Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hım ay işi gücü bırakıp iyi yapabiliyolar yaa yemek işini
bunu yapması için ayrı biri yokmu ne pişircem derdi var ztn

sırayla yapıyor herkes canım , patornda yapıyor kim boşsa artık 6 kişiyiz zaten
5 bayan var kadın tutmaya gerek duymadık alıştık zaten ben artık yemek yapmıyorum
hamiş olduğum için:)

KAN BAĞI neye yarar, CAN BAĞI olmadıktan sonra! CAN BAĞIYLA bağlı öyle DOSTLARIM var ki, KAN BAĞLILARIMI hiç aratmıyorlar bana!

cocuk hareketlenınce cok saga sola anı hareketler yapıyrmus ozmanda devrılme tehlıkesı oluyormus herkezden duydum bu yorumu

kaç kilo aldın sen bakayım, ne yapacağız böyle obur anne:)

KAN BAĞI neye yarar, CAN BAĞI olmadıktan sonra! CAN BAĞIYLA bağlı öyle DOSTLARIM var ki, KAN BAĞLILARIMI hiç aratmıyorlar bana!

haticem güzel beğendim ben ama kızlar tehlikeli olabilir diye yazmış

kızlar yedim pan once patlıycam sandım yerıme gectım ıkı dk gectı doymamısım yaa sankı bırsey yemedim oyle geliyor

tansel hoşgeldin maşallah kızımada
denge olarak düşünmedim sadece hoşuma gitmişti. almayım ozaman

ben bebek arabasını hemen almayayım diyorum ilk zamanlar ne işime yarayacak ana kucağı alacağım oto koltuğu gibi olan var ya
kışa doğru duruma göre alırım herhalde , bu veletler sömürecek resmen bizi yaww bebek odası da olacak fiyatlar uçuk valla ama değer onlara
napalım

melek hoşgeldin şekerim
derya pastamı sen gel alırız pastaneden kız :))))))))
serpil yediğin dayağı iyimisin şimdi
esma dan heberi olan varmı suyum geliyor sanki yazmış faceye merak ettim

bn geldimm canlarım doğrmadım henüz. valla doğurayım die bekliyom 4 gözle. boş sancılar can sıkıcı oluyo boş boş uyumamakta koyuyo artık. sancı çekp yavrumu alım kucağıma onunla uğraşıp uykusuz kalım istiyorum. geceler okadr uzun kiiii daha önce farketmemiştim:)))
haticem dün gittim doktora yazdım sizede kaçtı sanırım arada tosunum kocaman olmuş. 2.877gr 49 cm:) tontiş yanaklı oğlum bnm. bide ilk kez dilini gördüm dil çıkardı bize. dalga geçiyo bizle sıpam bnm su sandığım sey ilerleyen zamanlarda artan akıntımmış. boşa panik yapmışım.

serpill yavrucak isyanlara başlamış kıyamam ona yaaa iyiyim bn de çoçuğuma üzülmesn oda içerde

haticeee bnde 3 tekerlekli araba aldım cnm kullanımı en rahat araba bunlarmış. sürmesi kolay taşıması kolay. denge sorunu demiş kızlar ama diğerlerine göre daha dengeli bunlar çünkü ön tekerlek direk ortada ve büyük arka tekerlekleri dengede tutuyo. aldığım için biliyorum hatta 5 yaşındaki yeğenimi bindirdik inemedi onu bile çok rahat taşıdı. sen bilirsin yinede kuzum. bn kraft aldım çokda içime sindi. alırsan mutlaka travellardan al otot koltuğu ile olanlardan.

selmaaa maşallhh kızımıza daha ne tekmeler atcak annesi. seni bile dövecek

pazara gitmek istiyom bugün gezinim azcık patladımm yahuu alışkın değilim bukadr evde kalmaya

sizin orda karkış yokmu ne işin var karda buzda allah saklasın iş çıkarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…