Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

offf deryaaa bide annem domates sosu yapmıştı yazı onu da bi güzel üstüne döktüm akşam yedim ayy nasıl canım .cekti
bugün de vakit geçmiyor...

bide sanırım kızım tekme atıyor

deneyeyimmi dersin derya aslında benim doktorum vardı yumurta takibindeydim dedimki kullansammı bu testi diye ay bana bi kızdı en kralını biz burda yapıyoruz nuh nebiden kalma seyleri söylüyosun dedi o olduu daha agzıma almadım hehehehe

ye teyzesi yee:) pıt pıt bişeyler oluyor arada ilk defa hissediyorum arada oluyor sonra geçiyor gaz olsa pıt pıt etmez herhalde ,
o kadar dua ediyorum şu doktora gitmeden kızımın tekmelerini hissetsem de rahatlasam

canım o pıt pıtlar kızının tekmelerıdın ılk basta sık sık olmaz buyudukce cogalacak ay ben ılk yedıgım sert tekmeyı hatırlıyorum oyle put gıbı durdum bır 2 dk :)

offf deryaaa bide annem domates sosu yapmıştı yazı onu da bi güzel üstüne döktüm akşam yedim ayy nasıl canım .cekti
bugün de vakit geçmiyor...

bide sanırım kızım tekme atıyor

ah o kzıının ttotosuna vurcam bi gelsinnnnnn

ayyy serpil çok fenasın şmdi ben eve de gitmicem nerden bulcam makarnayı yaaa
felaket canım çekti

yaaaa eğer doktor yumurta takibi yapacaksa zaten gerek yok
o söylicek size şu gün yapın bugün çatlıcan diye
ama doktor yapmazsa sen kendin dene bence bunu.
git gel doktora yıpranırım diyosun kaç gnde bi apırıyolar yumurta takibinde bilmiyorum ama,
doktor baksa tabi daha iyi,

ayy valla bu arada sağ tarafım sızlıyo bnm yaa ilk defa sağımda hiç ağrı olmazdı hayır olsun

canım o pıt pıtlar kızının tekmelerıdın ılk basta sık sık olmaz buyudukce cogalacak ay ben ılk yedıgım sert tekmeyı hatırlıyorum oyle put gıbı durdum bır 2 dk :)

ilk oldu dedim gaz herhlade ya da benim hareketlerimden kaynaklı, bür süre sonra bi daha olmaya başladı bu sefer peşpeşe pıt pıt atıyor ufak ufak şimdi kızım mı o ahh yavrum kıyamam ben ona vurdukça mutlu oluyorum hissetmek çok güzel

gelince totosuna vur anneyi neden üzdün diye teyzesi:)

annene söyle yapsın kuzum felaket aşeriyorum şuanda allah ım

aman çeke çeke makarnamı çekti canınız benim başka seyler çektide söylemeyeyim şimdii canınız çekerrr

evdeki makarnanın hayalini kuruyorum melek ayıptır söylemsi çok güzel yapmışım:)

eline sağlık cnm ama ben çok yemek secerimm malum kocada gelmeyincee yemek falan yapmıyorum açıkcası ahanda simdi aradım yemege gelemiyomuş aşçıya sölim kaşarlı tost yapsın bana evde kim yapcak simdii

ayyyyy duba gibi olcam zatennnnnnnnn herşeyi cnm çekiyo bu ara
akşam yemeğinde bi dünya yedikten snra gece 11de yine acıktım dedim de
kocam "somaliden mi aldım ben seni yaa bu ne doyuramadım gitti" dedi bana

hahaha adam haklı birde yedigini inkar edenlerdensin çok ayıppp löp löp et olsun kapılardan geçemede adamcagızda gururlansın iyi bakıyorum diyeee

eline sağlık cnm ama ben çok yemek secerimm malum kocada gelmeyincee yemek falan yapmıyorum açıkcası ahanda simdi aradım yemege gelemiyomuş aşçıya sölim kaşarlı tost yapsın bana evde kim yapcak simdii

hahah tembel kadın seni ama var ya bende evde tekken hiçbişey yapmam özellikle kendime hiç uğraşmam bende mi tembelim ne:d

ye ye sonra göbek çıktı de seni gidi tontiş

hahaha adam haklı birde yedigini inkar edenlerdensin çok ayıppp löp löp et olsun kapılardan geçemede adamcagızda gururlansın iyi bakıyorum diyeee

onu ben yapıom bi gurur bi gurur
özellkle kayınvalidemin yanında sölenince bunlar süper oluyo morarıyo hepsi
o kilo aldı evlendkten snra her gören iyi bakmış karın sana diyo ama bana gelnce sen hala kupkurusun diyolar

hahah tembel kadın seni ama var ya bende evde tekken hiçbişey yapmam özellikle kendime hiç uğraşmam bende mi tembelim ne:d

ye ye sonra göbek çıktı de seni gidi tontiş

yok yaa bende öyleyim tek başıma en fazla makarna yaparm kendime
yoksa yapmam bişe atıştırırım ne varsa
kahvaltı bile yapamıyom ben tek başıma olnca :)

valla aynen bende kahvaltı bile yapmam burda yerim eve gidincede üzerimi degiştirir hopp tv karsındaki koltuga atlarım düşünki kapıdayken havalanır battaniyemide havaya atarım ben koltuga uçarken battaniyemde yavaş yavaş süzülür sütüme hehehehehehe

kızlar ayrıntılı ultrasonum tekrarlandı bugün, malesef doktor solda hala akımın az olduğunu söyledi, yani preeklampsi ve bebekte gelişme geriliği olması ihtimalimiz diğer gebelerden yüksek..... ama adam çok rahattı ve güven vericiydi, bu sefer dr olduğumu ve biraz endişeli olduğumu da söyledim o da bana kızdı zaten sen şimdi kendini hasta edersin düşüne düşüne dedi, sadece ihtmallerden bahsediyoruz dedi, kızım tepinip duruyordu iyiydi 800 gr olmuş herşeyi normal yine yüzünü kapattı elleriyle hiç hem de hiç göstermedi şımarık.. şimdi tansiyon takibi haftada bir kes de idrar testi yaptıracağım takip için... kafam karışık ama pozitif ve neşeli olmaya devam, doktor da çok moral verdi. zaten ne yapabilirim ki herşey Allah tan....

hılalcım nasılsın cnm benım soyledıgın konu hakkında hıc bır ne duyumum ne bılgım var oyuzden ınan bısıcık dıyemıyorum ıcını ferah tut cnm benım dularımız senınle
emınım kolay deıldır ama rabbım buyuk kızını sana saglıcakla bagıslasın ıns

canım benim doktorlarda herseyi söylüyolar kücücük bi ihtimal bile olsa malum hastalar onları suçluyo neden söylemedin söyle böyle diye allahın izniyle kızın sapa sağlam kucagında olcak yüzünüde saklıyo çünkü senin bütün güzelligini alıyo senden utanmıştırda ondan ne gelirse mevlamdan içini ferah tut cnm allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…