- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.461
s.a kızlar bugün giremedm ablam dogum yapmış dün erken dogum 8 aylık bebegi iyi deglmş solunumda zorluk var akcigerleri gelişmemş bebegin küveze almışlar dr 48 saati var demş dua edin nolur ablam çok üzgün
hilalll nasılsınn canım...
deryaamm inan bişi yazmaya gitmedi elim bütün gün okudm yazdıklarını. allah yardımcın olsun cnm. yıpratma kendini. serpilim ne güzel yazmış hepimizin bi sınavı var sennkide buymuş. hayırlısıyla atlatacaz bunları senn meleğin için yıkacaz bu topici. eşinede çok geçmiş olsun. gönlünü ferah tut herşey çok güzel olcak inan buna.
bu akşam böle tuaf tuaf ağrılar giriyo kızlar kasıklarıma belime doğurcammı nesancım var die göbek atmadığım kaldı bi. inşallah doğum sancısıdır bunlar alıyım artık tosunumu kucağıma zaman yaklaştıkca hepten sabrsz oldum. yarın kontrolumuzde var bu akşam doğurmazsam yarın kontrole gitcem:)
ayy esma sırf böyle heyecandan ölürüm diye sezaryen olacağımhadi hayırlısıyla gelsin artık bebişin bol bol yürü olur mu, serpilee deryaya canım sıkıldı ya güzel haberlere ihtiyacımız var tosunumuz gelsin moral olsun bize de
Esmacim su anki heycanini tahmin bile edemiyorum ama izin werde bebis tosuncuk olsun sende bol bol sut ic dogdugunda oglusuna lazim olcak :)
o sancı seni uykundan uyandırır zaten meraklanma sen, en güzeli herşeyin normali zaten adı üstünde, hadi iyigeceler herkese uyku saatim geldii öptüm kızlar
sorma hilal yaa gece uyuyamıyom zaten rahat değilim bide ya sancı tutarda anlamazsam die uyuyamıyom:) yürüyorum cnm faydası varmı yokmu bilemiyom. sezeryanın acısını kaldıramam yaaaaa normalde hemnck görcem bebeğimi ağrı falan kalmıcak onun hayali ile inatla bekliyom normal doğumu:)
obo sorma hmde ne heyecan. zaman hiç geçmicek gibiydi. 12 ay negatifler kimyasal gebelikler ilaçlar derken fena yıpranmışım. sonrasında hamileliği öğrenmek falan. hiç inanamadım karnım büyüdü artık bebeğim olcak demeye başladım ama zaman bitmek bilmedi şimdide hiç bitmiyo aha sancı geldi gelmedi demekten saatler geçmiyo:)
rabbm sizlerede yaşatsın bu günleri. ama sen acele edipte yıpratma kendini.
Amin canim insallah bu kimyasal gebelik ne oluo ya ne kdr cahilmisim hep sizden duyuyorm bole seleri
cnm vücudun hamile gibi tepkiler veriyo. adetin geçikiyo bthcg yükseliyo 5 değerinin üstüne çıkıyo( bu hamilelik değeri katlanması gerekiyor hamilelik boyunca katlanarak yükseliyo) sonra bu değer giderek düşüyo yumurta döllenemiyo. düşük yapıyosun. ileri bi hamilelik olmadığı için adet gibi oluyo öle düşük yapıyosun.
Himmm annadm smdi ama bunu sadece kan testiyle ogrenebilirz sanirsam bu ay bnmde bole oldgunu hissediorum
s.a kızlar bugün giremedm ablam dogum yapmış dün erken dogum 8 aylık bebegi iyi deglmş solunumda zorluk var akcigerleri gelişmemş bebegin küveze almışlar dr 48 saati var demş dua edin nolur ablam çok üzgün
hilalll nasılsınn canım...
deryaamm inan bişi yazmaya gitmedi elim bütün gün okudm yazdıklarını. allah yardımcın olsun cnm. yıpratma kendini. serpilim ne güzel yazmış hepimizin bi sınavı var sennkide buymuş. hayırlısıyla atlatacaz bunları senn meleğin için yıkacaz bu topici. eşinede çok geçmiş olsun. gönlünü ferah tut herşey çok güzel olcak inan buna.
bu akşam böle tuaf tuaf ağrılar giriyo kızlar kasıklarıma belime doğurcammı nesancım var die göbek atmadığım kaldı bi. inşallah doğum sancısıdır bunlar alıyım artık tosunumu kucağıma zaman yaklaştıkca hepten sabrsz oldum. yarın kontrolumuzde var bu akşam doğurmazsam yarın kontrole gitcem:)
günaydınlarrr
melekcim günaydın nasılsın
günaydın cnmm iyiyim hamdolsun sen nasılsın eşin nasıl?
ikinizde zor zamanlar geçiriyosunuzz erkekler kadınlar kadar hasas ve özverili değiller malesef sen bunlara takılma cnmm inş. hersey yoluna girdiginde hiçbirini hatırlamayacaksınniyi olmaya çalışıyorum cnm..
eşim iyi fiziksel olarak bi ağrı sızısı yok ztn
ama psikolojik olarak brz baskı oldu üstümüzde
endişelencek bişey yok araştırıyolar işte fln diyo ben bişey sorduğumda da..öyle yani hayırlısı artk
haftaya bi dr la daha görüşcek bakalım o ne dicek...
dün akşam çok sinir oldum ona,
geç geldi ztn bekleme uyu sen dediği halde o bitkin halimle onu bekledim
çünkü ona ihtiyacım vardı konuşmak istedim nasıl olduğunu görmek
sarılmak derdimizi paylaşmak...
yatınca biraz konuştk snra bugün neler yaptığımzdan, o tekrar sormadı senin durum ne oldu diye
alındım ama ses etmedim, ben dr a gittim dedim..
ve anlattım olanları... adet olmadın ama dimi sonçta belki yine yükselir fln dedi
bilmediği için olayları tam. yok dedim olmaz bu saatten snra.
sonra gıkı bile çıkmadı ve sağa sola döne döne uyudu inanabiliyomusunuz.
biliyorum onunda canı çok sıkkın üstüne bu belkide tuz biber oldu
ikimizde zor bi dönem geçiriyoruz, ama bu kadarm ı?
yada ben çok mu bencilim, benim mi onu teselli etmem gerek şuanda,
kim daha iyi durumda bilmiyorum...
en azından bi sarılmasını üzülme demesini beklerdim,
yatağın içinde ağladığımı duya duya ses bile çıkarmadı...
belkide ben çok hassasım bilmiyorum, şuan herkese herşeye çatasım var...ama yanlış davranmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?