Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hangi şehirdesin söylendiği kadar ağrılı değil canım korkma

Allah ım iyi ki kocam öyle çok titiz değil, hamileyken bana böyle bişey için kızsa kafasında paralarım o bardağı neyse tatlım sen kendini ve bebeğini düşün böyle ufak tefek şeylere takılmasın eşin de aa biraz anlayış evin girişine ''dikkat gebe var'' yazdır da hatırlasın her gelişte bari beyefendi

bir süre sonra aramıza döneceğinden eminim benim de böyle düşündüğüm zamanlar oldu geçti herkesin olur, ama bu bebek konusu saplantı yapıyor insanda vazgeçilmez bir hal alıyor gitgide.. hakkında hayırlısı olsun umarım moralini toparlarsın..

8 tane sehit vermisiz yine moralim sifirlandi yazik o annelere
dusundukce icim parcalaniyo
olumden baska herseye care var
bedelini canimizla odemedgmiz her gunumuz icin binlerce kez sukur etmemz gerek

aynen şehit haberleriyle güne başlayınca benim de moral sıfırlandı.

bir de çok yorgunum hiç enerjim kalmamış gibi.. sahuru iyi yapmadım sanırım hem açım hem halsiz... oysa halletmem gereken çoook işim var ya yetişemiyorum hiçbişeye sanki..

lugesma greenmoon haticemavi+ zozdemir+ rose86 tansell
heyyy nerelerdesiniz ben geldim dedim

merhabalarrrrrr nasıslsınız. geçmişi okuyodum canım. serfik bi hışımla gitmiş çok üzüldüm yaaa hakkında herşeyn hayırlısı olsun.
biz bugün çok yorgun ve halsiz hissediyoruz. sabahtan beri bulantıdan canım çıktı çubuk krakerde fayda etmiyor artık
test sonuçlarım çıkmış akşamda doktora gitcez tekrar görcem pıtırcığımı. içim kıpır kıpır.
topicde enerji çok dşük yaaa hadi canlanın kızlarrr....

amin canım bu arada liste yapmışsınız benim de bat 20 siydi ama ovulasyon geç oldu benim ateş tabloma göre BAT 23 ağustos gibi gözüküyor, 23 ü olarak eklersiniz..benim yine işlerim var, hasta bir arkadaşımın bitirme tezini ben yazıyorum sorumluluk almak ta çok zor kafam allak bullak oldu ama kıyamadım napim hasta sonuçta hem de küçük kızı var yazamıyor... bi yandan da evle uğraşıyorum ıvır zıvır toplamak en uzun işmiş her taşınmada bi daha bu kadar dağılmayacağım diyorum ama olmuyor

allah yardımcın olsun taşınmak zor valla

hilalcim yaş da söyler misin hayatım

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Greenmoon 23 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Smy86 24 8 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…