- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.041
canım benim karar senin tabiki ama bir sürü bilmeden kimsayal gebelik geçiren kadın var belki bende geçirdim bilemem ki senin şansızlığın kan testi verip böyle bişeyle karşılaşman , bence bi kere daha dene derim sonra kararını verirsin ama bunlarda yıpratacak seni erken diye düşnüyorum evet o testler gebelikte yapılan testler ve stres yaratıyor hepsi iyi düşün taşın
derya bugune kadar bebekle alakalı neyden korktuysam başıma geldi ençokta rahim filminden korkuyodum onuda yaptırdım
kafanda soru işareti kalıp süphe içinde yaşayacagına yaptır testleri kafan rahatlasın tabi bu sadece benim fikrim ama maddi durum zaman iş ne gösterir orasıda önemli tabi
ya evet bilmeden neler yaşadık hepimiz kimbilir,
ciddi bir düşük olsa yada ne bileyim daha ileriki bi aşama olsa
daha çok endişelenip o sürece girerimbelki ama bu testlerde bizi yıpratacak biliyorum
tek korkum drun da söylediği tekrar ciddi ilerlemiş bir düşük yaşarsan mı bakalım yoksa riske atmak istemiyorum mu diyorsun
tercih brzda senin dedi.
bu söylem brz korkutuyor açıkçası o nedenle çok kararsızım
bende çok korkuyorum cnm ztn rahim filmi dedi yok dedim istemem onu şmdi
bir yanım evet yaptır rahatla diyor ama diğer yanım...
birde şu ayrımı yapmak lazım tabi
bu süreç mi daha çok yıpratır insanı yoksa yaşayacağı bir kayıpmı?
bunu göze almak ve beklemek korkutuyor.
birde dış gebelikten çok korkuyorum, tekrarlayan bu durumlarda risk artıyormuş sonuçta.
ay bilmiyorum delireceyiiiiiiimmmmmmmmmmm
farkında mısın şuan ne kadar stres altındasın şimdiden başladı stresin iyice tart ölç biç hangisi seni daha çok strse
sokacak birde çalışma döneminde ki o yaşadığın stresleri düşün kocanla kavga ettin vs. acaba bunlarda etkilemiş olabilri mi
bu durumu ???? bi sürü soru işareti zor bir karar canım eşine de danış derim
birde şu ayrımı yapmak lazım tabi
bu süreç mi daha çok yıpratır insanı yoksa yaşayacağı bir kayıpmı?
bunu göze almak ve beklemek korkutuyor.
birde dış gebelikten çok korkuyorum, tekrarlayan bu durumlarda risk artıyormuş sonuçta.
ay bilmiyorum delireceyiiiiiiimmmmmmmmmmm
farkında mısın şuan ne kadar stres altındasın şimdiden başladı stresin iyice tart ölç biç hangisi seni daha çok strse
sokacak birde çalışma döneminde ki o yaşadığın stresleri düşün kocanla kavga ettin vs. acaba bunlarda etkilemiş olabilri mi
bu durumu ???? bi sürü soru işareti zor bir karar canım eşine de danış derim
canım ya dış gebeliği sımdıden ne takıyosun kı bence sen basla yavas yavas bu testlerı yapmaya sen yıne kayıp yasarsan hunileri cogaltıcaksın sonra. dış gebelık olacaksa olur degıstıremezsın benım ılk hamılelıgım oyleydı. bak cok sukur ıkıncı normal sekılde basladı ve gıdıyor. herkes bırseyler yasıyor yasanacakları engeleyemeyız malesef. bu nedenle olmayan bırseyı sımdıden kafana takma olmaycaksada dusunce gucunle oldurtursun sonra.
evet serpilim buda çok büyük bir etken olabilirr
derya kuzum , sen istersen ilk önce kan pıhtılaşmana baktır bi derim devamı çorap söküğü gibi gelir zaten yavaş yavaş diğerlerini yaptırırsın
kan pıhtılaşması önemli çünkü
bende kadınlar kulubünden bakıyordum kimyasala senin yazını görüdm çoğunda kan pıhtılaşması var görmüşsün bence o testi yaptır canım
benimde aklıma ilk o geliyor sanki, önce ona baktırsam genetikler kromozom sperm testleri fln sonraya kalsın
birde şu adetin 3. günü istedi dedim ya tiroid şeker brusella LH toxoplazma vb daha bi sürü
bunları yaptırmam neye yarıcak bunlar gebelikte isteniyorsa eğer anlamadım
bu tarz mikroplar varsa bünyede onlarda düşük sebebi olabiliyomuş ondan bakcakmışız gibi bişey dedi ama,
ya ulan adam madem adetin 3 günü isticen bu testleri bana niye bitince gel diyosun
şmdide 1 ay atıyo regl olnca gel diyo uyuz oldum ha.
pıhtılaşmaya 3.günü mübakılıyormuş??
toksoplazma çiğ ete karşı duyarlılığa bakıyor
troid şeker onları biliyorsun zaten onlarda basit testler ama ğıhtılaşma derim ben ilk önce
yok pıhtılaşma genetikler fln ne zmn istersen yapılıyo
diğerleri adetin 3. günü tiroid lh falan,
birde özel sigorta sorun yaşatacak bana ne uyuzlar ya
devlettede yapılıyomış bunlar ama nasıl gidiliyo oraya araştırmam gerekecek
direk ben test yaptırcam deynce yapcakmı bu devlet hastanesi
üniversiteye giderim yada bi araştırmak lazım..
gerizekalı patron salak öküz ne olacak nefret ediyorum yaa toplantı yapacakmış şimdi duydum cumartesi 3 e kadar çalışacakmışız artık
ne .ok yapacaksak doğru düzgün iş yok Allah ım sabır sabır sabır
peki maşşınıza da zamn yapacak mı ? birde yasa da nasıl gecıyor orda bılmem ama haftada bellı saatın ustunde sizi calıstıramaz onuda bır arastırın :) valla ben ozelde calıssaydım hıcbır ıste tutunamazdım herseye muhalefet yapıyorum :)
kızlarrrrr zuhal doğuma giriyor yarım saat sonra mesat attı dua bekliyor bizden çok heyecanlıyım teo geliyor:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?