- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.161
canım bende bakırköydeyim yakınız:) bu arada bende o hastanede doğum yaptım benim doktorum seçil günay avcı idi o zamanalr sait bey vardı ama ben erkek die bayanı seçmiştim rahat olamadım yani sana şöyle söyliyeyim 5 yıl oluyor doğum yapalııı hastane berbat çalışanları berbat hep paracı dolu orası çocuk doktoru lale firin erbatur vardı oğlumu acil ona götürmüşüm ağlamaktan morarmış ortalık yıkılıo 15 dk. sekreteri bekletio şimdi gelicek bekleyim falan die eşim bağırmaya başladı hanım efendi odasından çıktı elinde çay bardağı ile çocuğun bağırışşlarını duyduğu halde sohbetini kesememiş sadece ben deil eltimde orda doğum yaptı oda çock konusunda çok sorunlar yaşadı...ben 7 temmuzda gitmiştim en son oda oğlumun metabolizma hocası. çapadan oraya gelio özel olarak sırf ona gittim şölee bi baktım 3 yıl aradan sonra çalışanlar aynı çocuk doktoru gitmiş ona çok sevindim :) yani bende çok sorunlar yaşadım benim doğumda sorun oldu doğumdan sonra 2 kes daha ameliyat geçirdim ve oranın doktorları beni takibe aldı başhekim dahil. genel cerrah falan baktılar olcağı yok genel cerrah hiç unutmuorum eee napalım yapıcak bişey yok dedi elindeki eldivenleri bıraktı masasına bizi eşimle odada bırakıp çıktı gitti şeyine bile takmadı yani...ama sonra eşim ortalığı yıktı hemen bi plastik cerrahını çağırdılar çapadan hoca orhan çizmeci die onunla irtibta geçirdilerde sorunumu çapada hallettim...yine bebek sarılığından hastanede yattı 1 gün boyunca bende daha 2 günlük doğum yapmışım mecbur olmam lazım hastanede bebeğim sonuçta ben hasta yatağında yatıorum eşimde odada acil bişey lazım olur die annemde yanımızda oda ikimize bakıyor ben ve oğluma yani neyse işlerimiz bitti taburcu ettiler oğlumu çıkan masra 1.5 milyar bi gecede eşim ayrıntıları istedi bu ne bukadar falan dedi yok efendim eşime ayrı para anneme ayrı para çıkartmışlar odayı otel gibi kullanmışız falan filan eşim sonra durumu anlatmış böyle böyle die 500 hemen anında düşürdü...yani üzülerek oranın bi işe yaramadığını söylemek istiorum sana en iyisi medikalpark orası çok iyi eltim ikinciyi orda doğum yaptı..odaya lohusa şerbeti bile getirdiler gelenlere dağıtılması için :) 2 yataklı odada kaldı biri refakatçı için tertemiz hemşireler mükemmel...bebekler acaip güvenlikli odada kalıyor...biz çok memnun kaldık canım..senin içinde hayırlısı olur inşallah tatlım iyi düşün müşün hastaneyi iyice gez bak soruştur öyle karar ver belki birz adam olmuşlardır:))bende bahçelievlder de memorial hizmet hastanesi sait halillde gidiyorum benim doktorum da çok iyi çok memnunum sağolsun güzel ilgileniyor bazen sorularım oluyor arayıp soruyorum sağolsun her defasında yanıtlıor :)
beni katmadığınız için teşekkür ediorum arkadaşlar....gönülde koydum bilesiniz((
canım bende bakırköydeyim yakınız:) bu arada bende o hastanede doğum yaptım benim doktorum seçil günay avcı idi o zamanalr sait bey vardı ama ben erkek die bayanı seçmiştim rahat olamadım yani sana şöyle söyliyeyim 5 yıl oluyor doğum yapalııı hastane berbat çalışanları berbat hep paracı dolu orası çocuk doktoru lale firin erbatur vardı oğlumu acil ona götürmüşüm ağlamaktan morarmış ortalık yıkılıo 15 dk. sekreteri bekletio şimdi gelicek bekleyim falan die eşim bağırmaya başladı hanım efendi odasından çıktı elinde çay bardağı ile çocuğun bağırışşlarını duyduğu halde sohbetini kesememiş sadece ben deil eltimde orda doğum yaptı oda çock konusunda çok sorunlar yaşadı...ben 7 temmuzda gitmiştim en son oda oğlumun metabolizma hocası. çapadan oraya gelio özel olarak sırf ona gittim şölee bi baktım 3 yıl aradan sonra çalışanlar aynı çocuk doktoru gitmiş ona çok sevindim :) yani bende çok sorunlar yaşadım benim doğumda sorun oldu doğumdan sonra 2 kes daha ameliyat geçirdim ve oranın doktorları beni takibe aldı başhekim dahil. genel cerrah falan baktılar olcağı yok genel cerrah hiç unutmuorum eee napalım yapıcak bişey yok dedi elindeki eldivenleri bıraktı masasına bizi eşimle odada bırakıp çıktı gitti şeyine bile takmadı yani...ama sonra eşim ortalığı yıktı hemen bi plastik cerrahını çağırdılar çapadan hoca orhan çizmeci die onunla irtibta geçirdilerde sorunumu çapada hallettim...yine bebek sarılığından hastanede yattı 1 gün boyunca bende daha 2 günlük doğum yapmışım mecbur olmam lazım hastanede bebeğim sonuçta ben hasta yatağında yatıorum eşimde odada acil bişey lazım olur die annemde yanımızda oda ikimize bakıyor ben ve oğluma yani neyse işlerimiz bitti taburcu ettiler oğlumu çıkan masra 1.5 milyar bi gecede eşim ayrıntıları istedi bu ne bukadar falan dedi yok efendim eşime ayrı para anneme ayrı para çıkartmışlar odayı otel gibi kullanmışız falan filan eşim sonra durumu anlatmış böyle böyle die 500 hemen anında düşürdü...yani üzülerek oranın bi işe yaramadığını söylemek istiorum sana en iyisi medikalpark orası çok iyi eltim ikinciyi orda doğum yaptı..odaya lohusa şerbeti bile getirdiler gelenlere dağıtılması için :) 2 yataklı odada kaldı biri refakatçı için tertemiz hemşireler mükemmel...bebekler acaip güvenlikli odada kalıyor...biz çok memnun kaldık canım..senin içinde hayırlısı olur inşallah tatlım iyi düşün müşün hastaneyi iyice gez bak soruştur öyle karar ver belki birz adam olmuşlardır:))
başınızıda şişirdim çokta uzun yazmışım yaw:) ama bunlar daha hiçç bişiiii
28 tane ekler misin canım
çok katkım olmadı ama olsun önemli olan katkıda bulunmak diye düşünüyorum
istbul testler bekletilince gölge gibi, yada incecik çizgi gibi bi çizgi çıkıyor genelde bende de hep. ama çizgi pembemsi ve biraz belirginse hamile olabilirsin bunu yaşayan çok kimse var, erken dönemde hcg çok düşük olduğu için idrar testi sonradan pozitifleşebiliyor. adet olmazsan yarın sabah tekrar dene testi, hassas bi test al ama
iyiyim canım, sabah gazetemi okudum ve güne yine moral bozukluğuyla başladım bir yanda ölen gencecik insanlar,babasız kalan yavrular.. Birtarafta geç kalınmış ve boş dağların bombalandığı operasyonun haberleri, bir tarafta şehit haberlerine sevinen, kandil ve zap bombalanıyor diye sokakları yakıp yıkan provokatörlerin gazına gelmiş insan cıklar. :2: :2: :2: :2: ülkemi çok seviyorum ömrümü ülkemde huzur içinde barış içinde geçirmek istiyorum ama mümkün değil mi....
ay evet ya o habere benim de içim parçalandı sapık kadın ya!! canım sen çok haber izleme bence bebeğini üzme şimdilik gündemden biraz uzak kal, doğurduktan sonra yine ilgilenirsin, benim sinirlerim böyle bozulduysa gebelerin tüm gün ağlamalrı içten bile değil bu haberlere.
klasik müzik falan dinlet bebişe, türkü de olabilir, gevşe biraz
bu arada ben dün bir kıskançlık krizi yaşadım kii neyse çözdük sonunda ama birgün ortadan ikiye çatlayacağım kıskançlıktan ya engel olamıyorum kendime ben, belli etmeyeyim cool olayım diyorum ama gereksiz kıskançlıklardan kaçamıyorum, zaten eşim de benden daha fena kıskançlık konusunda... bu problemi çözemedik gitti yıllardır. oooofff.
zuzuuu bugün bulantın nasıl oldu hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?