Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kontrolden geldik şimdi. hafif sancılar var açılmamda 2cm yaklaşmış. haftaya perşembeye kadar bekleyelim dedi doktor. paşam 3620 gr olmuş. haftaya kadar 4 kg olursa sezeryanla alacak hiç istemiyorum sezeryanı. eğer haftaya kadar gelmezse günü geçerse 1 hafta daha bekletiriz bebeğin durumuna göre dedi. suyu çok güzelmiş. gelmeye hiç nyeti yok keyfi okadadr yerindeki esneye esneye geriliyodu.

anammmmmm topaç olmuşşş paşamızz be maşşallah ona
esmacım inş kendiliğinden gelir haftaya kdr bakalım beklemeye devam,
sıkma canını siz iyi olunda artık sezaryen olursada napacaksın başa gelen çekilirmiş..

ahhh canım senın paşa rahatına pek bir düşkün maşallah neyse gec olsun ama güç olmasın inşallah. sağlıkla doğsunun oğlusun.

ohh maşallah esmam 4 kiloyu da geçecek bizim tosun bir hafta daha bekleyeceksin demek allah yardımcın olsun canım yaaa pek inatçı çıktı bu erkekler napcaz bilmem:)

kızlar ay yemekten bir geldım olaylar kopmus yaa oda arkadasım bır ıs arkadasımızla tartısmıs ay bagırma cagırma benı baska daıreye verın deyıp durdu mudure. ama ıyıde yaptı oda arkadasım valla bır fotokopı cekıcez onca fotokobı makınesı var bız kullanamıyoruz sankı devlet malı deıl. neyse bılseydım arkadasıma da hunı getırırdm cıldırdı cıldırdı :))

hemen bi huni göndereyim baharcım :):)

cumartesi gitmeyi planlıyorum cnm bugun 1 günüm oluyu dün ve evvelsi gün gelmedi pek bi doktor varda tipini pek begenmedimm onamı gitcem nee?

melekcim lekenin geldiği ilk günün 1. günün oluyo.ona göre 3.gn gitmen gerek. klomen tedavisi gördüğüm için eminim ondan boşuna bekleme birsonraki ayı. bnce git yarın doktora.
kızlar dun akşamdan sımdıye kadar azar azar bunum kanıyor canım sıkıldı valla bunaldım

bahar burun kanaman çok normal cnm hiç korkma. kan ilacı kullandığın sürecede kanar. çok fazla burnunu silmemeyye çalış. vücudundaki kan akışın fazla olduğun için kılcan damarların en hasasından kanama yapıyo oda burun.

ewet kızlar yaa tosunum olcak inş. inatcı gelmek istemiyo. keyfini illa bozalım istiyo. hayırlısıyla gelsinde katlancaz artık 1 hafta daha. analık rahme düştüğü an başlıyomuş gerçekten ne olursa olsun katlanıyo insan.
geçmişi okum dedimde huniler uçuşmuş havada. serpil bnde istiyom bitane. şimdi psikolojik olarak ihtiyacım vr paşam geldikten sonrada onunla uğraşmaktan ihtiyacım fazlasıyla olcak malum bizimki fazlacana keyifci

maşallah tosunumuzaa bak yaaa gelmeye hiç niyeti yok demek neyse sağlık olsun altı üstü 1 hafta beklersin sabırla annesiii

melekcim lekenin geldiği ilk günün 1. günün oluyo.ona göre 3.gn gitmen gerek. klomen tedavisi gördüğüm için eminim ondan boşuna bekleme birsonraki ayı. bnce git yarın doktora.

ozaman ben kaldımm bugun dördüncü günüm olmuş olcak ama bugun dogru dürüst gelmeye başladıı ya bide nede 3 gün ölçülür hormonlarr benim normal regl deilken ölçülmüştü hersey normaldi arada nasıl bi fark varr anlatırmısınız

ay canım huni lafı gecer gecmez benım kız da tekme atıyor kıskandı galiba doğmadan cıldırıcam diyo resmen :)

ayy ben onu yerim küçük huni alacağım ona pembe pembe:)

ayyy esmam ben size huni yetiştiremem ki imalata başlamam gerek en büyük huniyi de kendi kafama yapacağım

canım yumurtlar adetin ikinci günü seçilirmiş
hangi yumurta oluşacak ve büyüyecekse 2. günü belli olurmuş
dolayısıyla 3. gün de hormonların bu yönde pick yaptığı gün
biçok küre mesela adetin 2. günü başlarlar o gün kaliteli iyi yumurta oluşsun diye
ben böyle biliyorum

melekcim vücuttaki hormonlardan dolayı öle. bazı hormonlar regl döneminde yükseliyo. 3. gün bildiğim kadarıyla bir önceki yumurta atılmaya başlıyo ve yeni döneme hazırlık başlıyo.hormon dengesi kuruluyo. o yüzden o gün bakılan hormonlar en sağlıklı sonucu veriyo. yumurtanın kalitesi ve kist oluşumu ile ilgili en net sonucu veriyo.

hımm anladımm ozaman yarın ben bi arayaıp sorayımm ne diceklerr

yaa ztn hormon testlerin yapılmış senin 1 yıl dolmadıysa tekrarlamaya gerek görmüyolar ki
sen genel bi muayneye gideceksin en yakın ne zmn gidebilirsen o günü git
adetken daha iyi görürler içini o yüzden

yaa ztn hormon testlerin yapılmış senin 1 yıl dolmadıysa tekrarlamaya gerek görmüyolar ki
sen genel bi muayneye gideceksin en yakın ne zmn gidebilirsen o günü git
adetken daha iyi görürler içini o yüzden

valla bende onu düşünüyodum zaten yarın burdaki hamile arkadaşın kontrölü var o yüzden çıkamam bana en uygun gün cumartesi

spekulumdan nefret ediyorummmm

acıktım ben yaaa ne yiycem bilmiyorum ki evde makarna var onun hayalini kuruyorum şuanda pöffffff

ahhh yavrummmmm acıktın demekkk,

ayyy akşam bnde makarna yaptım duruyo dolapta hala bak bnmde canımı çektirdin kızzz
şu makarnasız yaşayamıom ben ya

sabret 2 saatçik kalmış (baya da varmış hani :))

valla bende onu düşünüyodum zaten yarın burdaki hamile arkadaşın kontrölü var o yüzden çıkamam bana en uygun gün cumartesi

spekulumdan nefret ediyorummmm

ctesi git o zmn hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin canım
eşin kontrol olmşmuydu senin? nedensiz mi diyolar
bide ovulasyn testi kullandınmı daha önce ?

eşimde ol ilk 6. ay bütün kontrollerimizi yaptırdık en son rahim filmi dediler onuda 8 ay önce yaptırdım sebepsiz o testi kullanmadım hiç faydası olurmuki acaba

eşimde ol ilk 6. ay bütün kontrollerimizi yaptırdık en son rahim filmi dediler onuda 8 ay önce yaptırdım sebepsiz o testi kullanmadım hiç faydası olurmuki acaba

bak şmdi canım akıl vermek gibi olmasın ama
anladığım kadrıyla sizde sorun brzda yumurtlamayı denk getirememek
hani diyosun ya çok geç geliyo eşim yorgun oluyo falan diye
gün aşırı ilişki öneriyolar çnkü kaçırmamak için bu şekilde olabiliyomu ?
sık ısk ilişki yapamayanlar için ovulasyon testi çok iyi bence
yumurtlama gününü biliyosun ve sadece 3 gün ilişkiye girersen ztn doğru gün ve zmn olduğu için
tutma ihtimali çok yüksek
bence onu dene bu ay mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…