- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.061
bgun komple bi sorun var heralde cevaplari bi saat sonra okuyabiliyorum :84:bende baktım ama okadının oyunculugu bence sıfır odun gıbı bısı oya ruhsuz bence tabı çalıştımda evlenınce ama kurtajdan sonra ayrıldım sımdı evdeyım bebk bekleyen bırıyım kaynanamın uskatında oturuyorum ve mutsuzum
hg. canim ...bennnn geldimmmmmm huhuhuuuuuuuu kızlarrr
hatıcem hatırlıyosundur dun sabah 40 demıstım onu aldın ıkındıde gırdım 50 yazmıstım ama cok muhabbet arasında soyledım fark ettınmı bılmıyorum ama haberın olsun
hg. Canim ...
Ya bse sorcam bu tefriciye duasin regl doneminde okuyamiyoruz dmi yani abdestli olmak gerekio mu
biliyorum cok uzattim ama hatice son bi soru hastaligmz bitince okuyoruz diyelim o zaman abdest almali miyiz peki
saol canm bikmadan cevaplamissin... Birazdan mukabeleye gtcem bnde orda dua etcem hepimize rabbim bu ay bizi meleksiz birakmasin ins dye... Hani bahsetmistim ya kizlar ben hsg cektrcektim o is de yattti 250ytl istediler yaa esim de bi sonraki ay yapsak olmaz mi bu ay harcamalar cok dedi mecburen erteledim bnde:26:bu ay kendiliginden hamile kalir miyim ki acaba hic sanmiyorum ama
kızlar cıkıyorum baydı bugun hersey benıııı sınır bı gun optum sızı belkı bıara gırerım hatıcem ceker yazarım aksama yıne byby
ya aslinda dunden beri onu dusunuyorum devlet hastanelerinde de cekiliyo mu dye arastrmaya basladim burda kadin dogum hastanesi var ssk orda yapilir mi acaba bde devlette ozeldeki gbi olur mu acaba dooru sonuc cikar mi bde teknik olarak ayni mi eski sistemler cok acili oluyomus cunku offff offf butun bunlari cevaplatmam lazim dert oldu su film ya bi cektrseydimmm de rahatlasaydim:44:ssk niye yaptırmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?