genetik taramami pgt iste 3kere tup bebek yaptirdik paralari doktuk simdi para kalmadi 1kere hepsine pgt yatırsaydık keskeePgt klinik olarak degişiyor canm ama ben tek embriyoya 350 dolar odedim
Aynı andada yaptırsan yine aynı parayı veriyosun canm dusun embriyo basına alıyorlar. Ben 3 tane yolladım 3750 tl verdim. Bi tanesi kötü geldi. Bi tanesi transfer edildi şükür tuttu. Bi tanesi ve 7 tane dah dondurulmuş var. Sizin pgtden sonuc nasıl geldigenetik taramami pgt iste 3kere tup bebek yaptirdik paralari doktuk simdi para kalmadi 1kere hepsine pgt yatırsaydık keskee
biz hic pgt yaptirmadik ki klasik tup bebek yaptik hep bize soyleyen olmadi hicAynı andada yaptırsan yine aynı parayı veriyosun canm dusun embriyo basına alıyorlar. Ben 3 tane yolladım 3750 tl verdim. Bi tanesi kötü geldi. Bi tanesi transfer edildi şükür tuttu. Bi tanesi ve 7 tane dah dondurulmuş var. Sizin pgtden sonuc nasıl geldi
Pgt den benim de canım yandı 3bin tl verdim merkeze ki daha fazla tabi embriyo gelişimi durduğu için pgtye gitmeyi para iadem de olmadı şimdi amniyosenteze dönmek zorunda kaldım . Tamamen şans diyorum artıkgenetik taramami pgt iste 3kere tup bebek yaptirdik paralari doktuk simdi para kalmadi 1kere hepsine pgt yatırsaydık keskee
Hangi hastane canım . Ben bahceci fulyadan çok memnunum .biz hic pgt yaptirmadik ki klasik tup bebek yaptik hep bize soyleyen olmadi hic
Cok emek veriyoruz cok ugrasiyoruz Allah sahidimiz yasadiklarimiz maddi manevi zor Rabbim bize hepimize tez zamanda nasip eyler insallahhhhhPgt den benim de canım yandı 3bin tl verdim merkeze ki daha fazla tabi embriyo gelişimi durduğu için pgtye gitmeyi para iadem de olmadı şimdi amniyosenteze dönmek zorunda kaldım . Tamamen şans diyorum artık
Amin siz neden pgtye yöneldinizCok emek veriyoruz cok ugrasiyoruz Allah sahidimiz yasadiklarimiz maddi manevi zor Rabbim bize hepimize tez zamanda nasip eyler insallahhhhh
Adanadayim ben canimHangi hastane canım . Ben bahceci fulyadan çok memnunum .
Allah Allah hakkınızı neden aramadınız ne demek iade edilmez. Bana bahceci mesela transfer parası alırken dediki. Olaki embriyolarda sıkıntı olur transferın yapılmaz paran iade dedi ki vermeseler zaten buyuk sacmalık olurdı. Haketmedikleri parada helali hoş olmasın derdim bana böyle ypsalarPgt den benim de canım yandı 3bin tl verdim merkeze ki daha fazla tabi embriyo gelişimi durduğu için pgtye gitmeyi para iadem de olmadı şimdi amniyosenteze dönmek zorunda kaldım . Tamamen şans diyorum artık
yaptirmadim ben pgt canim 3kere tup bebek denedim olmadi keske yaptirsaydim diyorum belki sans artardi ama sonuçta kismet isteAmin siz neden pgtye yöneldiniz
Setup yapılmıştı sadece pgtnin yarısını istediler setupnile beraber bizd e gönderdik .eşim tartıştı onlarla ama böyle durumlarda malzeme ellerinde patlamasın diye alıyorlarmış pgt ankarada tedavi adana da olacaktı. Zaten psikolojik olarak yıkılmıştık allaha havale ettik .zaten avukat vs tutsan o kadar giderAllah Allah hakkınızı neden aramadınız ne demek iade edilmez. Bana bahceci mesela transfer parası alırken dediki. Olaki embriyolarda sıkıntı olur transferın yapılmaz paran iade dedi ki vermeseler zaten buyuk sacmalık olurdı. Haketmedikleri parada helali hoş olmasın derdim bana böyle ypsalar
Tutunma da mı sıkıntı vardı . Hayırlısı olsun canım. Ben transfer bile olamadım 3 tüp tadavisi gördüm embriyo sıfır transferyaptirmadim ben pgt canim 3kere tup bebek denedim olmadi keske yaptirsaydim diyorum belki sans artardi ama sonuçta kismet iste
Çok sevindim canım tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinTüp bebekle hamileyim çok şükür :) kalp atışlarınıda dinledik ilk defa . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aminn canim . Daha demin namaz kildim hepinize dua ettim. Rabbim kabul etsin . Insallah tez zamnda hepiniz hamile kalirsinizÇok sevindim canım tebrik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Bana da dua edersen cok sevinirim
Canim ya kiyamam Allahim en yakin zamanda nasip etsin hic üzulme Kurban oldugum Allahim oyle bi zamanda verirki
Suan cok guzel gidiyor canm hersey iyiki tup bebek yaptirmisim Elhamdulillah kalp atislarinida duydum . Rabbim cumlemize nasip etsinSuan nasil bir psikolojide oldugunuzu az cok tahmin edebiliyorum
Allah yardımcınız olsun
Ama tuketmeyin kendinizi
Sakin olun ve
Allah'a siginin
Yer gök dua Üstüne derler
Bol bol dua edin
Duauk tehlikesi olan kislere alttan dikis atiliyor diye duymustum bundan sizin haberiniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?