Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ask olsun ben yok muyum ben bitaneniz beni hatrlamamis bile

oo rose hoşgeldin sen ne zamn takılmaya basladın görmedim seni.. sendee hiç laf atmıyosunn hıı
hb canimmm ben yaklasik bi 10 gundur buralardayim ama duzensiz giriyorum belli olmuyo ve genelde hep ayni arkdaslar denk geliyorum ondan senle konusmasizdr senle de ilk gun konustuk sanki hani surecimizin ayni oldgundan bahsetmistik dmi yoksa karstrdim mi

aynı özelliklerdeyiz rose ama ben hesapladımda 17 ay olmuş bebiş için bekleyeli.

cok gec gelio yazilanlar ya gtcektim tam bnde
cok fazla bi fark yok bnce tamamen ayni bile sayilabilirzbazen beklemekten cok bunaldgmi hissediyorum ama hayrlisi dye avunmaya basliyorum sonra Rabbim bu bayram bzim yuzumuzu de guldurur ins. ama ben artik daha somut adimlar atmaya karar verdim cunku yasim cok gecsin istemiyorum doktorumdan memnun degilim once onu degiscem aklimda baska bi doktor var ona gtcem bde rahim filmi cektrcem benim uyuz doktora kalsa daha beklicek millet peynir ekmek gbi folik asit kullaniyo anne adayi oldugu icin benimkine ben soluyorum ne yapmasi gerektgni filme bile kendim karar verdim o derece yanii...
bebek isi nasip isi ole kitabi kurali olmaz tamam ama doktor cok onemli bi faktor bence

bencede aynen katılıyorum..bende bu ayda olmazsa doktor takibine baslıcam artık..ne gerekiyorsa yapıcam,yaptırıcam artık bıçak kemige dayandı bende

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Greenmoon 23 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Smy86 24 8 Eylül Aktif
Rose86 25 8 EylülAktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6

Telefondan ancak bu kadar oluyor rose artik yarn düzeltirim

rose benim bat 16 agsts gecti 1 gün yani

kızlar bu saat oldu bende gelen giden yok ara ara 2sn süren sancılar gelip gidiyo belkide yarın olurum pek ümitlenmek istemiyorum..birde bu sabah yaptıgım testte 2.cizgi bi kac saat sonra cıkmış ama kullanım talimatında gecersiz diyor ilk 5 dk gecerli...böyle birsey basına gelipte hamile olan varmı..yada duyan?

beni katmadığınız için teşekkür ediorum arkadaşlar....gönülde koydum bilesiniz((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…