- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.141
ask olsun ben yok muyum ben bitaneniz beni hatrlamamis bileİsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Greenmoon 23 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Smy86 24 8 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6
ben geldimmmmm kimler burda bakalim bi yoklama yapalim
hb canimmm ben yaklasik bi 10 gundur buralardayim ama duzensiz giriyorum belli olmuyo ve genelde hep ayni arkdaslar denk geliyorum ondan senle konusmasizdr senle de ilk gun konustuk sanki hani surecimizin ayni oldgundan bahsetmistik dmi yoksa karstrdim mioo rose hoşgeldin sen ne zamn takılmaya basladın görmedim seni.. sendee hiç laf atmıyosunn hıı
bebisin nasil tatlim ikinizde iyisinzdr insallah keske gtmesen laflardk ama nyse yazik sana hamis hamis calisiyosun bderose ben burdayım tatlım 6,30 olsunda gidim die bekliom...
nyseee canimm madem tanismis olalim bgun ben rose......evet karıstırdın cnm biz seninle başka bi topicte görüşmüştük
aynı özelliklerdeyiz roseama ben hesapladımda 17 ay olmuş bebiş için bekleyeli.
rose senin bat ne zaman[/QUOTE
YA BAGLANTIDA PROBLEM VAR SANIRM yazdiklarim gec gelio ve seninkileri de cok gec okuyabiliyorum....
emin ol canim ne hissetgni cok iyi anliyorum bencede harekete gec sen de iyice bi bakilsin sorun var mi yok mu anlayalim sonra zaten kabullenicez durum her ne ise ALLAHTAN gelicek sonucta.. ama bole yok bse sabret diyp basindan savan duygularini anlamaya calismayan doktorlardan nefret ediyorummmmmm
bu arada benim bat 8 eylul canim, ya senin?
beni katmadığınız için teşekkür ediorum arkadaşlar....gönülde koydum bilesinizİsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Greenmoon 23 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Smy86 24 8 Eylül Aktif
Rose86 25 8 EylülAktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6
Telefondan ancak bu kadar oluyor rose artik yarn düzeltirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?