Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

nasipten öte yol gidilmez deryacım o bebeğin ömrü olsaydı sıkı sıkı tutunurdu rabbim yeterki ol desin önüne bişe geçemez dua edelim rabbim sana ve isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kizlar kayinvalidemleyim uzak kaldim deryacm uzulme ne olur ya kiyamam bn sana allahtan hayrlisi de uzulme onun disinda herkeze meraba

Hosbulduk melekcim ya derya yazms bisiler deger falan anlayamuormda ne oldgunu aklimda kaldi smdi

derya bugun doktora gitti kan testi yaptırdı 4.1 çıkmış eger bu deger giderek katlanırsa sağlıklı bir gebelik geçiriyo ama eger düşerse kimyasal gebelik geçiriyo demek oluyo derya geçen ayda böyle bişey yaşamıştı malesef

kızlar çok kötüyüm ben
kendi derdimi unuttum şmdide eşimin sağlığı
3 aydır doktordan doktora gönderiyolar fakültede
kitlelerin sebebi bulunamıyor bi türlü
doktor sebepsizde olabilir vücut üretir diyo yada allahım korusun başka şeyler anmak istmiyorum
lenf bezleri büyükmş normalden
ameliyatla kitle alınması lazım göğüsten demiş haftaya göğüs cerrahi görsün karar ver demiş
deliricem sinirlerim alt üst oldu
kardeşide bunu nasıl anladıysa sağa sola arayıp doktor abime bunu bunu demiş diye ortalığı ayağa kaldırmş
öyle bişey yok ortada deliricem bi kaşık suda boğucam şmdi
bu nedir rabbim ne olur sağlık sıhhat ver bize, bebektende geçtim eşim iyi olsun
ya ağlamak istiyorum yeter artk çıkayım şurdan !

geçmiş olsun bitanem allah şifa versin kötü şeyler getirme aklına 1 saat kaldı dayan yada 1 saatten ne olcak işim var de çıkk katlanma kötü bi gün geçirdin zaten

Ya kuzum bi dua falan oku bi sakinles biraz derin derin nefes al

geçmiş olsun bitanem allah şifa versin kötü şeyler getirme aklına 1 saat kaldı dayan yada 1 saatten ne olcak işim var de çıkk katlanma kötü bi gün geçirdin zaten

amin canım amin allah sağlığımızdan ayırmasın en önemlisi bu
inş temiz sonuçlar alalım, kendi derdimi unuttum yemin ederim...
kaç gündür sancım vardı bugünde bi tık yok iyimi ne zmn gelicek bu adet
şaşmasa daha fazla gelse ya.
geçen ay değer 11 e düştükten 2 gün sonra adet olmuştum
bugün 4 se yarına mı olurum acaba
offfffff....
herkesi bunalttım bgn derlerimle kendmle birlikte özür dilerim
bugün halay çekmek istemiştik, kısmet değilmiş.

Ya kuzum bi dua falan oku bi sakinles biraz derin derin nefes al

valla cnm kaç saattr nasıl telkin ediyorum kendimi bilsen
salak salak espriler yapıp gülüyorum burdakilerle unutayım şu yaşadklarımı diye
sabrediyorum dua ediyorum atlatalım bu kötü günleri..

saçmala deryaa bu zamanda sana destek olmayacakcak yemişim öyle dostluğu arkadaşlığıı en önemlisi sağlık ama korkma hersey yoluna girecekk gönlünü ferah tut bol bol dua et bende edicem ailen için canım kardeşim

allah razı olsun canım biliyorum iyiki varsıınız

aklına kötü şeyler getirme derya fakulteye düştünmü yandın zaten çok geçmiş olsun canım

evt allah düşürmesin kevgire çevirirler bunlar insanı kobay niyetine kullanıyorlar resmen
boş yere telaşlandırıyolar, allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
ben çıkıyorum

deryacım allahım yar ve yardımcın olsun sanada eşinede şifa versin inş.

Obo kendine iyi bak cnm grsrz

serpilcim iyi akşamlar canım

hatice yarın görüşemezsek kendine ve tosunumuza iyi bakk inş. bol bol dinlen keyifle bebeğinin cicilerini hazırlaa gez toz

hepinizi öpüyorummmm

güle güle canım sağolasın, sende kendine iyi bak

canlarım bende çıkıyorum artık
inanılmaz başım ağrıyo öğle yemeğide yemedim midem fena
anneme gidicem bide eşim geç gelicekmiş

aslında bu tiple beni ev paklardı ama eve gidipte tek başıma hepten kurar dururm
en iyisi anama gidip yine sahte gülücüklerimle devam edeyim bugüne...
görüşrüz herşey için sağolun iyi akşamlar

yarında burdayım benden öyle kolay kolay kurtuluş yok :))))))))
güle güle

s.a kızlar bugün giremedm ablam dogum yapmış dün erken dogum 8 aylık bebegi iyi deglmş solunumda zorluk var akcigerleri gelişmemş bebegin küveze almışlar dr 48 saati var demş dua edin nolur ablam çok üzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…