- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.041
günaydın kızlar,
yorgun, yıpranmış ve çökmüş haldeyim, herşeyi bir kenara bırakıyorum artık , tek taraflı çabalama ile başaramayacağım ben, yoruldum ve her şeyin sonuna geldim, belki boşanırım belki devam ederim ama amaçlarım ve hedeflerim artık değişti, kariyerim için çabalayacağım bundan sonra bebek fikri aklımdan kesinlikle çıktı , artık istemiyorum , kendimi toparladıktan sonra tekrar buraya dönerim ama size destek olmak için asla bebek için değil, sizleri seviyorum kızlar, kendinize iyi bakın, tekrar görüştüğümüzde umarım güzel haberler verirsiniz bana...hoşçakalın
canim anliyorum seni yasadgin her ne ise seni cok yipratmis belligünaydın kızlar,
Yorgun, yıpranmış ve çökmüş haldeyim, herşeyi bir kenara bırakıyorum artık , tek taraflı çabalama ile başaramayacağım ben, yoruldum ve her şeyin sonuna geldim, belki boşanırım belki devam ederim ama amaçlarım ve hedeflerim artık değişti, kariyerim için çabalayacağım bundan sonra bebek fikri aklımdan kesinlikle çıktı , artık istemiyorum , kendimi toparladıktan sonra tekrar buraya dönerim ama size destek olmak için asla bebek için değil, sizleri seviyorum kızlar, kendinize iyi bakın, tekrar görüştüğümüzde umarım güzel haberler verirsiniz bana...Hoşçakalın
sonunda konuscak birini buldum galiba......
hosgeldin tanselll tanisdik mi seninle bilmiyorum ama ben rosee
aynen canim yaaa sabahtan beri kendi kendime konusup durdum burdahb cnm sınır oldum bugun topık nazara bakyaaa
hg haticemavi kimseler yok ortalikta bnde kendi kendime konusuyorum sayfada ilerlemiyo sinir oldum baglantida mi bse var ben mi msjlari goremiyorum anlamadim herkes her sey bi hos nasil bgun bu ya anlamadim toparlayalim hadi ortaligi kizlar tansell de burda ucumuz bseler yapabiliriz bnce topigi bu halde birakmayalimçok sinir oldum buneya çocuk oyunumu :88:
hg haticemavi kimseler yok ortalikta bnde kendi kendime konusuyorum sayfada ilerlemiyo sinir oldum baglantida mi bse var ben mi msjlari goremiyorum anlamadim herkes her sey bi hos nasil bgun bu ya anlamadim toparlayalim hadi ortaligi kizlar tansell de burda ucumuz bseler yapabiliriz bnce topigi bu halde birakmayalim
ben calismyorum canim ve evde vakit gecrmek icin dizi takip etmekten hoslaniyorum var mi onerebilcegin yeni sezon dizilerden takip ettgn felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?