Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:):) Canim benim ya ne kadar tatlisin sen
Ne kadar icten yazmissin. Insallah o gunleride goruruz. Rabbim sag salim almayi nasip etsin kucagimiza

Çok mutlu oldum çok sevindim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin, sağlıkla anne babalı büyüsün

:):) Canim benim ya ne kadar tatlisin sen
Ne kadar icten yazmissin. Insallah o gunleride goruruz. Rabbim sag salim almayi nasip etsin kucagimiza
O senin tatlılığın canım benim. Kalbinin güzelliği bak Rabbim nasip etti çok şükür :)) kucağına da al inşallah sağlıkla huzurla

Hayırlı uğurlu olsun.
Sağlıkla ve huzurla kucağına alırsın inşallah.

O senin tatlılığın canım benim. Kalbinin güzelliği bak Rabbim nasip etti çok şükür :)) kucağına da al inşallah sağlıkla huzurla
Allah razi olsun canm benim insallah insallah

Güzel arkadaşım lütfen ama lütfen umutsuz mutsuz olmayın ben on yıl uğraştım cabaladim şimdi anne oldum çok yorucu çok zor ama en en önemli olan şey moral ,sizi çok iyi anlıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canimsin ya Allah razi olsun
Insallah bende senin gibi evladimi kucagima aldigim gunude gorurum

@Mucizeolsakeske
Mucizene kavuşmuşsun .
Maşallah
Rabbim bir avazda kurtarsın ve bebeğini sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın .
Rahat bir hamileliğin olsun inşallah .
Amin

@Mucizeolsakeske
Mucizene kavuşmuşsun .
Maşallah
Rabbim bir avazda kurtarsın ve bebeğini sağlıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın .
Rahat bir hamileliğin olsun inşallah .
Amin
Aminn canim benim. Allah razi olsun. Cok sukur simdilik yari yariya kavustum insallah kucagimdada gorurum.

Reactions: H E
Çok mutlu oldum çok sevindim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin, sağlıkla anne babalı büyüsün
Aminn Aminn Rabbim cumlemize nasip etsin bu duygulari. Kimseyi hastane hastane surundurmesin . Hepinizden Allah bin kere razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…