Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet doktorumada sordum herhangibir şikayetiniz yoksa tutun dedi..benimde mide bulantılarım akşam yemekten sonra oluyor zaten midem boşken sorun yok

ask olsun size kizlar ya kimse benim sorularimi yazdiklarimi gormuyo muuuu
hic bi kimse beni duymuyoo kendi kendime konusuyorum hepp...
offf cok SKICI boleeee

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Smy86 8 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6

smy86 hayatım yaşı da söylersen eklerim

Son düzenleme:

Yaş 24 tatlımm çok tşk ederim

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Smy86 24 8 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6

neden kızdı hayatım anlamadım sakin sakin anlat hadi

neden mi kızdı sabah su içtiğim bardağı kaldırmamışım o benden sonra çıkıyor evden ben bir bardağı bile kaldımamışım die oda evi toparlamamış yatağı bile ama ben o bardağı kaldıracaktım unuttum cıktım evden dedim onu unutman mümkün değil ordan geçiyorsun dedi nasıl unutabilirsin dedi ve kızdı kapattı

günaydın kızlar,

Yorgun, yıpranmış ve çökmüş haldeyim, herşeyi bir kenara bırakıyorum artık , tek taraflı çabalama ile başaramayacağım ben, yoruldum ve her şeyin sonuna geldim, belki boşanırım belki devam ederim ama amaçlarım ve hedeflerim artık değişti, kariyerim için çabalayacağım bundan sonra bebek fikri aklımdan kesinlikle çıktı , artık istemiyorum , kendimi toparladıktan sonra tekrar buraya dönerim ama size destek olmak için asla bebek için değil, sizleri seviyorum kızlar, kendinize iyi bakın, tekrar görüştüğümüzde umarım güzel haberler verirsiniz bana...Hoşçakalın

günaydın kızlar nasılsınız zozdemir bunun için ağlanırmı yaww evin komple dağınık olsun boşverya senin moralin yerinde olsun yeterki.ist test yaptınmı sonuş nedir

noluyor ya teker teker anlat nereye gidiyosun

bu ne moral bozukluğu bayanlar anlamadım ki
zozdemir boşver hayatım yaa kocanın da birşeye canı sıkılmıştır.
düzelir akşam senden özür diler ev dediğin toplanır sen dert etme

günaydın kızlar nasılsınız zozdemir bunun için ağlanırmı yaww evin komple dağınık olsun boşverya senin moralin yerinde olsun yeterki.ist test yaptınmı sonuş nedir

evet ağladım ama hırsımdan ağladım ben bu defa ya o arabada rahat rahat konusuyor ben burda şirket ortamında ona bağırmadım ya kendi kendimi yadim bitirdimmmtest boş bişi çıkmadı öle de köpurme olmadı valla dün biara o yüzden kendimden şüpe edecektim eğer doktora gitmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…