- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #20.321
iyiyim valla ne olsun aynı karlı ve soğuk kayseri ayazında işe geldim işler yogunn akşam 21:30 uyumama rağmen hala uykum varrrrrrrr
benimde uykum var bugün kızlar evde yalnızımda eşim izmirde cumartesi gelir
:) yavrucak ne dese haklı çok evham yapıyorsun.
s.a kızlar nasılsınız bakemmmmmmmmmmm
Teyzelerim,
ben bu annemle ne yapacağım bilmiyorum karnına düştüğümden beri bi rahat durmuyor ,
hergün kusuyor hop hop hopluyorum , oram ağrıyor buram ağrıyor diye sürekli yakınıyor
ne olacak bunun hali bilmem şimdi de yürüyemiyor kasık aralarındaki kaslar ağrıyormuş
ben bişey yapmyorum ki ona büyüyorum işte , şu 5 ayda geçse de bi rahatlasam başımı
ağrıttı valla:)
s.a kızlar nasılsınız bakemmmmmmmmmmm
bıktırdım çocuğu da hehekesin böyle düşünüyordur hakkımda:)
a.s canım, çok şükür yuvarlanıyorum bebekle:)
tiiyyzesinin kuzusuuuuuuuu
döverim ben o ananı senin sen üzme tatlı canını
a.s hoşgeldin cnm iyilik senden naber
tiiyyzesinin kuzusuuuuuuuu
döverim ben o ananı senin sen üzme tatlı canını
a.s hoşgeldin cnm iyilik senden naber
eeeeee sebebi de kendisi değil mi bırak istediğini düşünsün :))
Teyzelerim,
ben bu annemle ne yapacağım bilmiyorum karnına düştüğümden beri bi rahat durmuyor ,
hergün kusuyor hop hop hopluyorum , oram ağrıyor buram ağrıyor diye sürekli yakınıyor
ne olacak bunun hali bilmem şimdi de yürüyemiyor kasık aralarındaki kaslar ağrıyormuş
ben bişey yapmyorum ki ona büyüyorum işte , şu 5 ayda geçse de bi rahatlasam başımı
ağrıttı valla:)
ne olsun canım ya geçinip gidiyrz işte bende benm minikle çok şükür ayyyyy bide sınavım var kızlar 1 hafta sonra allahım hayırla sonuçlandrsın inş
ahh bebeğim kıyamam sana ben ah o annen elime bi geçse saçını başını yolacam onun sen hiç merak etme sen iyi ol sağlıklı ol uslu uslu büyü oracıkta emi
ne sınavın var bakalım allah zihin açıklığı versin inşş geçersin
teyze bu annem yine kötek istiyor söyliyim ahh ahh sizde olmasanız bu kadın coşar sırf sizin korkunuza susuyor zaten ne çekiyorum akşamları bi bilseniz iyi ki varsınız teyzoşlar
yeterlilik canım ya inş canım yaaaaaaa allahım hayırlı sonuç versn
melek hoşgeldin şekerim
derya pastamı sen gel alırız pastaneden kız :))))))))
serpil yediğin dayağı iyimisin şimdi
esma dan heberi olan varmı suyum geliyor sanki yazmış faceye merak ettim
ahhhh senin o anan yokmuuu kızılcık sopasıylan dövecem onu hele bi daha üzsün seni
inş kazanırsın canım
teyze bu annem yine kötek istiyor söyliyim ahh ahh sizde olmasanız bu kadın coşar sırf sizin korkunuza susuyor zaten ne çekiyorum akşamları bi bilseniz iyi ki varsınız teyzoşlar
ahhhh senin o anan yokmuuu kızılcık sopasıylan dövecem onu hele bi daha üzsün seni
inş kazanırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?