- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.081
hoscakal canm haklisin bgun cok SIKICI ortam aksama kadar yeni bi baslangic olur umarimtamam canım ama gelin arada beni yalnız bırakmayınn
250-170-60-40-50 allah razı olsun çok teşekkür ederim
ya aslinda dunden beri onu dusunuyorum devlet hastanelerinde de cekiliyo mu dye arastrmaya basladim burda kadin dogum hastanesi var ssk orda yapilir mi acaba bde devlette ozeldeki gbi olur mu acaba dooru sonuc cikar mi bde teknik olarak ayni mi eski sistemler cok acili oluyomus cunku offff offf butun bunlari cevaplatmam lazim dert oldu su film ya bi cektrseydimmm de rahatlasaydim:44:
hatıcem o son 50 ıkı tane ıste yanı 40 50 50 cnm optum
öffffffff çok yedim kızlar sığınamıyorummmmmmmmmmm
ben oruç tutuyorum midem ağzımda reflüden dolayı yaaa
neden mi kızdı sabah su içtiğim bardağı kaldırmamışım o benden sonra çıkıyor evden ben bir bardağı bile kaldımamışım die oda evi toparlamamış yatağı bile ama ben o bardağı kaldıracaktım unuttum cıktım evden dedim onu unutman mümkün değil ordan geçiyorsun dedi nasıl unutabilirsin dedi ve kızdı kapattı
günaydın kızlar,
Yorgun, yıpranmış ve çökmüş haldeyim, herşeyi bir kenara bırakıyorum artık , tek taraflı çabalama ile başaramayacağım ben, yoruldum ve her şeyin sonuna geldim, belki boşanırım belki devam ederim ama amaçlarım ve hedeflerim artık değişti, kariyerim için çabalayacağım bundan sonra bebek fikri aklımdan kesinlikle çıktı , artık istemiyorum , kendimi toparladıktan sonra tekrar buraya dönerim ama size destek olmak için asla bebek için değil, sizleri seviyorum kızlar, kendinize iyi bakın, tekrar görüştüğümüzde umarım güzel haberler verirsiniz bana...Hoşçakalın
8 tane sehit vermisiz yine moralim sifirlandi yazik o annelere
dusundukce icim parcalaniyo
olumden baska herseye care var
bedelini canimizla odemedgmiz her gunumuz icin binlerce kez sukur etmemz gerek
lugesma greenmoon haticemavi+ zozdemir+ rose86 tansell
heyyy nerelerdesiniz ben geldim dedim
lugesma greenmoon haticemavi+ zozdemir+ rose86 tansell
heyyy nerelerdesiniz ben geldim dedim
selam hoşgeldinn
amin canım bu arada liste yapmışsınız benim de bat 20 siydi ama ovulasyon geç oldu benim ateş tabloma göre bat 23 ağustos gibi gözüküyor, 23 ü olarak eklersiniz..benim yine işlerim var, hasta bir arkadaşımın bitirme tezini ben yazıyorum sorumluluk almak ta çok zor kafam allak bullak oldu ama kıyamadım napim hasta sonuçta hem de küçük kızı var yazamıyor... Bi yandan da evle uğraşıyorum ıvır zıvır toplamak en uzun işmiş her taşınmada bi daha bu kadar dağılmayacağım diyorum ama olmuyor
amin canım bu arada liste yapmışsınız benim de bat 20 siydi ama ovulasyon geç oldu benim ateş tabloma göre BAT 23 ağustos gibi gözüküyor, 23 ü olarak eklersiniz..benim yine işlerim var, hasta bir arkadaşımın bitirme tezini ben yazıyorum sorumluluk almak ta çok zor kafam allak bullak oldu ama kıyamadım napim hasta sonuçta hem de küçük kızı var yazamıyor... bi yandan da evle uğraşıyorum ıvır zıvır toplamak en uzun işmiş her taşınmada bi daha bu kadar dağılmayacağım diyorum ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?