- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.981
kontrolden geldik şimdi. hafif sancılar var açılmamda 2cm yaklaşmış. haftaya perşembeye kadar bekleyelim dedi doktor. paşam 3620 gr olmuş. haftaya kadar 4 kg olursa sezeryanla alacakhiç istemiyorum sezeryanı. eğer haftaya kadar gelmezse günü geçerse 1 hafta daha bekletiriz bebeğin durumuna göre dedi. suyu çok güzelmiş. gelmeye hiç nyeti yok keyfi okadadr yerindeki esneye esneye geriliyodu.
kontrolden geldik şimdi. hafif sancılar var açılmamda 2cm yaklaşmış. haftaya perşembeye kadar bekleyelim dedi doktor. paşam 3620 gr olmuş. haftaya kadar 4 kg olursa sezeryanla alacakhiç istemiyorum sezeryanı. eğer haftaya kadar gelmezse günü geçerse 1 hafta daha bekletiriz bebeğin durumuna göre dedi. suyu çok güzelmiş. gelmeye hiç nyeti yok keyfi okadadr yerindeki esneye esneye geriliyodu.
kızlar ay yemekten bir geldım olaylar kopmus yaa oda arkadasım bır ıs arkadasımızla tartısmıs ay bagırma cagırma benı baska daıreye verın deyıp durdu mudure. ama ıyıde yaptı oda arkadasım valla bır fotokopı cekıcez onca fotokobı makınesı var bız kullanamıyoruz sankı devlet malı deıl. neyse bılseydım arkadasıma da hunı getırırdm cıldırdı cıldırdı :))
hemen bi huni göndereyim baharcım :):)
cumartesi gitmeyi planlıyorum cnm bugun 1 günüm oluyu dün ve evvelsi gün gelmedi pek bi doktor varda tipini pek begenmedimm onamı gitcem nee?
kızlar dun akşamdan sımdıye kadar azar azar bunum kanıyor canım sıkıldı valla bunaldım
melekcim lekenin geldiği ilk günün 1. günün oluyo.ona göre 3.gn gitmen gerek. klomen tedavisi gördüğüm için eminim ondan boşuna bekleme birsonraki ayı. bnce git yarın doktora.
ay canım huni lafı gecer gecmez benım kız da tekme atıyor kıskandı galiba doğmadan cıldırıcam diyo resmen :)
melekcim lekenin geldiği ilk günün 1. günün oluyo.ona göre 3.gn gitmen gerek. klomen tedavisi gördüğüm için eminim ondan boşuna bekleme birsonraki ayı. bnce git yarın doktora.
bahar burun kanaman çok normal cnm hiç korkma. kan ilacı kullandığın sürecede kanar. çok fazla burnunu silmemeyye çalış. vücudundaki kan akışın fazla olduğun için kılcan damarların en hasasından kanama yapıyo oda burun.
ewet kızlar yaa tosunum olcak inş. inatcı gelmek istemiyo. keyfini illa bozalım istiyo. hayırlısıyla gelsinde katlancaz artık 1 hafta daha. analık rahme düştüğü an başlıyomuş gerçekten ne olursa olsun katlanıyo insan.
geçmişi okum dedimde huniler uçuşmuş havada. serpil bnde istiyom bitane. şimdi psikolojik olarak ihtiyacım vr paşam geldikten sonrada onunla uğraşmaktan ihtiyacım fazlasıyla olcak malum bizimki fazlacana keyifci
maşallah tosunumuzaa bak yaaa gelmeye hiç niyeti yok demek neyse sağlık olsun altı üstü 1 hafta beklersin sabırla annesiii
ozaman ben kaldımm bugun dördüncü günüm olmuş olcak ama bugun dogru dürüst gelmeye başladıı ya bide nede 3 gün ölçülür hormonlarr benim normal regl deilken ölçülmüştü hersey normaldi arada nasıl bi fark varr anlatırmısınız
maşallah tosunumuzaa bak yaaa gelmeye hiç niyeti yok demek neyse sağlık olsun altı üstü 1 hafta beklersin sabırla annesiii
ozaman ben kaldımm bugun dördüncü günüm olmuş olcak ama bugun dogru dürüst gelmeye başladıı ya bide nede 3 gün ölçülür hormonlarr benim normal regl deilken ölçülmüştü hersey normaldi arada nasıl bi fark varr anlatırmısınız
hımm anladımm ozaman yarın ben bi arayaıp sorayımm ne diceklerr
yaa ztn hormon testlerin yapılmış senin 1 yıl dolmadıysa tekrarlamaya gerek görmüyolar ki
sen genel bi muayneye gideceksin en yakın ne zmn gidebilirsen o günü git
adetken daha iyi görürler içini o yüzden
acıktım ben yaaa ne yiycem bilmiyorum ki evde makarna var onun hayalini kuruyorum şuanda pöffffff
valla bende onu düşünüyodum zaten yarın burdaki hamile arkadaşın kontrölü var o yüzden çıkamam bana en uygun gün cumartesi
spekulumdan nefret ediyorummmm
ahhh yavrummmmm acıktın demekkk,
ayyy akşam bnde makarna yaptım duruyo dolapta hala bak bnmde canımı çektirdin kızzz
şu makarnasız yaşayamıom ben ya
sabret 2 saatçik kalmış (baya da varmış hani :))
ctesi git o zmn hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin canım
eşin kontrol olmşmuydu senin? nedensiz mi diyolar
bide ovulasyn testi kullandınmı daha önce ?
eşimde ol ilk 6. ay bütün kontrollerimizi yaptırdık en son rahim filmi dediler onuda 8 ay önce yaptırdım sebepsiz o testi kullanmadım hiç faydası olurmuki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?