
Hamile kalmıssın gözün aydın:)Oluyor düşüyor malesef 5 düşügüm var şuan tüp bebek aşamasındayız .
Allah razi olsun canm benmSağlıkla, huzurla büyütün. Maşallah
Sagol tatlim. Evet tup bebek yaptirdik gulum iyikide yaptirmisim cok sukurHamile kalmıssın gözün aydın:)
tüp bebekle mi kaldın
sağlıkla kucagına al insalah
Evet canim . Zaten tup bebege girmemizde bu yuzden oldu. Esime ve bana genetik test yapilmisti sorun cikmamisti ama doktorumuz embriyoda genetige gitmeli dedi. 3tanesini gonderebildik. 2tanesi saglam geldi ElhamdulillahGenetik danışmanlık aldınız mı?
Aminn canım benim. Valla konuyu actıgımı bile unutmusum:)Allah bağışlasın yazınızı şuan okudum ve siz zaten hamileymişsiniz. hem hüzün hem mutluluk bşr anda yaşadım resmen. inşallahh sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza
Canım benim Allah razı olsunCanım tesadüfen gördüm başlığını ve cok sevındım takvimine. Ben de çok kötü seyler yasadım ama çok şükür az kaldi kavuşmama. Hic tanımadigim ama anlayabildiğim sizler icin (bebek isteyenler, düşmesinden korkanlar) dua edeceğim. Siz de benim icin edin.
Sık sık dua oku karnına bebeğini Allah korusun canım
Aminn canm benim .Coook ama coook sevindim konunuzu hatırlıyorum:) sağlıkla huzurla alın kucağınıza insallahhhh
Amin canım inşaallah hepimiz kavuşuruz. Size tek diyeceğim 'ya mubdi' esmasını sürekli zikretmeniz. İmam olan kayınbabam bana düşükten Sonra bunu önermişti. Bebek düşmemesi için erkeğin (eşinizin) şehadet parmağı(sağ) ile göbek deliğinizin üstünden çevirip 99 kere okuması. Her gece biz yapardık. Yapmayınca sankı moralim bozulurdu. Yapınca tam olurdum sanki vesvese biterdi. Tıpkı dua gibi. Ben ferahlık bulmuştum siz de bulursunuz inşCanım benim Allah razı olsun
Evladını sag saglim kucagınada al insallah. Eminim çok heyecanlıdır cok az kalmıs. Rabbim bu duyguları hepimize yasatsın. Kimseyi mahrum etmesin insallah
İnsallah canım benim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizde cok okumustuk o esmayı. Yer gok dua ileAmin canım inşaallah hepimiz kavuşuruz. Size tek diyeceğim 'ya mubdi' esmasını sürekli zikretmeniz. İmam olan kayınbabam bana düşükten Sonra bunu önermişti. Bebek düşmemesi için erkeğin (eşinizin) şehadet parmağı(sağ) ile göbek deliğinizin üstünden çevirip 99 kere okuması. Her gece biz yapardık. Yapmayınca sankı moralim bozulurdu. Yapınca tam olurdum sanki vesvese biterdi. Tıpkı dua gibi. Ben ferahlık bulmuştum siz de bulursunuz inş
Aminn Tekrar haber alacağım sizden, sağlıcakla kalınİnsallah canım benim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizde cok okumustuk o esmayı. Yer gok dua ile
Bizde korunduk canim . Adet olmayi bekledim ondan sonra yumurta takibiyle hamile kalmistimkızlar bugün histereskopi ile rahmımin şekli düzeltildi. Kalp şeklindeydi rahmim,doktorum rahmı bölen perdenin sandığından daha uzun ve neredeyse rahmı ıkıye bolecek şekilde olduğunu söyledi tamamen düzeltmiş iyi oldu işlemi yaptığımız dedi..çok şükür..
Ama 10 gün korunma verdi yani bu ay boş geçecek.. Daha önce histereskopi yaptıranlar siz histereskopi yaptırdığınız ay korundunuz mu? veya işlem yapılan ay hamıle kalan var mı hiç?
Cok şükürSuan cok guzel gidiyor canm hersey iyiki tup bebek yaptirmisim Elhamdulillah kalp atislarinida duydum . Rabbim cumlemize nasip etsin
Aminn canim benim Allah razi olsunCok şükür
Hayırlısıyla kucağına almak basip etsin mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?