Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya kızlar ben birde seyi merakediyorum hemoroidi olan varmı benim var bu hamilelikte sıkıtı erir diye duydum hamile olupta hemoroidi olan varmııı

günaydın millet,
bizim patron kudurdu bağırıp duruyor şuan:):):)

selam canım hoşgeldin naber, patrona bi kuduz aşısı öneriyorum :))

cumartesi gitmeyi planlıyorum cnm bugun 1 günüm oluyu dün ve evvelsi gün gelmedi pek bi doktor varda tipini pek begenmedimm onamı gitcem nee?

ilk hangi gün geldiyse o gün olmazmı ilk günü :44:
neyse sen kendi kırmızının huyunu daha iyi bilirsin ctesi rahat rahat gidersin
tipini beğenmediysen yüz nakli yapalım ona öyle git brad pitt nasıl soyar soyar dikerim senin doktora

hamılelıkte normalmıs canım pufff ama artı bugun eve gıdınce tansıyonu mu olcecem

geçmiş olsun canım ya, evt hamilelikte oluyomuş inş devam etmez

ya kızlar ben birde seyi merakediyorum hemoroidi olan varmı benim var bu hamilelikte sıkıtı erir diye duydum hamile olupta hemoroidi olan varmııı

canım benım cok sukur oyle bır sorunum olmadı ama ablamın olmustu hamıleyken oyle bır sorunu. tam nasıl cozdu bılmıyorum ama tavsıyem lıftlı seyler yemen bırde kayısı ıyı gelıyomus pekmez de ıyı gelıyo yanı ozetle kabızlıgı onleyıcı sekılde beslenmen. bunun dısında hıjyen onemlı tuvalete cıkıldıgında asırı ıkınmamak lazımmıs. yanı suan hemoroid ıcın ne yapıyosan aynısı sadece asırı agrın olursa doktor kontolunde tedavını yaparsın hamıleyken.

hahahaha hiç fena olmaz kız accık sapık geldi resimdede ondan hahahaha

hımm anladım cnm yani zorlu bi gebelik bekliyo beni bu anlamdaa pöffff bana bi bakarmısın hamile kaldımm hemoroidi sorun ediyomm ayy yazık kız bana

canım benimde hemoraide yakın bir sorunum var çatlama oluyor bazen ama şükür henüz bir sorun yaşamadım ve şükür ki kabız da olmadım hiç takılma bunlara boşver

iyiyim şükür canım sen nasılsın, son 2 gün feci heyecanlıyım ve korkuyorum, kuduz aşısı olabilri bak anca durdurur:)

serpil banada bir huni bul cunku oynatmama az kaldı valla hata su sarkıyı soyluyorum oynatmaya az kaldı doktorum nerde su amir yuzunden cıldıracagım valla adayı batırıcam been bu delılıkle

evet büyük güne 2 gün kaldı kızını göreceksin korkma hiç
allahın izniyle halay çekçez
haberleşelim mutlakapzt ye kdr çatlarım ben meraktan ctesi kızlarla buluşabilcezmi acaba yaaa
hatice de yok ortada ne etcezki
3G ile bağlanırız sana :)))))

serpil banada bir huni bul cunku oynatmama az kaldı valla hata su sarkıyı soyluyorum oynatmaya az kaldı doktorum nerde su amir yuzunden cıldıracagım valla adayı batırıcam been bu delılıkle

hahahhaa hunililer çoğaldı
serpil ver hunisini baharın ama bnmkinden fiyakalı olursa kıskanırım ona göre

bulayım şekerim sana özel bitane:) nedir bu patronlardan çektiğimiz iple çekiyorum ayrılacağım günü bıktım vallahi çığırıp duruyor işi yapamayan çıksın diyor ama yemiyor tabi kendi çıkarmıyor:)

yaa hayır olsun ben bugün iyimiyim neyim acaba
böyle kırlardan bayırlarda koşasım var Haydi gibi
şarkı söleyip duruom kendi kendime gülüyo ofistekiler bana, hayır olsun sonum

yaa iş görüşmesinde hayat hikayesini anlatan insanlara gıcık oluyorum
zorundamıyaammmmmmmmmmmm zorundamıyaaımmmmmmmmmm
seni dinelmek zorundamıyaaaaaaaaam.
20 aylık bebeği varmış kayanansıyla oturuyomuş kaynanası 45 yaşndaymış ztn çocuğa o bakçakmış hiç sorun olmazmış
kcoası askerden gelmişte bilmemneymişteee aaaaaaaaaayhh çatlayacaktım

inşallah canım haber vereceğim inşallah güzel haberler vermek nasip olur aramazsam anla ki durumlar kötü olacak ,
3 te randevum

hahahhaa hunililer çoğaldı
serpil ver hunisini baharın ama bnmkinden fiyakalı olursa kıskanırım ona göre

Eki Görüntüle 373317

bahar al sana huni:):):):)

yaa hayır olsun ben bugün iyimiyim neyim acaba
böyle kırlardan bayırlarda koşasım var Haydi gibi
şarkı söleyip duruom kendi kendime gülüyo ofistekiler bana, hayır olsun sonum

yaa iş görüşmesinde hayat hikayesini anlatan insanlara gıcık oluyorum
zorundamıyaammmmmmmmmmmm zorundamıyaaımmmmmmmmmm
seni dinlemek zorundamıyaaaaaaaaam.
20 aylık bebeği varmış kayananasıyla oturuyomuş kaynanası 45 yaşndaymış ztn çocuğa o bakçakmış hiç sorun olmazmış
kocası askerden gelmişte bilmem neymişteee aaaaaaaaaayhh çatlayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…