Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyiyim valla ne olsun aynı karlı ve soğuk kayseri ayazında işe geldim işler yogunn akşam 21:30 uyumama rağmen hala uykum varrrrrrrr

ayyy dimi ne soğuktur oralar, biz burda -1 de donuyoruz halimizi görsen :)
uyudukça uyuyası geliyor insanın canım erken yatmak da çözüm değil

benimde uykum var bugün kızlar evde yalnızımda eşim izmirde cumartesi gelir

pasta yap geliyom ben

tiiyyzesinin kuzusuuuuuuuu
döverim ben o ananı senin sen üzme tatlı canını

s.a kızlar nasılsınız bakemmmmmmmmmmm

a.s hoşgeldin cnm iyilik senden naber

tiiyyzesinin kuzusuuuuuuuu
döverim ben o ananı senin sen üzme tatlı canını

a.s hoşgeldin cnm iyilik senden naber

ne olsun canım ya geçinip gidiyrz işte bende benm minikle çok şükür ayyyyy bide sınavım var kızlar 1 hafta sonra allahım hayırla sonuçlandrsın inş

ahh bebeğim kıyamam sana ben ah o annen elime bi geçse saçını başını yolacam onun sen hiç merak etme sen iyi ol sağlıklı ol uslu uslu büyü oracıkta emi

ne olsun canım ya geçinip gidiyrz işte bende benm minikle çok şükür ayyyyy bide sınavım var kızlar 1 hafta sonra allahım hayırla sonuçlandrsın inş

ne sınavın var bakalım allah zihin açıklığı versin inşş geçersin

ahh bebeğim kıyamam sana ben ah o annen elime bi geçse saçını başını yolacam onun sen hiç merak etme sen iyi ol sağlıklı ol uslu uslu büyü oracıkta emi

teyze bu annem yine kötek istiyor söyliyim ahh ahh sizde olmasanız bu kadın coşar sırf sizin korkunuza susuyor zaten ne çekiyorum akşamları bi bilseniz iyi ki varsınız teyzoşlar

teyze bu annem yine kötek istiyor söyliyim ahh ahh sizde olmasanız bu kadın coşar sırf sizin korkunuza susuyor zaten ne çekiyorum akşamları bi bilseniz iyi ki varsınız teyzoşlar

ahhhh senin o anan yokmuuu kızılcık sopasıylan dövecem onu hele bi daha üzsün seni

yeterlilik canım ya inş canım yaaaaaaa allahım hayırlı sonuç versn

inş kazanırsın canım

melek hoşgeldin şekerim
derya pastamı sen gel alırız pastaneden kız :))))))))
serpil yediğin dayağı iyimisin şimdi
esma dan heberi olan varmı suyum geliyor sanki yazmış faceye merak ettim

melek hoşgeldin şekerim
derya pastamı sen gel alırız pastaneden kız :))))))))
serpil yediğin dayağı iyimisin şimdi
esma dan heberi olan varmı suyum geliyor sanki yazmış faceye merak ettim

hoşbuldum tatlım nbr tosun nasıl kı hareket yokmu gerçi benmki en tembeliydi inş sizinkiler çabuk ses verr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…