Benim de evladım olur mu birgün acaba ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
genetik taramami pgt iste 3kere tup bebek yaptirdik paralari doktuk simdi para kalmadi 1kere hepsine pgt yatırsaydık keskee
Aynı andada yaptırsan yine aynı parayı veriyosun canm dusun embriyo basına alıyorlar. Ben 3 tane yolladım 3750 tl verdim. Bi tanesi kötü geldi. Bi tanesi transfer edildi şükür tuttu. Bi tanesi ve 7 tane dah dondurulmuş var. Sizin pgtden sonuc nasıl geldi

biz hic pgt yaptirmadik ki klasik tup bebek yaptik hep bize soyleyen olmadi hic

genetik taramami pgt iste 3kere tup bebek yaptirdik paralari doktuk simdi para kalmadi 1kere hepsine pgt yatırsaydık keskee
Pgt den benim de canım yandı 3bin tl verdim merkeze ki daha fazla tabi embriyo gelişimi durduğu için pgtye gitmeyi para iadem de olmadı şimdi amniyosenteze dönmek zorunda kaldım . Tamamen şans diyorum artık

Pgt den benim de canım yandı 3bin tl verdim merkeze ki daha fazla tabi embriyo gelişimi durduğu için pgtye gitmeyi para iadem de olmadı şimdi amniyosenteze dönmek zorunda kaldım . Tamamen şans diyorum artık
Cok emek veriyoruz cok ugrasiyoruz Allah sahidimiz yasadiklarimiz maddi manevi zor Rabbim bize hepimize tez zamanda nasip eyler insallahhhhh

Allah Allah hakkınızı neden aramadınız ne demek iade edilmez. Bana bahceci mesela transfer parası alırken dediki. Olaki embriyolarda sıkıntı olur transferın yapılmaz paran iade dedi ki vermeseler zaten buyuk sacmalık olurdı. Haketmedikleri parada helali hoş olmasın derdim bana böyle ypsalar

Setup yapılmıştı sadece pgtnin yarısını istediler setupnile beraber bizd e gönderdik .eşim tartıştı onlarla ama böyle durumlarda malzeme ellerinde patlamasın diye alıyorlarmış pgt ankarada tedavi adana da olacaktı. Zaten psikolojik olarak yıkılmıştık allaha havale ettik .zaten avukat vs tutsan o kadar gider

yaptirmadim ben pgt canim 3kere tup bebek denedim olmadi keske yaptirsaydim diyorum belki sans artardi ama sonuçta kismet iste
Tutunma da mı sıkıntı vardı . Hayırlısı olsun canım. Ben transfer bile olamadım 3 tüp tadavisi gördüm embriyo sıfır transfer

Suan nasil bir psikolojide oldugunuzu az cok tahmin edebiliyorum
Allah yardımcınız olsun
Ama tuketmeyin kendinizi
Sakin olun ve
Allah'a siginin
Yer gök dua Üstüne derler
Bol bol dua edin
Duauk tehlikesi olan kislere alttan dikis atiliyor diye duymustum bundan sizin haberiniz var mi

Allahım ilk sayfayı gözyaşlarıyla okurken şimdi hem siliyorum bi yandan nasıl mutlu oldum anlatamam ya. Stres den uzak dur gözünü severim. Bu da aynı olacak diye düşünme. Yaklaşık 30 hafta sonra kucağına alacağın günü bekle:))

Suan cok guzel gidiyor canm hersey iyiki tup bebek yaptirmisim Elhamdulillah kalp atislarinida duydum . Rabbim cumlemize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…