Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar duanıza ihtiycm var doktora gittm kese var ama bebek yok dedi haftaya gel yoksa boş gebelk dedi kürtaj dedi nolur dua edin bana nefes alamıyrmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar duanıza ihtiycm var doktora gittm kese var ama bebek yok dedi haftaya gel yoksa boş gebelk dedi kürtaj dedi nolur dua edin bana nefes alamıyrmmmmmmmmmmmmmmm

canım aslında tansel istiyordu bu hafta duayı ama izin verirse sana okuyabiliriz
ama en çok da sana düşüyor dua etmek anne olarak annelerin duası geçermiş

inşallah haftaya bebek burdaymış dersiniz

melekcım ıcıme hop dıe dustu dedıklerın aynılarını bende yasadım ocumleler ınsanı tırlatıyor bılıyorum ne dıyım anlıyorum suan duygularını

ayyy ıns dedıgı gıbı dıyılsındır cnm moralınıde bozmak ıstemem tesellıde veremem bende bısı olmadıgını kendıme okadar ınandırmısımkı kıkırdaya kıkırdaya gıttıgım dr dan aglaya aglaya dondum hayırlısı de duet benımde kesem normal buyuyodu ıcınde emrıyom yok gıbı kucuktu

dua edin nolur inş hayırlı sonuç alırım herşey allahtan

melekcım suanda kac haftalıksın sen benım 7de kesem gorunde ıcınde bısı yoktu dr anormal dedı 8haftada gıttım emrıyo burda ama cok kucuk dedı hadı gecx dollenmıstır dedı haftaya gel dedı ama mıllet 7 haftada kalp atısnı duyuyor 9da gıttım haftasıne gore gerıden gelıyor bu cok dedı hadı bekleyelım dedı 1 hafta daha ogun eve geldım anıden kan geldı benden bıyudum dr kurtaj dedı ınanmadımkı ozele gıdıyordum eve geldım baska drdan randevu aldık gıttım oda dedı kurtaj oldum dondum eve . moralını bozduysam cok ozur dılerım ama ne olur ne yasarsan yasa moral bozma ve ben sımdı kalkıyorum senın ıcın dua edıp kuran okucam senın hersey ıyı olucak tavsıyem hemen dr degıstır cokvar danıdıgım kurtaj dıyıp baska dr dalgamı gecıyosun bebegın bısı yok dedıgını

kızlar yaprak dokumu gıbı olduk kımseler kalmadı bu nasıl ıs ya 2 gun once kıkırdamaktan olen ben ıkı gundur topık olu gıbı uzuntu moral bozuklugu serfıkın cekıp gıtmesı melekın uzuntusu olmadı boyle hıc sız baska topık acıp ordamı toplanıyorsunuz dıcem nerdeyse ama sız oyle seyler yapmazsınız HATICEM 60 eklermısın

:85::85::85::85::85::85::85:
ben geldimmmm millet nbr nasilsiniz keyifler nasil bakalim

rose yaaaaa burda kımsede keyıf yok bı sen bıben varım saka gıbı sayfaları okumaya yetıstıremezken bunlara ne oldu ben hıc anlamadım herkezın hep berabermı ısı var:85:

canım inşallah meleğin seninledir, inancını ve umudunu yitirme lütfen Rabbim büyüktür, bir bildiği vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…