Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

geçmiş olsun canım yaa ama 8 aylık bebek yaşar sağlıkla çıkar inşallah biraz küvezde kalacak o belli..

derya sana da geçmiş olsun şimdi ne desek teselli olmayacak biliyorum bu çocuk işini bikaç ay hiç düşünmesen tabi bu zor ama sanki üzerine gittikçe bişeyler çıkıyor gibi, ben de yaşadım biliyorum, sonra da kendini hazır hissettiğin anda dr takibine başlarsın...

hilalll nasılsınn canım...

deryaamm inan bişi yazmaya gitmedi elim bütün gün okudm yazdıklarını. allah yardımcın olsun cnm. yıpratma kendini. serpilim ne güzel yazmış hepimizin bi sınavı var sennkide buymuş. hayırlısıyla atlatacaz bunları senn meleğin için yıkacaz bu topici. eşinede çok geçmiş olsun. gönlünü ferah tut herşey çok güzel olcak inan buna.

bu akşam böle tuaf tuaf ağrılar giriyo kızlar kasıklarıma belime doğurcammı ne sancım var die göbek atmadığım kaldı bi. inşallah doğum sancısıdır bunlar alıyım artık tosunumu kucağıma zaman yaklaştıkca hepten sabrsz oldum. yarın kontrolumuzde var bu akşam doğurmazsam yarın kontrole gitcem:)

ayy esma sırf böyle heyecandan ölürüm diye sezaryen olacağım hadi hayırlısıyla gelsin artık bebişin bol bol yürü olur mu, serpilee deryaya canım sıkıldı ya güzel haberlere ihtiyacımız var tosunumuz gelsin moral olsun bize de

Esmacim su anki heycanini tahmin bile edemiyorum ama izin werde bebis tosuncuk olsun sende bol bol sut ic dogdugunda oglusuna lazim olcak :)

sorma hilal yaa gece uyuyamıyom zaten rahat değilim bide ya sancı tutarda anlamazsam die uyuyamıyom:) yürüyorum cnm faydası varmı yokmu bilemiyom. sezeryanın acısını kaldıramam yaaaaa normalde hemnck görcem bebeğimi ağrı falan kalmıcak onun hayali ile inatla bekliyom normal doğumu:)

Esmacim su anki heycanini tahmin bile edemiyorum ama izin werde bebis tosuncuk olsun sende bol bol sut ic dogdugunda oglusuna lazim olcak :)

obo sorma hmde ne heyecan. zaman hiç geçmicek gibiydi. 12 ay negatifler kimyasal gebelikler ilaçlar derken fena yıpranmışım. sonrasında hamileliği öğrenmek falan. hiç inanamadım karnım büyüdü artık bebeğim olcak demeye başladım ama zaman bitmek bilmedi şimdide hiç bitmiyo aha sancı geldi gelmedi demekten saatler geçmiyo:)
rabbm sizlerede yaşatsın bu günleri. ama sen acele edipte yıpratma kendini.

o sancı seni uykundan uyandırır zaten meraklanma sen, en güzeli herşeyin normali zaten adı üstünde, hadi iyigeceler herkese uyku saatim geldii öptüm kızlar

Amin canim insallah bu kimyasal gebelik ne oluo ya ne kdr cahilmisim hep sizden duyuyorm bole seleri

Amin canim insallah bu kimyasal gebelik ne oluo ya ne kdr cahilmisim hep sizden duyuyorm bole seleri

cnm vücudun hamile gibi tepkiler veriyo. adetin geçikiyo bthcg yükseliyo 5 değerinin üstüne çıkıyo( bu hamilelik değeri katlanması gerekiyor hamilelik boyunca katlanarak yükseliyo) sonra bu değer giderek düşüyo yumurta döllenemiyo. düşük yapıyosun. ileri bi hamilelik olmadığı için adet gibi oluyo öle düşük yapıyosun.

Himmm annadm smdi ama bunu sadece kan testiyle ogrenebilirz sanirsam bu ay bnmde bole oldgunu hissediorum

Himmm annadm smdi ama bunu sadece kan testiyle ogrenebilirz sanirsam bu ay bnmde bole oldgunu hissediorum

ewet cnm aynen öle kan testiyle anlaşılır o. ama bazen adet geçikmesinin farklı nedenleride oluyo. o yüzden doğru teşhis edilmesi gerekiyor. sna iyi geceler tatlım bn çıkıyom şimdilik.

Özgecim çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm, kıyamam ben ona ya
allah yardımcısı olsun yavrucağın umarım en kısa zmnda iyileşir
dualarım sizinle canım...

Esma'cım, toparlanmaya çalışıyorum
unutmak istiyorum, çok gerildim bugün daha iyi olacağım ama
zaman en iyi ilaç biliyorum..allah bir daha yaşatmasın inş,
bende sınavımı verip hayırlısıyla kavuşurum inş meleğime,
allah eşime bana sağlık huzur versin, sonra bebeğimizde gelsin inş...

Hilalcim canım, elimden bişey gelmiyor düşünüp üzülmekten başka şuan
ama atlatacağım allahın izniyle bu kadar üst üste oluşu gerçekten çok yıprattı
inan bende ara vermek istiyorum bugün hep onu düşündüm
bi süre bebek fikrinden uzaklaşmak nadasa bırakmak belki iyi gelir
vücudumun bile yorgun düştüğünü hissediyorum...
hakkımda hayırlısı neyse onu göstersin rabbim inş....

annemdeydim bu akşam baş ağrısından kıvrandım bütün gece
annanem bigüzel okudu beni ağrı kesici aldım bi tanede..
eşim gelsin uyumaya çalışacağım inş.
bide ağrım sızım kesildi adet olmaya bi belirti yok ne olur gelseydi bugün bari
inş daha fazla gecikmez geriliyorum çok...
allah yardımcım olsun...

Son düzenleme:

canımm geçmiş olsunn allah yardımcısı olsun yavrunun inş. atlatıp sıkı sıkı tutunacak hayataa allahın izniyle

herkese günaydınn

deryacımm geçicek bütün bunlar geride kalıcakk

hatice ne demek kurtulmak canım biz görüşemicez diye üzülürken aşkolsunnn :)))

esmaa bi dogmadı gitti senin oğlan ne inaçıymışş gelene kadar nazlı şimdide dogana kadarmı naz yapıyo saka bi yana hayırla kurtul inş.

hilal görüşemiyoruz senle ama inş. iyisindir meleginde iyidir

serpilcimm bugun nasılsınnn daha iyisin inş.

Obo merhabaa cnm

burcuuu nerdesinnnn 2 gündür yoksunnn

melekçim mrblar cnmm

tansell senide unutmadımmm acaba ev buldunda taşınıyomusun gelmiyosunn

unuttugum yoktur inş... :))))))))))

günaydın cnmm iyiyim hamdolsun sen nasılsın eşin nasıl?

iyi olmaya çalışıyorum cnm..
eşim iyi fiziksel olarak bi ağrı sızısı yok ztn
ama psikolojik olarak brz baskı oldu üstümüzde
endişelencek bişey yok araştırıyolar işte fln diyo ben bişey sorduğumda da..öyle yani hayırlısı artk
haftaya bi dr la daha görüşcek bakalım o ne dicek...
dün akşam çok sinir oldum ona,
geç geldi ztn bekleme uyu sen dediği halde o bitkin halimle onu bekledim
çünkü ona ihtiyacım vardı konuşmak istedim nasıl olduğunu görmek
sarılmak derdimizi paylaşmak...
yatınca biraz konuştk snra bugün neler yaptığımzdan, o tekrar sormadı senin durum ne oldu diye
alındım ama ses etmedim, ben dr a gittim dedim..
ve anlattım olanları... adet olmadın ama dimi sonçta belki yine yükselir fln dedi
bilmediği için olayları tam. yok dedim olmaz bu saatten snra.
sonra gıkı bile çıkmadı ve sağa sola döne döne uyudu inanabiliyomusunuz.
biliyorum onunda canı çok sıkkın üstüne bu belkide tuz biber oldu
ikimizde zor bi dönem geçiriyoruz, ama bu kadarm ı?
yada ben çok mu bencilim, benim mi onu teselli etmem gerek şuanda,
kim daha iyi durumda bilmiyorum...
en azından bi sarılmasını üzülme demesini beklerdim,
yatağın içinde ağladığımı duya duya ses bile çıkarmadı...
belkide ben çok hassasım bilmiyorum, şuan herkese herşeye çatasım var...ama yanlış davranmak istemiyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

günaydın melekcim iyiyim şükür bulantılar geri geldi iki gündür sabahları yine böhürüyorum:)
ağustos topiğinde bir arkadaş var riski 1:6 çıkmıştı sıvı aldılar ve tertemiz çıktı o kadar umut oldu ki bana
bebeğimin iyi olduğuna inanmak istiyorum rabbim çok büyük...

deryam nasılsın canım geçmiş olsun eşine de bir şey çıkmaz inşallah ama hastaneler böyle Allah eksikliklerini göstermesin
amam ellerine de düşürmesin....

esmaaa doğur artık yaaa bebek sevelim görelim şu tosunu amma inatçı çıktı velet:)

hilal umutluyum ben canım kızım iyi inancımı yükseltmeye çalışıyorum dün yattım elimi karnıma koydum
bastırdım biraz bi dalgalanma hissettim kızımdı biliyorum o kadar güzel ki hissetmek:)

özge bebek için üzüldüm ama 8 aylık olmuş atlatacak inşallah bi tanıdığın ikizleri 6 aylık doğdu kuvezde kaldılar
şimdi topaç gibiler maşallah bebişinizde iyi olacak inşallah

burcuuuu , roseeee meraktayız hadiii gelin

selma gezmelerde misin yine

hatice toparlanıyorsun artık darısı başıma dyeyim:)

ikinizde zor zamanlar geçiriyosunuzz erkekler kadınlar kadar hasas ve özverili değiller malesef sen bunlara takılma cnmm inş. hersey yoluna girdiginde hiçbirini hatırlamayacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…