Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnnn güzel hatunlarr sabahı sabah ettim bu regl sancıları yüzündennn halada devam ediyoo pöffffff

huu miskinlerrr su saat olmuş daha kimse yok topiktee ne ayıppppp bugun esma yok dogum yapmış olmasınnn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

hilalcim, doktorlar tabi ihtimalleri göz önüne alarak konuşuyorlar
kişiyi her duruma hazırlamak için sende doktorsun ztn daha iyi bilirsin
ancak ben bir sorun olacağını düşünmüyorum sende pozitif düüşnmekle en iyisini yapıyorsun bence,
allaha emanet yavrularımız, inş sağlıkla gelecekler.. sende içini ferah tut.

günaydınnnn güzel hatunlarr sabahı sabah ettim bu regl sancıları yüzündennn halada devam ediyoo pöffffff

günaydın cnm bilirim çok can sıkıcı bi ağrı kesici al istersen

hilalcim bebeğin şükür iyi sağlıklı gelişimi de güzel maşallah hiç kafanı bulandırma takiptesin sürekli zaten Allah ın izni ile bişey olmayacak inşallah,
benim de senin gibi tehlikem var biliyor musun , tansiyondan dolayıdoktor 20.haftadan itibaren tansiyon takibi istedi benden zaten yarın detaylıya
gireceğim artık dananın kuyruğu kopacak orda Rabbim büyük tevekkül ediyorum ve sabırla bekliyorum....

kızlar berbat durumdayım gece uyuyamadım rüyamda aşırı böbrek ağrısı çekiyordum bi uyandın ki gerçekten ağrıyor , aşırı karın ağrısı bacak ağrısı kasıklar falan
kudurdu resmen vucudum , şuan sersem gibiyim aşırı gerginim gözümden uyku akıyor , bu ağrıları hiç beğenmiyorum ben yarın kızım da bişey çıkmasa bende bişey çıkacak gibime gelyor, neyse bebeğim iyi olsun da ben herşeye razıyım şu mübarek cuma günü Rabbim dualrımızı kabul etsin, dün akşam hepinize dua ettim canlarım

Son düzenleme:

cnm yaa gün yaklaştıya stresin tavan yaptı yinee bak streste bebege zarar allah aşkına rahat olmaya çalış olmayıyosanda sürekli dua oku çok rahatlarsın eminol ama aklını takma

canım benim, strestende vücudun değişik tepkiler veriyor olabilir,
allaha emanetsin serpilim sen ve bebeğin hep dualarımdasın
lütfen içini ferah tut bu gece güzel rahat bi uyku çek ne olur düşünme yarını.
halaylar çekeceğiz allahın izniyle...

evett allahın izni ile

cnm yaa gün yaklaştıya stresin tavan yaptı yinee bak streste bebege zarar allah aşkına rahat olmaya çalış olmayıyosanda sürekli dua oku çok rahatlarsın eminol ama aklını takma

dua ediyorum sürekli canım huysuzum bugün uykumu da alamadım nedendir bilmem tesadüf müdür yoksa başka bişey mi karşıma hep down sendromlu çocuklar çıkıyor gözlerim dolu dolu onlara bakıyorum

inan aklıma getirmemeye çalışıyorum beynime hükmedemiyorum sanırım 2 haftadır sabırla bekliyorum susuyorum ama o kadar doldum ki anlatamam
canım yarın olsun bitsin artık başka bişey istemiyorum

kısmetimizde ne varsa canımm bunları düşünüpte hamilegini zehir etme kendine

canım benim lütfen, unutmaya çalış kenidni başka şeylere ver.
bugün bende çok keyifsizim çok karışığım, seni böyle görnce daha beter oluyorum ...
yarın güzel haberle kuş gibi hafifleyeceğiz inş.

inşallah bitanem , uykusuzluktan bu halim toparlarım merak etme canım iyiyim iyiyim iyiyim

canım benim daha iyi olacağız inşallah

kızlar benimde kafam çok karışık böyle bi günü sorunlarımla sıkıcı hale getirmek istemem ama
lütfen desteğe ve fikrinize ihtiyacım var..

bu 2 kimyasal gebelik için doktorum birrr dünyaaa test istedi benden
aslında şöyle açıkladı. bunlar çok ileri düzey testler gerçek bir düşük yapıldığında
yada 3 düşükten sonra yapılması istenir ve beklenir.
burda kararı sen vericeksin tekrar denemek istiyorum dersen okey,
ama yok önlemimi alayım aynı şeyi yada daha kötüsünü yaşamayım dersen vereceğim yaptır bunları dedi.
adetimin 3. günü bana yapılacak bisürü test ztn var "tiroid brusella ths açlık şeker yükleme toxoplazma vb birr sürüüüü.
son aşama rahim filmi onuda çektir istersen dedi, ben bunun için çok erken istemiyorum dedim.
o zmn tüm bu testler sorunsuz çıkarsa son akla gelen tüplerdeki sorun olur o zmn çektirirsin dedi.
ayrıca eşinle konuş isterse o da sperm testi versn dedi. spermlerdeki yapısal bozuklukta buna yol açabilir belki dedi...
ayrıca kan pıhtılaşması testi ve ikimizdende genetik kormozom testleri istedi.
bu ay ara verin korun dedi. test sonuçları çıksın adetin 3. günü dierlerinide yaptır sonra konuşalım dedi.
bunun yanısıra tamda hissettiğim gibi sağ tarafımda yine 13mm olan nurtopu gibi yumurtam duruyodu.
vajinal muaynede yumurtalıklarımın rahmin çok iyi olduğunu söyledi.
işyerinden özel sigortalıyım ancak sigortam bunları karşılamadı.sebep bunlar gebelikte istenen testler siz gebe değilmişsiniz?
bu testlerin maddi boyutunu geçtim psikolojk olarak eminim eşimde bende yıpranacağız belkide boş yere...
genetik ve kan pıhtılaşma testlerini daha soramadım ayrı bir klinikten fiyat alıcam.
maliyetli testler hepsi yapılıp bişey çıkmayadabilir dedi ancak rahatlamak için sonuç görmeliyiz dedi.
velhasıl aklım öyle karıştıki, yaşadığım çok minicik kimyasal gebelik tamam önlem almamız güzel
ama biraz fazla mı abarttık bnm gibi bunu yaşayıp biçokinsan farketmiyo belki
illa bir sorun anlamına mı gelir yada birdaha mı tekrar olur sağlıklı bebeğim olmazmı?
bir yanım diyorki önüne bak brz daha bekle kendi haline dene, tekrar olursa o zmn yaptır.
bir yanımda git önlemini al diyor.
birde normalde hep sol yumurtam gelişirdi, bu defa sağda yumurtam var, farklı tüpten gelecek
eğer tüpümde bişey varsa solda yani, bu aki belki farklı olur ne bileyim
aklıma binbir türlü şey geliyor.
ben ne yapayım....siz ne dersiniz...

kızlar nasılsınız? yokh sana cvp yazdım ateş ölcme topiğinde.
ay bugun cok hızlı basladı sabah müdüre hanımın yanına gittik oda arkadaslarımla amirimizden yasadıgımız sorunları tektek anlattık bakalım ne olacak ama bu sayede oda arkadaslarımda bırıken ısıme yardım etmeye basladılar. 2 hafta işe gelmedıgımden ısler bırıkmıstı bas edemıyordum ıyı oldu

evt cnm gördüm yazını bende yanıtladım, sağolasın fikrini paylaştığın için.

evt cnm gördüm yazını bende yanıtladım, sağolasın fikrini paylaştığın için.

canım için nasıl rahat edecekse o şekilde yap ama bence bır doktordan da gorus al ve ona gore bır karar al ama en ıyı karar senın ıcının rahat edeceyı karardır unutma

canım benim karar senin tabiki ama bir sürü bilmeden kimsayal gebelik geçiren kadın var belki bende geçirdim bilemem ki senin şansızlığın kan testi verip böyle bişeyle karşılaşman , bence bi kere daha dene derim sonra kararını verirsin ama bunlarda yıpratacak seni erken diye düşnüyorum evet o testler gebelikte yapılan testler ve stres yaratıyor hepsi iyi düşün taşın

derya bugune kadar bebekle alakalı neyden korktuysam başıma geldi ençokta rahim filminden korkuyodum onuda yaptırdım
kafanda soru işareti kalıp süphe içinde yaşayacagına yaptır testleri kafan rahatlasın tabi bu sadece benim fikrim ama maddi durum zaman iş ne gösterir orasıda önemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…