- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.481
inş. seninde kızın sapa sağlam dogacak hiç takma emi cnm oyy kızını hissetmen ne güzellll çokta bastırmada prensesi sıkıştırma yauwwwgünaydın kızlar...
günaydın melekcim iyiyim şükür bulantılar geri geldi iki gündür sabahları yine böhürüyorum:)
ağustos topiğinde bir arkadaş var riski 1:6 çıkmıştı sıvı aldılar ve tertemiz çıktı o kadar umut oldu ki bana
bebeğimin iyi olduğuna inanmak istiyorum rabbim çok büyük...
deryam nasılsın canım geçmiş olsun eşine de bir şey çıkmaz inşallah ama hastaneler böyle Allah eksikliklerini göstermesin
amam ellerine de düşürmesin....
esmaaa doğur artık yaaa bebek sevelim görelim şu tosunu amma inatçı çıktı velet:)
hilal umutluyum ben canım kızım iyi inancımı yükseltmeye çalışıyorum dün yattım elimi karnıma koydum
bastırdım biraz bi dalgalanma hissettim kızımdı biliyorum o kadar güzel ki hissetmek:)
özge bebek için üzüldüm ama 8 aylık olmuş atlatacak inşallah bi tanıdığın ikizleri 6 aylık doğdu kuvezde kaldılar
şimdi topaç gibiler maşallah bebişinizde iyi olacak inşallah
burcuuuu , roseeee meraktayız hadiii gelin
selma gezmelerde misin yine
hatice toparlanıyorsun artık darısı başıma dyeyim:)
günaydın kızlar
bugün son günüm toparlanıyorum ben sizler nasılsınız
günaydın kızlar...
günaydın melekcim iyiyim şükür bulantılar geri geldi iki gündür sabahları yine böhürüyorum:)
ağustos topiğinde bir arkadaş var riski 1:6 çıkmıştı sıvı aldılar ve tertemiz çıktı o kadar umut oldu ki bana
bebeğimin iyi olduğuna inanmak istiyorum rabbim çok büyük...
deryam nasılsın canım geçmiş olsun eşine de bir şey çıkmaz inşallah ama hastaneler böyle Allah eksikliklerini göstermesin
amam ellerine de düşürmesin....
esmaaa doğur artık yaaa bebek sevelim görelim şu tosunu amma inatçı çıktı velet:)
hilal umutluyum ben canım kızım iyi inancımı yükseltmeye çalışıyorum dün yattım elimi karnıma koydum
bastırdım biraz bi dalgalanma hissettim kızımdı biliyorum o kadar güzel ki hissetmek:)
özge bebek için üzüldüm ama 8 aylık olmuş atlatacak inşallah bi tanıdığın ikizleri 6 aylık doğdu kuvezde kaldılar
şimdi topaç gibiler maşallah bebişinizde iyi olacak inşallah
burcuuuu , roseeee meraktayız hadiii gelin
selma gezmelerde misin yine
hatice toparlanıyorsun artık darısı başıma dyeyim:)
günaydın kızlar
bugün son günüm toparlanıyorum ben sizler nasılsınız
inş. seninde kızın sapa sağlam dogacak hiç takma emi cnm oyy kızını hissetmen ne güzellll çokta bastırmada prensesi sıkıştırma yauwww
günaydın canım, maşallah kızına ve sana
bende inanıyorum zaten çok iyi kızımız unut gitsin o drun söyledklerini
göreceksin bak herşey çok güzel olacak
günaydın haticem, kolay gelsin ne güzel kurtuluyorsun
darısı başıma...
daha şimdiden napıcam nasıl geçicek gunler diye başladım söylenmeye
inşallah canım dün arkadaş söyledi öyle yap hissedersin diye dedim bişey olmasın doktorlar daha çok bastıyor dedi evet bide sallıyorlar hareket etsinler diye sıkıştırmam kuzumu teyzesi gece uyuyamıyorum zaten hep yüzüstü dönüyorum sıkışacak diye aklım çıkıyor
inşallah bitanem inşallah sen nasılsın ???
haticeee kaynanan gelir artık hergün sana kurtuluş yok açarsın kadın programlarını oturur izlersin artık:)
ikinizde zor zamanlar geçiriyosunuzz erkekler kadınlar kadar hasas ve özverili değiller malesef sen bunlara takılma cnmm inş. hersey yoluna girdiginde hiçbirini hatırlamayacaksınn
bıktım sırf erkektir yapısı öyle diye herşeyine göz yummaktan
tüm yükü kadınlar mı çekmek zorunda yok benim gücüm, kolaysa birazda o savaşsın bakalım...
inşallah canım, yoluna girer herşey...
ay deryammm bende senin gibiydimmm ama ben bırakalı çok oldu öyle inş. sen muaffak olursunn artık gönlüme küsüp oturuyorumm bennn
kötüyüm canım ya hiç iyi hissetmiyorum kendimi ağrım var
sinirler laçka oldu iyice kocama ayrı deli oldum... öyle işte ne yapayım
haftasonuna erişmek için çabalıyorum hiç halim yok...
canım benim senin bir güzel kafa dinlemeye ihtiyacın var bence artık biraz ara ver
çok yıprandın hasta olacaksın , kendini rahatlatmaya çalış biraz canım kıyamam sana
çok üzüldün bu ara eşinin de rahatsızlığı ne yapsak ki bi yerlere gitsen de kafa dağıtsan ne biliyim
gerçekten çok ihtiyacım var buralardan herşeyden uzaklaşmaya.
kendimi dinlemek istiyorum brz şöyle yalnız başıma uzak biyerlere gtmek istiyorum...
eşimin rahatsızlığı bi yana bide üstüne odunluğu eklenince hiç çekilmiyo serpilim.
bi mail döşeyesim var bugün yine kendisine, zor duruyorum.
hayırlı sabahlarrr
DERYACIĞIM dünden beri giriyorum ama ne yazcam inan şaşırdım
anlaşılan bu ay bize oyun oynadı benimde ilk yaptığım testte çok soluk bi çizgi vardı ama 2. test hüsrana uğrattı beni..
dr söktürücü vermedi kan testinede gerek yok şimdilik dedi anlamadım zaten neden öle dedi regli olunca gel dedi ...
kullandığın ilaçlarda seni bu şekilde etkiler ...neyse beni boşverelim şimdi rabbim gerçekten çok büyük bir sınavdan geçiriyo
sabret diyo ama...sana hediye ediyorum bu ayeti...
LA TEHZEN İNNALLAHE MEANA ..(ÜZÜLME ,MUHAKKAK Kİ ALLAH BİZİMLE )..
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HZ.EBUBEKİR (R.A) SAKLANDIĞI MAĞARADA SÖYLEDİĞİ SÖZ VE AYET OLARAK KABUL EDİLİYO :)
insanoğlu en çok evladıyla imtihan olur sen bu imtihanı kazanacaksın buna eminim ...eşine destek olman lazım neden senn durumun belli
onu yiyip bitiren belirsizlik senn gönlünün güzelliği ikinizide teselli eder ...dualarım seninle ..
hayırlı sabahlarrr
DERYACIĞIM dünden beri giriyorum ama ne yazcam inan şaşırdım
anlaşılan bu ay bize oyun oynadı benimde ilk yaptığım testte çok soluk bi çizgi vardı ama 2. test hüsrana uğrattı beni..
dr söktürücü vermedi kan testinede gerek yok şimdilik dedi anlamadım zaten neden öle dedi regli olunca gel dedi ...
kullandığın ilaçlarda seni bu şekilde etkiler ...neyse beni boşverelim şimdi rabbim gerçekten çok büyük bir sınavdan geçiriyo
sabret diyo ama...sana hediye ediyorum bu ayeti...
LA TEHZEN İNNALLAHE MEANA ..(ÜZÜLME ,MUHAKKAK Kİ ALLAH BİZİMLE )..
PEYGAMBER EFENDİMİZİN HZ.EBUBEKİR (R.A) SAKLANDIĞI MAĞARADA SÖYLEDİĞİ SÖZ VE AYET OLARAK KABUL EDİLİYO :)
insanoğlu en çok evladıyla imtihan olur sen bu imtihanı kazanacaksın buna eminim ...eşine destek olman lazım neden senn durumun belli
onu yiyip bitiren belirsizlik senn gönlünün güzelliği ikinizide teselli eder ...dualarım seninle ..
burcu nasılsın canım, söktürücü vermedi mi doktor halen adet olmadın mı canım
canım günaydın,
hakkında hayırlısı olsun, senin doktorda bi enteresanmış eline mi yapışacak bi kan testi.
gölge gördüm diyosun, belki sende benzer bişey yaşadın allah korusun tabide.
benim cumartesi yaptığım test hala duruyo gölgesiyle, yanıltmıyo insanı testler.
imtihandayım evet, umarım hakkıyla verebilirim, isyan etmiyorum bugünümüze şükürler olsun.
tek isteğim çabuk unutabilmek, rabbim yardımcım.
eşime destek olma konusunda elimden geleni yapmak istiyorum ancak o kdr yorgun hissediyorumki
azda olsa bi ışık görmek istiyorum sanki o bana 1 gelse ben ona 10 gideceğim...
feci bir sancıyla adetim başladı
yok be serpilim nerdee beni dinle söktürücü sana tehlikeli şu durumda pkolusun kist yapabilir
zaten bağışıklık yapmış durumda az ara verelim dedi kan testi istemedi ben ona şaşırdım sordum ama şimdilik gerek yok dedi...sen bekle bakalım dedi bekliyorum ....senn hatimlerde baya oldu
feci bir sancıyla adetim başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?