Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne evi kızz güzel havamı çarptıı ofiste deilmisin sen :))))))))

hahahahhaaaaaaaaaaaaaa
vallaaa telleri yakmışım bennnnnnnnnn
ev nerden çıktı beee hiç farkındada değilim
heee ofisteyim ne yüzüme vuruyonki ben unutmak istemişim belli ki

mucks

ayy kızlar koptum gulmekten hunı muhabbetınıze vallahı alemsınız

hatıcem kız ahhh ben geleyım kahveye dıcemde sanırım gec kaldım
ıns o kahveyı bız cumartesı ıcıcez gercı ben sıze gazoz ıcırıcemm hemde ılaclı anladınız sız onuu

ayy ben cumartesı tmm kızlar kocacıkta sagolsun bısı demedıı
,

ben sımdı anamla carsıya cıkıcam kendıme hamıle jılesı alıcam bulursam cumartesı hazırlık dermısım

yok yok dagıtmalık bebek suslerı kapı suslerı onları arastırcaz bıraz kızdan anasına fırsat kalmıyorkı gıyınek

hadı gelın carsıya gıdelım kozaanda sımıt ayran keyfı yapalımm

ohhhhhh ne güzel bi gezenci daha gez bakalım biz tıkılalım ofis içinde vayy anasını yaaaa :):) süslerini al da bize göster bakalım fikir olsun
eeee kız anası olmak kolay değil sollladı seni bak şimdiden beni de sollasın kuzum bana da nasip olur inşallah keyifli keyifli alışveriş yapmak
son 2 gün

cnm cumartesı hersey cok guzel olucak ve saat tam 4te senı arıycaz sonra bızde artık heykelın ortasında halay cekerız deryanın kafasında kırmızı bır adet hunıylee

cnm cumartesı hersey cok guzel olucak ve saat tam 4te senı arıycaz sonra bızde artık heykelın ortasında halay cekerız deryanın kafasında kırmızı bır adet hunıylee

ayyyy ne güzel olur inşallah sizi mutlu edecek haberler veririm yaaa heykeli biliyorum ben dönenin durun tamam mı Allah ım ne olur yaaa
kızımdan hayırlı haberler alayım, hunileriniz benden

hadı gelın carsıya gıdelım kozaanda sımıt ayran keyfı yapalımm

ahh ulan ahhh gelmezmiydimmmmmmmmm
niye şu ofiste tıkılıyım allahımmmmm dışarısı cıvıl cıvıl ((((
yaaa akşam çıkabilseniz süper olur bu akşam kocam yok görüşürdükkkkk
doktordan sonra boşum gitçek kapı arıom gene kendime :))

eveeeeeeettt çok delirirsem atatürk anıtına tırmanırım heeee

ayy cnm aksama benımde koca yok işte olucak ama kuzenımın dogum gunu amcamlara gıdıcem malesef ama hatıce belkı cıkarr yaaa yada olmaz banane yaa bekle cmtsı erkenden bulusur kahvaltı yapar gezerız gezerız gezerız inş

bana bakın fena canım çketi yanınızda olmayı offf kontrolum olmasa atlar gelirdim o derece yani, siz şimdi o gün buluşacaksınız yaaa
bana bol bol dua edin tamam mı

tühhh yaaaaaaaa
haticeeeeeeeeeeee nerdesin kıııııııııı
kaç gel akşama :)
olmadı anama gitçem bende artıkın orda bulurum kahve iççek bi kapı
cutesi hava da süper olurrr tahminimce ohhh ne güzel olacakkk

bana bakın fena canım çketi yanınızda olmayı offf kontrolum olmasa atlar gelirdim o derece yani, siz şimdi o gün buluşacaksınız yaaa
bana bol bol dua edin tamam mı

ahhh bitanemmmmmmmmmmmmmm benim
sen gelcem de yeterki senin için özel görüşme organize ederiz,
dualarımız hep seninle kuzum

ya kızlar bnm libido da sıkıntı varmış heralde anladım
akşamki halvetten snra kendime geldim sanki bugün çok enerjikim

cumartesi şiddetli fırtına ile birlikte kar yağacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…