Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpillllllllllllllll nereye yaaaaaaaaa burda da kariyer yapabilrisinnnnnnnn gitmeee :84::84::84::84::84::84:

neyse ben de yapmam o testi o zaman
ya ben zaten olur da geçerse günüm kan testi yaptırcam direk
:18::18::18::18: bat yarın

istbulll kız nerdesin çatladım

canim anliyorum seni yasadgin her ne ise seni cok yipratmis belli
ama bu kadar kolay teslim olma bence
ofkelisin su an da belli ve bu haldeyken aldigin kararlar ne kadar saglikli olabilir sence bi dusun
burdan uzaklasmak seni rahatlacaksa gercekten ara ver bi sure kendini dinle
ama sonra yine gel olur mu sensiz birakma beni ve biziii

arkadaslarr nerdesinizzz
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
nolmus buraya bgun......
herkes arazi
nazara geldik yaaaaaaa.........
kendimizi iyi hissetmemiz icin birbirmize ihtiyacimz var bence cunku ortak paydamiz meleklerimiz var
yalniz birakmayalim birbirmizi !!!!!!!

kizlar gelin artikkkkk her girdgmde tek basima kalmak zorunda kalmaktan SIKILDM yaaaaaaa
biriniz olsun gelin amaaaa

8 tane sehit vermisiz yine moralim sifirlandi yazik o annelere
dusundukce icim parcalaniyo
olumden baska herseye care var
bedelini canimizla odemedgmiz her gunumuz icin binlerce kez sukur etmemz gerek

buneyaaaaaaaaaaaa kızlar mıllet nerde dun okumaya yetıstıremedım SERFİKKKKKKK napıyosun senya bu ne sınır bu ne asabı oyle kolay bosanılsa herkez bosanırdı sınır oldum heeeee ıns hamılesındırde gorursun sen ozaman bosanmayı sen ne cabuk pes edıyosun bızım adamlarımız melekmı sanıyosun ıdare edcenkı evlılık evlılık olsun bıde bı soz var dınımızde ne olursa olsun ıkı esın kuslugu tulbent kuruyana kadar olmalıdır .

sonunda konuscak birini buldum galiba......
hosgeldin tanselll tanisdik mi seninle bilmiyorum ama ben rosee

serefıkkkk kızdır benı gel hemen buraya paralarım senı bak sen bukadar gucsuzmuydun ınanmıyorum bebekten vazgec kocadan vazvec eee bıttımı yanı senı yasadıgını yasamayan varsa burda hepımız bırakkkıp gıdelım herkezı. evlılık guzelım bunun adı laylaylom dıyl gel burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cabuk bırakma oyle bızı bısı anlatmadan dok ıcını rahatla cık gıt ozaman

hb cnm sınır oldum bugun topık nazara bakyaaa
aynen canim yaaa sabahtan beri kendi kendime konusup durdum burda
enerjim cekildi bi anda bgun isim yoktu ne gusel muhabbete katilirim diyodum ama gorunene baksana
bde sehitlere uzuldum simdi
iyice sifirlandi keyfim yaa

çok sinir oldum buneya çocuk oyunumu :88:
hg haticemavi kimseler yok ortalikta bnde kendi kendime konusuyorum sayfada ilerlemiyo sinir oldum baglantida mi bse var ben mi msjlari goremiyorum anlamadim herkes her sey bi hos nasil bgun bu ya anlamadim toparlayalim hadi ortaligi kizlar tansell de burda ucumuz bseler yapabiliriz bnce topigi bu halde birakmayalim

hatıcemm naber neoldu bugun boyle herkez nerde sımdı serfıkkk zaten dagıttı hepımızı gıttı hanı sohbet edıcektık hergun bı konu tartısacaktık hanı dertlesecektık buarada 50 ekle cnm unutmadan

yapalım guzelım ne yapalım onuda soyle ıyı olur ben dagaldım hadı sen toparla

bende iyi sayilmam ama zorluyorum iste kendimi caktirma
bu havayi dagitmak icin aklina gelen ilk sacmasapan konuyu paylas diyosun yani
immmmmmmm:44:

ben calismyorum canim ve evde vakit gecrmek icin dizi takip etmekten hoslaniyorum var mi onerebilcegin yeni sezon dizilerden takip ettgn felan

ben calismyorum canim ve evde vakit gecrmek icin dizi takip etmekten hoslaniyorum var mi onerebilcegin yeni sezon dizilerden takip ettgn felan

evde oturan bırıne soruyosun yanı hmmmm dusunıyım sımdı cuk dıe aklıma gelmedı ama atv basladı 2 bolum olsu senı bana yazmıslar cok guluyorum ben o dızıye takıp ederım sonraaaa .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…