- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.001
ahhh yavrummmmm acıktın demekkk,
ayyy akşam bnde makarna yaptım duruyo dolapta hala bak bnmde canımı çektirdin kızzz
şu makarnasız yaşayamıom ben ya
sabret 2 saatçik kalmış (baya da varmış hani :))
ctesi git o zmn hadi bakalım inş güzel haberlerle gelirsin canım
eşin kontrol olmşmuydu senin? nedensiz mi diyolar
bide ovulasyn testi kullandınmı daha önce ?
bak şmdi canım akıl vermek gibi olmasın ama
anladığım kadrıyla sizde sorun brzda yumurtlamayı denk getirememek
hani diyosun ya çok geç geliyo eşim yorgun oluyo falan diye
gün aşırı ilişki öneriyolar çnkü kaçırmamak için bu şekilde olabiliyomu ?
sık ısk ilişki yapamayanlar için ovulasyon testi çok iyi bence
yumurtlama gününü biliyosun ve sadece 3 gün ilişkiye girersen ztn doğru gün ve zmn olduğu için
tutma ihtimali çok yüksek
bence onu dene bu ay mutlaka.
offf deryaaa bide annem domates sosu yapmıştı yazı onu da bi güzel üstüne döktüm akşam yedim ayy nasıl canım .cekti
bugün de vakit geçmiyor...
bide sanırım kızım tekme atıyor
senin o kızını ısırırımmmmmmm
ye teyzesi yee:) pıt pıt bişeyler oluyor arada ilk defa hissediyorum arada oluyor sonra geçiyor gaz olsa pıt pıt etmez herhalde ,
o kadar dua ediyorum şu doktora gitmeden kızımın tekmelerini hissetsem de rahatlasam
offf deryaaa bide annem domates sosu yapmıştı yazı onu da bi güzel üstüne döktüm akşam yedim ayy nasıl canım .cekti
bugün de vakit geçmiyor...
bide sanırım kızım tekme atıyor
deneyeyimmi dersin derya aslında benim doktorum vardı yumurta takibindeydim dedimki kullansammı bu testi diye ay bana bi kızdı en kralını biz burda yapıyoruz nuh nebiden kalma seyleri söylüyosun dedi o olduu daha agzıma almadım hehehehe
canım o pıt pıtlar kızının tekmelerıdın ılk basta sık sık olmaz buyudukce cogalacak ay ben ılk yedıgım sert tekmeyı hatırlıyorum oyle put gıbı durdum bır 2 dk :)
ah o kzıının ttotosuna vurcam bi gelsinnnnnn
ayyy serpil çok fenasın şmdi ben eve de gitmicem nerden bulcam makarnayı yaaa
felaket canım çekti
yaaaa eğer doktor yumurta takibi yapacaksa zaten gerek yok
o söylicek size şu gün yapın bugün çatlıcan diye
ama doktor yapmazsa sen kendin dene bence bunu.
git gel doktora yıpranırım diyosun kaç gnde bi apırıyolar yumurta takibinde bilmiyorum ama,
doktor baksa tabi daha iyi,
ayy valla bu arada sağ tarafım sızlıyo bnm yaa ilk defa sağımda hiç ağrı olmazdı hayır olsun
aman çeke çeke makarnamı çekti canınız benim başka seyler çektide söylemeyeyim şimdii canınız çekerrr
evdeki makarnanın hayalini kuruyorum melek ayıptır söylemsi çok güzel yapmışım:)
ayyyyy duba gibi olcam zatennnnnnnnn herşeyi cnm çekiyo bu ara
akşam yemeğinde bi dünya yedikten snra gece 11de yine acıktım dedim de
kocam "somaliden mi aldım ben seni yaa bu ne doyuramadım gitti" dedi bana
eline sağlık cnm ama ben çok yemek secerimm malum kocada gelmeyincee yemek falan yapmıyorum açıkcası ahanda simdi aradım yemege gelemiyomuş aşçıya sölim kaşarlı tost yapsın bana evde kim yapcak simdii
ayyyyy duba gibi olcam zatennnnnnnnn herşeyi cnm çekiyo bu ara
akşam yemeğinde bi dünya yedikten snra gece 11de yine acıktım dedim de
kocam "somaliden mi aldım ben seni yaa bu ne doyuramadım gitti" dedi bana
hahaha adam haklı birde yedigini inkar edenlerdensin çok ayıppp löp löp et olsun kapılardan geçemede adamcagızda gururlansın iyi bakıyorum diyeee
hahah tembel kadın seni ama var ya bende evde tekken hiçbişey yapmam özellikle kendime hiç uğraşmam bende mi tembelim ne:d
ye ye sonra göbek çıktı de seni gidi tontiş
onu ben yapıom bi gurur bi gurur
özellkle kayınvalidemin yanında sölenince bunlar süper oluyo morarıyo hepsi
o kilo aldı evlendkten snra her gören iyi bakmış karın sana diyo ama bana gelnce sen hala kupkurusun diyolar
yok yaa bende öyleyim tek başıma en fazla makarna yaparm kendime
yoksa yapmam bişe atıştırırım ne varsa
kahvaltı bile yapamıyom ben tek başıma olnca :)
kızlar ayrıntılı ultrasonum tekrarlandı bugün, malesef doktor solda hala akımın az olduğunu söyledi, yani preeklampsi ve bebekte gelişme geriliği olması ihtimalimiz diğer gebelerden yüksek..... ama adam çok rahattı ve güven vericiydi, bu sefer dr olduğumu ve biraz endişeli olduğumu da söyledim o da bana kızdı zaten sen şimdi kendini hasta edersin düşüne düşüne dedi, sadece ihtmallerden bahsediyoruz dedi, kızım tepinip duruyordu iyiydi 800 gr olmuş herşeyi normal yine yüzünü kapattı elleriyle hiç hem de hiç göstermedi şımarık.. şimdi tansiyon takibi haftada bir kes de idrar testi yaptıracağım takip için... kafam karışık ama pozitif ve neşeli olmaya devam, doktor da çok moral verdi. zaten ne yapabilirim ki herşey Allah tan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?