:):) Canim benim ya ne kadar tatlisin senAllahım ilk sayfayı gözyaşlarıyla okurken şimdi hem siliyorum bi yandan nasıl mutlu oldum anlatamam ya. Stres den uzak dur gözünü severim. Bu da aynı olacak diye düşünme. Yaklaşık 30 hafta sonra kucağına alacağın günü bekle:))
Insallah canim benim AminnnKonunuza yorum yapmıştım çok mutlu oldum görünce kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
O senin tatlılığın canım benim. Kalbinin güzelliği bak Rabbim nasip etti çok şükür :)) kucağına da al inşallah sağlıkla huzurla:):) Canim benim ya ne kadar tatlisin sen
Ne kadar icten yazmissin. Insallah o gunleride goruruz. Rabbim sag salim almayi nasip etsin kucagimiza
Allah razi olsun canm benim insallah insallahO senin tatlılığın canım benim. Kalbinin güzelliği bak Rabbim nasip etti çok şükür :)) kucağına da al inşallah sağlıkla huzurla
Amin canim benim Allah razi olsunHayırlı uğurlu olsun.
Sağlıkla ve huzurla kucağına alırsın inşallah.
SAGLICAKLA kulağınıza alın insalah
Güzel arkadaşım lütfen ama lütfen umutsuz mutsuz olmayın ben on yıl uğraştım cabaladim şimdi anne oldum çok yorucu çok zor ama en en önemli olan şey moral ,sizi çok iyi anlıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinİyi aksamlar kızlar. Yine doldum biraz. İçimi dökmek istedim,konuşacak kimseyi bulamayınca dedim beni en iyi kk anlar. 5 yıllık bir özlem bu evlat özlemi. Gülsem,aglasam,eglensem de yok bu özlemimi bastıracak birşey bulamıyorum nedense. Üzülüyorum.. Artık aglayamıyorum bile. Artık sadece kendime üzülmüyorum. Eşime,anneme,babama,kvalideme,kpederime kısacası artık benden bebek bekleyen heveslenen hevesleri kursagında kalan herkese üzülüyorum . Annem en cokta ona üzülüyorum . Birinin hamile haberini duyunca yüzündeki acı gülümseme gitmiyor gözlerimin önünden . Eşimin her bebek sevmesinde bizim de olur insallah derken aglamamak için zor tutuyorum kendimi. O kadar doldum ki bayadır aglayamıyordum bu yazıyı yazarken tutamıyorum kendimi . Her üzüldügümde içime atmaktanda yorulmuşum galiba . Öylee işte kızlar yazıyorum ama rahatlamanın bir grami yok içimde daha neler var şu bedenimde,kalbimde .. Rabbim evlat özlemi kim duyuyorsa yüzünü güldürsün . Acılarımız dinsin insallah
Sağlıkla kucağınıza alın, çok ama çok sevindim
Güzel arkadaşım lütfen ama lütfen umutsuz mutsuz olmayın ben on yıl uğraştım cabaladim şimdi anne oldum çok yorucu çok zor ama en en önemli olan şey moral ,sizi çok iyi anlıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Takvimi görünce çok mutlu oldum Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
Aminn canim benim. Allah razi olsun. Cok sukur simdilik yari yariya kavustum insallah kucagimdada gorurum.@Mucizeolsakeske
Mucizene kavuşmuşsun .
Maşallah
Rabbim bir avazda kurtarsın ve bebeğini sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın .
Rahat bir hamileliğin olsun inşallah .
Amin
Aminn Aminn Rabbim cumlemize nasip etsin bu duygulari. Kimseyi hastane hastane surundurmesin . Hepinizden Allah bin kere razi olsun.Çok mutlu oldum çok sevindim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin, sağlıkla anne babalı büyüsün
:):) Bugunde gorduk teyzesi minnos 5 gunde cabuk buyumus . Anasi dana gibi yiyorBebeğimin yaklaşık ağırlığı:2 gram
Hahahaha ne tatlı :) Allah analı babalı büyütsün gram gram :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?