- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.121
hilalcim yaş da söyler misin hayatım
kızlar nere gittiiz yawww
Kalbim küt kütatıyo valla. 7 de doktora gitcem tahlilleri göstercem bide pıtırcığımı görcem. Gecen cuma 5,5 mmdi. Doktor bu hafta çok daha net görcez dedi. çok heycanlıyımm...
Sizle paylaşmak istedim bana kızmıyosunuz demi nisbet yapar gibi yazmıom valla. Sizinle birlkteyken geldi bebeğim sizinlede paylaşmak istiyom. :26:
kızlar nere gittiiz yawww
kalbim küt kütatıyo valla. 7 de doktora gitcem tahlilleri göstercem bide pıtırcığımı görcem. gecen cuma 5,5 mmdi. doktor bu hafta çok daha net görcez dedi. çok heycanlıyımm...
sizle paylaşmak istedim bana kızmıyosunuz demi nisbet yapar gibi yazmıom valla. sizinle birlkteyken geldi bebeğim sizinlede paylaşmak istiyom. :26:
aşkolsun heralde paylaşacaksın hem kıskançmıyız bizz niye nispet olarak anlıyalımSen uğur böceklerimizden birisin, hele benim için umutsun çünkü ben de uzun süredir bekliyorum, inşallah güzel haberlerle dön dr dan.
Hatice 30 tefriciye eklermisin canım
Ya ben doktora 3 hafta önce gittim 4. Haftada doktora gidicem ama ilk gittiğimde 11 tane testyaptılar kanla ve idrarla lugesmadan da duyuyorum diğer topiclerde de okuyorum hamileler durmadan doktora gidio ben neden 1 ay sonra gidiyorum
zuhalcim bn iik gittim 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. ozaman gittim tahlilleri yazdı sonuçlar çıkınca tekrar bakalım dedi. sonuçlar çıktı bugün yine gidicem. bide doktorum arayı çok uzatmıyor öncesindede tedavi gördüğüm için sık sık kontrol etmek istiyor eee adamda okadr uğraştı benle sonucunuda alana kadr uğraşcaz dedi.:82:
çok şükür riskli bi durumum olmadı şuana kadar. doktorla kanka olduk biz her hafta birbirimizi görmezsek özlüyozondan sık sık gidiyom ben. bide evime yakın hastane gitmeden duramıyom kovacak beni doktor yakında
kızlarr sevndrdiniz beni. ne olursa olsun üzülmeyin hiç olurmu seviom sizleri
HMMM ANLADIM BENDE 27.08. DE GİDİCEM BENDE HERALDE Bİ SORUN OLMAZSA allah'ın izniyle kalp atışlarını duyarız 2,5 aylık olucaz inş. hareketlerinide görürüz diğer topicde bi arkadas görmüş baktım 10 haftalıkmış bebeği ayy çok heyecenlıyım bi dahaki hafta geçmez artık
inşallah canım. senin pıtırcık benmkinin abisi / ablası olcak görürsün hareketlerini. banada zaman hiç geçmiomuş gibi geliyor yaa. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sen hangi hastaneye gidiyosun cnm. bn umut hastanesine gidiyorum kartalda ve doktorum çok ilgili.
inşallah canım. senin pıtırcık benmkinin abisi / ablası olcak görürsün hareketlerini. banada zaman hiç geçmiomuş gibi geliyor yaa. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sen hangi hastaneye gidiyosun cnm. bn umut hastanesine gidiyorum kartalda ve doktorum çok ilgili.
bende bahçelievlder de memorial hizmet hastanesi sait halillde gidiyorum benim doktorum da çok iyi çok memnunum sağolsun güzel ilgileniyor bazen sorularım oluyor arayıp soruyorum sağolsun her defasında yanıtlıor :)
canım ben seni uğurmumcuda diye biliyordum bahçelievler uzak deilmi yaa.
evet uğurmumcuda oturuyorum oralarda ben tanıdık doktor yada hastane bilmiyordum hizmet hastanesi tanıdıktı doktorda öyle görümcem doğum yaptı çok güzel bir hastane o yüzden orayı istedim ama işim bu tarafta mecidiyeköyde çalışıyorum ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?